Fik klaret det hele nemt, da jeg ellers blot fulgte Skagen finans råd! Troede det handlede om at ansøge så meget som muligt, men med den her rådgivning var en bank nok!
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Spammer med beskeder HVER dag kl 20 med…
Spammer med beskeder HVER dag kl 20 med forskellige lån. Og så sender de dem med forskellige pige navne. Vlreste scam firma ever.
Og prøv kig på deres 5 stjerners anmeldelser, de er alle lavet af folk der KUN har anmeldt dem så formentlig falske anmeldelser.
Super service og hurtigt☺️
Svindel firma
Har både skrevet at I skal stoppe med at sende jeres spam-mails og forsøgt at ringe. Jeres telefonnummer, som står oplyst på hjemmesiden eksisterer selvfølgelig ikke.. og jeg får stadig 2-3 mails om dagen, selvom I er blokeret.
Sindssyg useriøs virksomhed, håber da ikke at folk låner gennem jer, da I slet ikke er til at komme i kontakt med!
Stop med at sende jeres irriterende og…
Stop med at sende jeres irriterende og spam-agtige sms’er hele tiden! Det virker ekstremt useriøst og som en decideret svindelvirksomhed. Jeg har aldrig bedt om at blive kontaktet, og jeg er grundigt træt af at modtage disse beskeder. Få styr på jeres markedsføring – det her skræmmer kunder væk!
God service og tid til at hjælpe
Sender masser af uopfordrede SMS'er
Sender masser af SMS'er, selvom jeg aldrig har været i kontakt med dem.
Aner ikke hvordan de har fået mit nummer.
Er desuden også tilmeldt Robinsonlisten.
SMS'er er laver så de sendes fra et navn som skifter hver gang og ikke et nummer som kan blokeres.
Svindelfirma!
Virkede for mig og god kontakt på…
Virkede for mig og god kontakt på telefonen tak
FÅ NU STOPPET JERES SMS-SPAM
FÅ NU STOPPET JERES SMS-SPAM - JEG HAR ANMELDT JER TIL FORBRUGEROMBUDSMANDEN, KONTAKTET TV2, OG POLITIET, I HÅB OM AT DE KAN GØRE NOGET, NÅR I NU ER SÅ INKOMPETENTE I JERES VIRKSOMHED!!
Hurtig og god behandling her
Gode muligheder som er hurtige og…
Gode muligheder som er hurtige og hjælpsomme
Prøv og hør her i særdeles inkompetente…
Prøv og hør her i særdeles inkompetente medarbejder. Når i skriver man kan afmelde jeres sms’er ved at skrive “DKSTOP” til et jeres nummer. Så skal i ***** også stoppe med at sende “tilbud”. Hvis jeg vil noget med jer, så skal jeg nok selv tage kontakt. I skal ****** reagerer når man skriver “DKSTOP” og så stop med at spamme med jeres chikane beskeder. Omgående! Ellers bliver i ***** anmeldt for chikane. Så nu sender jeg for fjerde gang en sms med “DKSTOP” så stopper i øjeblikkeligt, tak.
Fin service
Fin service. Hurtig svar. Flere valgmuligheder. Vil helt sikkert bruge jer igen
STOP JER SELV
JEG HAR NU MODTAGET SPAM SMSER I OVER 7 MÅNEDER!!!!
JERES TELEFONNUMER VIRKER IKKE, I SVARER IKKE PÅ MAILS, KONTAKT VIA HJEMMESIDE ELLER FACEBOOK!
JERES FIRMA UPWORTH SOM EJER SKAGEN FINANS KAN HELLER IKKE KONTAKTES!!
UDUELIGE UNDERMENNSKER
STOOOP JERES LATTERLIGE SMS SPAM TAK!
STOOOP JERES LATTERLIGE SMS SPAM TAK! JERES SMS KAN IKKE BLOKERES SÅ FIS AF 14-6-24 UPDATE!! Nu bliver jeg gud hjælpende bedt om og uddybe min anmeldelse. OK jeg har igen fået en spam sms jeg har igen skrevet mail til Skagenfinans, selv om jeg ikke har fået svar på mine tidligere mails. jeg kan se i smsérne man kan skrive til 1220 og skrive DKSTOP så skulle man være afmeldt sms. men det kan ikke lade sig gøre og sms kommer bare i en lind strøm. ER DER MERE I VED SKAGEN FINANS IKKE FORSTÅR?? Update: Skagenfinans har anmeldt min anmeldelse som stødende?? her et forløb hvor jeg har forsøgt og stoppe deres spam. 3 mails 30/5 og 6juni og 14 juni samt et hav af sms+ DKSTOP til 1220 ca 10 gange. (syntes Skagenfinans stadigt min anmeldelse er stødende) ??? Skagenfinans har aldrig svaret på mine mails, det kunne de jo starte med hvis de trætte af min anmeldelse
Amatør firma
Spammer med SMS'er som ikke er muligt at afmelde. Telefonnummeret på hjemmesiden, har heller ingen forbindelse, og der kommer ikke svar retur på deres besked system.
Amatør firma uden sammenligning.
Jeg bliver spammet på sms
Jeg bliver spammet på sms, og når jeg forsøger at afmelde på den måde son SMS’en angiver til 1220, så modtager jeg en besked om at det er et ugyldigt keyword
Jeg er som sådan helt fint tilfreds med…
Jeg er som sådan helt fint tilfreds med det hele, men det kunne være bedre hvis det var lidt mere tydeligt om man kan ansøge hvis man er i rki eller hvad det nu hedder nu. Vi har nemlig det problem herhjemme, fordi min mand var uheldig engang. Det er ikke en sjov situation. Men synes i var gode til at hjælpe og forklare så godt i nu kunne.