Konfirmation på Skabelonloftet
Vi afholdte i maj konfirmation på Skabelonloftet…, en helt enestående fest!! Vi stod, tre uger inden festdagen, pludseligt uden telt og festrammer for vores 70 gæster. Helt utroligt heldigt, fik vi kontakt med Cat på Skabelonloftet som lovede at sørge for, at vi ville få den helt rigtige ramme for vores fest…, selvom vi var i allersidste øjeblik…., OG der lige skulle opbygges større køkkenfaciliteter og etableres basis for en privat fest i rammerne. Alt stod, som lovet, klar da festen skulle stå.
Hele vejen frem til dagen havde vi en behagelig og tæt kommunikation og dialog om borddækning, bar, dansegulv, æstetik og muligheder. Alt vi ønskede kunne lade sig gøre og vi var helt rolige og lykkelige for at vi var landet netop der.
Vi havde en fest hvor alle gæster var dybt betaget af de rå rammer de trådte ind i, efter at have besteget den smukke trappe op, det smukke lysindfald, de smukt dækkede borde, udsigten og den skønne baggrund, som stedet skabte for vores fest.
Vi kan varmt anbefale Skabelonloftet og er vilde med vores festarrangør Cat, som gav os ro hele vejen igennem, forstod vores og især konfirmandens ønsker ….og har en helt igennem god æstetisk sans:-).
Kæmpe anbefalinger herfra!!
8. juni 2022