OBS Køb ikke fra Skagen Atelier! Bestilte varer den 27/7/25. I dag den 22/8/25 kom de to bluser i farver, der slet ikke ligner billederne og i en elendig kvalitet. Hvis man vil returnere, b... Se mere
Det er det ringeste jeg længe har været med til, bare for at få en retur label. Er bange for det er et fup firma lige så snart vi har betalt for varen. Ønsker ikke at nogen som helst køber ved dette f... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Det er det ringeste jeg længe har været…
Det er det ringeste jeg længe har været med til, bare for at få en retur label. Er bange for det er et fup firma lige så snart vi har betalt for varen. Ønsker ikke at nogen som helst køber ved dette firma.
Nul stjerner
Hvis der var muligt at give nul stjerner, ville jeg gøre det. Det er rent fup. Billig Kinavarer i ikke åndbar polyester, dårligt syet. Man venter meget længe på varerne og efterfølgende er der en lang mailveksling med deres “kunderservice”, som opstiller alle mulige hindringer, inden de vil oplyse en adresse, som varerne kan sendes tilbage til. Jeg er endnu ikke nået i mål med det. Hold dig langt væk fra det såkaldte Skagen A.
Kunne man give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Fup hjemmeside. Dårlig kvalitet varer, der ikke engang bare tilnærmelsesvis ligner det man troede man bestilte.
Kunne man giv 0
Hold jer langt væk fra Skagen-Atelier
Hold jer langt væk fra Skagen-Atelier. Jeg bestilte en bluse, og da den omsider kom var det slet ikke den jeg havde bestilt. De bad mig tage billede af blusen, men det hjalp ikke. Deres returneringssystem er fatteligt besværligt og bureakratisk, og er for egen regning og skal returneres til Kina (150-300 kr.).
Der bliver kun 1 stjerne
Der bliver kun 1 stjerne, forretningen lever slet ikke op til den service de lover. Jeg bestilte en bluse den 12. August 2025, den er endnu ikke kommet. Jeg skrev til deres e-mail og fik svar den var afsendt. Det havde været lettere at køre til Skagen.
Fup og fidus
Fup og fidus. 🥴
Tøjet kommer fra Kina, og intet af materialerne, har hold i det der står på hjemmesiden. Alt er syntetisk. Hold jer langt væk.
Jeg har langt om længe modtaget min…
Jeg har langt om længe modtaget min vare - to bluser, hvor kvaliteten er aldeles uacceptabel. Det kommer fra Kina, og deres markedsføring er rent fup. KØB IKKE DERFRA!
Minus stjerner.
Minus stjerner.
Bestilte en kjole i bomuld, fik en syntetisk, helt ubrugelig.
Fik robotsvar ved skriftlig henvendelse.
Snydt.
KØB IKKE HOS SKAGEN ATELIER!!!
KØB IKKE HOS SKAGEN ATELIER!!!
Jeg har skrevet før. Nu har jeg langt om længe, og efter flere rykkere, fået oplysninger om hvordan og hvortil varerne kan returneres. Kan bl.a. vælge at nøjes med at få 10% af mit køb returneret, og så vil Skagen Atelier plante træer FOR DET RESTERENDE BELØB, til gavn for klimaet!!!
Der er ikke fysisk butik i Europa, så det er kun muligt at returnere varer til Kina - af hensyn til klimaet!?!
Det koster mere at sende varen retur til Kina, end den oprindelige pris. Så min konklusion er.........
jeg lod mig narre og må nu betragte det som lærepenge.
Selvom Skagen Atelier skriver, at de har lukket, kan der stadig handles der, men jeg advarer
KØB IKKE HOS SKAGEN ATELIER.
Bestilte 3 stk
Bestilte 3 stk. Det ene 1 Floriana åben strikket bluse. Da det ankom efter 3 uger!!! var det en bluse, hvor der ikke var åbning til hoved ,så jeg kan slet ikke komme i den. Jeg kan bruge den som gulvklud!! og slet ikke som billedet viser!! Hvad sker der i det firma? Kan godt forstå det snart lukker.
OBS Køb ikke fra Skagen Atelier
OBS Køb ikke fra Skagen Atelier!
Bestilte varer den 27/7/25.
Hvis man vil returnere, betaler man selv mellem 150-300 kr for fragt til deres fjernlager i Kina.
Har gjort indsigelse til bank for 14 dage siden, da pakkesporing ikke viste udvikling.
Har 2 gange rykket for annullering af handlen og bedt om at få pengene tilbagebetalt.
STOP MED AT HANDLE MED SKAGEN ATELIER
Køb ikke produkter hos dette firma. Det er et fupfirma. De skriver at det er 8-12 dages (jeg bestilte min varer d. 27/7-2025) leveringstid, men når man skriver til dem, hvor ens leverance bliver af, siger de at de kan følge ens pakke som er på vej, MEN man modtager ikke sin bestilling.
KØB ALDRIG NOGET FRA SKAGEN ATELIER.
Jeg har gjort indsigelser mod dette…
Jeg har gjort indsigelser mod dette firma via min bank. Jeg har også politianmeldt firmaet der er rent fusk.
Hold jer langt væk.
Fupfirma
Fupfirma. Varerne kommer fra Kina og er under al kritik. Hold fingrene fra denne “virksomhed”
Gigantisk FUP
Gigantisk FUP
Plastik, ildelugtende skind som er fake, skæv skjorte,
Svindel hen ad en kant.
Come on! Hvor ringe. Dårlig smag i munden må nogen ha?
Direkte i skraldespanden med den handel😤
Falsk hjemmeside
Hjemmesiden er falsk.
Tøjet kommer efter tre uger i en pakke fra Kina, virksomheden er registreret i Holland. "Butikken" på billedet findes ikke i virkeligheden. Man kan ikke returnere sine varer.
Sikkert fup firma
Sikkert fup firma
Sko af ren plastik ubrugelig
Kjole i forkert farve også ubrugelig
Skulle ha’ kigget på trustpilot først
Kinesisk fup!
Kinesisk fup!
Fik hverken det, der var på billedet eller rigtige farver, samt kvaliteten er helt i bund!
Jeg købte en kjole d.15.07.25.
Jeg købte en kjole d.15.07.25.
Sendte en rykke på min ordre, d.20.07.25.
D.19.07.25, modtog jeg besked fra YunExpress Kinesisk foretagende om de havde modtaget min pakke til forsendelse.
I dag d.10.08.25 modtog jeg så endelig min pakke.
Kjolen ligner på ingen måde den jeg bestilte, men kan bruges, nu efter den har været en tur i vaskemaskinen🥺
Aldrig mere Skagen Atelier
Fupfirma
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos dem . Det er utroligt at man har samvittighed til at narre folk på den måde . At give udtryk for man har butik og så skal det komme fra Kina . Det må være en sag for kontant at undersøge . Har skrevet med Skagen atelier “og hav tålmodighed dine varer er på vej til dig “😡har dog lige modtaget pakken men det er absolut ikke det jeg har bestilt det er det værste skrammel