Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dekbed en matrashoes gekocht en slaapt heerlijk (de zachte variant). Matrashoes past supergoed om het matras heen (we hebben een boxspring), daar was ik nog even bang voor. Verder goed geholpen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch beddengoed, zowel de tencel sateen als de silky smooth. Vooral de silky smooth is hemels, zo heerlijk zacht! Mijn vriend was erg sceptisch en verklaarde me voor gek dat ik veel geld uitgaf... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sengetøjsforrretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Geweldig beddengoed

Wat een heerlijk beddengoed! Super zacht. Wassen en gelijk weer op het bed. Vond de prijs wat hoog, maar zou het zo weer kopen! Love it!

Besvarelse fra SJUMO

Wat goed om dit te lezen! Bedankt voor het delen, hier doen we het voor. Slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt het allerlekkerste dekbed ever

Echt het allerlekkerste dekbed ever!
Zalig zacht (we hebben de Silky Smooth) en we slapen er veel beter onder; echt waar!
Daarnaast zit ik midden in de overgang waardoor ik veel zweet en hierdoor in het verleden vaker nat van het zweet wakker werd. Dat is met het dekbed van SJUMO verleden tijd. Een aanrader dus mensen!

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor je review, Petra! Nooit meer een nat bed door het vochtabsorberende vermogen. Zo fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaart. Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste investering dit jaar!

Wij zijn de gelukkige bezitters van het plaid en een silky smooth dekbedovertrek.
Heerlijk zacht, slaapt heerlijk en last but not least, nooit meer strijken ❤️.

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor je review Tamara! Nooit meer strijken klinkt sowieso als een droom ha. Heel fijn om te lezen dat zowel de plaid als onze Silky Smooth zo goed bevallen. Geniet ervan en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren binnen gekregen en gelijk…

Gisteren binnen gekregen en gelijk gewassen en was super snel droog en op ons bed gedaan! Slaapt heerlijk lekker zacht en was oprecht in diepere slaap als anders. Dus na 1 nacht was ik al we blij! Mijn kinderen waren erg jaloers dat papa en mama zo’n zacht bed hadden!

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor het delen Marie-José! Die jaloerse kinderen zijn heel erg herkenbaar ha. Geniet er lekker van en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zo zacht en goede service

Ik heb sinds een paar maanden Sjumo en mijn zoon ook en ik ben zo blij dat ik deze heb gekocht. Het blijft mooi en is superzacht! En kreukvrij waardoor het er mooi uit ziet en ze hebben mooie kleuren. Daarnaast vind ik de service erg goed, want ik had een draad wat verder ging en het wordt meteen geregeld en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd! Je merkt echt dat ze ervoor je zijn.

Besvarelse fra SJUMO

Hier doen we het voor! Bedankt voor je uitgebreide review. Zo fijn om te lezen dat zowel onze producten als de service zo goed bevallen. Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Fantastisch

Geweldig, dit product, het belangrijkste wat je in huis kunt hebben. Geslapen als een Os, en !!! Uitgerust opgestaan. En de prijs is dit product zeker waard.

Besvarelse fra SJUMO

Wat fijn om te lezen, Loek! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch anders kunnen wij niet…

Fantastisch anders kunnen wij niet zeggen. Ons hele gezin slaapt er inmiddels onder en niemand wil meer anders. Helemaal omdat de kinderen kampen met eczeem vond ik spannend maar het is extreem zacht ademt en dat maakt het zo fijn.

Besvarelse fra SJUMO

Zo fijn om dit te lezen! Ik kan me voorstellen dat het spannend is met kids met eczeem, maar ons beddengoed is hypoallergeen dus inderdaad heel zacht voor je huid. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verslavend lekker dat beddengoed van…

Verslavend lekker dat beddengoed van Sjumo: super zacht, verkoelend en verwarmend. Het wordt steeds lastiger om je bed uit te komen :) Ik raad het iedereen aan.

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor het delen, Nicole! Zo leuk om te lezen dat je het ook iedereen aanraadt, dat horen we graag. Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Heerlijk zacht beddengoed

Heerlijk zacht beddengoed, als ik me bed verschoon zorg ik dat het dezelfde dag er weer op kan. En toen ik een probleem had met de matrashoes is dit netjes en snel opgelost, was er verbaasd over dat ik zo snel antwoord kreeg want dit was op een feestdag. Dus zelfs dan zijn ze bereikbaar! Echt top!

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor je review, Esther! We proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. We kunnen niks garanderen op zon- en feestdagen, maar doen ons best! Fijn dat het zo wordt gewaardeerd. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wow 🤩 Ik was eerst een beetje…

Wow 🤩 Ik was eerst een beetje sceptisch, maar na aanschaf van eerst een hoeslaken (silky smooth) was ik verkocht! En heb ik een complete set aangeschaft, hoeslaken, dekbedovertrek en kussenslopen. Het voelt zo zacht en comfortabel aan, alsof je in een teddybeer gaat liggen. We slapen dieper en beter. En moet eerlijk bekennen dat al het andere beddengoed in de kast blijft liggen! Hoop dat er nog meer tinten komen…..Chapeau Sjumo.

Nathalie Leverink

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor je review, Nathalie. Van sceptisch naar complete set, dat horen we graag. Blijf ons volgen voor meer tinten en voor nu, slaap zacht!

Het lekkerste beddengoed ooit

Jaren geleden hebben we op vakantie onder zacht beddengoed geleden. Dit is mij altijd bij gebleven. Ik heb toen zo heerlijk geslapen. Nu hebben wij sinds een aantal maanden het beddengoed van Sjumo en het ligt heerlijk. Precies hetzelfde als toen. En als je het wast is het nog snel droog ook. Ik wil eigenlijk nooit meer anders.

25. februar 2026

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor je mooie review, Sharina. Die vakantieherinnering en nu elke nacht hetzelfde gevoel thuis, dat is precies wat wij willen. Geniet ervan en slaap zacht!

Net een warme omhelzing

Nog nooit zo lekker geslapen. Ik slaap sneller, dieper en vaster. Dekbed is zo enorm zacht. Voelt als een warme omhelzing

Besvarelse fra SJUMO

Wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Next level slaap ervaring

Ik sliep al onder kwalitatief hoogwaardig dekbed hoezen (Auping) Ik ben een moeilijke slaper, snel warm,raak geïrriteerd van randjes of ribbels. Toen ons toch laten influencen door Bas. Nou,daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Wat een geweldige ervaring. En of het tussen mijn oren zit of niet, de nachten zijn echt beter qua slaap kwaliteit. Echt bizar. Had het niet gedacht, maar dit is top!! We hebben tot nu wel alleen de Silky Smooth gehad. De Tencel durf ik niet,omdat ik niet lekker ga op zijde beddengoed,maar wie weet.

27. februar 2026

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor het delen van je review! Ontzettend fijn om te lezen dat het je slaapkwaliteit heeft verbeterd. Hier doen we het voor! De Tencel is heel anders dan zijde, een stuk ademender en minder glad, dus zeker de moeite waard om straks te proberen in de zomermaanden. Geniet ervan en slaap zacht!

Heerlijk dekbed

Heerlijk dekbed! Het is een investering, maar slaapt lekker zacht en blijft mooi na langere tijd gebruik na wassen! Zeker de moeite waard, wij zijn fan 😍.

Besvarelse fra SJUMO

Wat fijn om te lezen, Marieke! Goed om te lezen dat het ook mooi blijft, dat is ook ons doel. Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Plaid is iedere euro waard

Ik heb de plaid besteld. Ja het is een flink bedrag maar iedere euro meer dan waard! Niet te vergelijken met een plaid van de Action die ik na een paar maanden kon vervangen voor nieuw exemplaar na paar keer wassen. Lekker dikke zware deken om heerlijk te cocoonen op de bank.
Barbra van Esch

3. november 2025

Besvarelse fra SJUMO

Wat fijn om te lezen dat je de plaid iedere euro waard vindt, Barbra. Bedankt voor het delen en geniet ervan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel erg fijn beddengoed 3 stuks…

Heel erg fijn beddengoed 3 stuks ondertussen en vooral de service helaas was het beddengoed wat ik ontvangen had niet volgens de kwaliteit (nare geur) en na 3 wasbeurten er nog niet uit even gemeld en de volgende dag kwam er en nieuw dekbed binnen die gelukkig wel goed was en geen onaangename geur en we slapen heerlijk en dieper.

30. marts 2026

Besvarelse fra SJUMO

Kijk, hier doen we het voor Veronique! Fijn dat zowel het beddengoed als onze service zo goed bevallen. Bedankt voor je vertrouwen en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo…

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerdere wasbeurten. De stof is heerlijk om onder te slapen. Het maakt echt een verschil in hoe uitgerust ik wakker word!

Kortom: een perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en uitstraling. Ik zou dit dekbedovertrek absoluut aanraden aan iedereen die zijn slaapkamer een upgrade wil geven!

Besvarelse fra SJUMO

Bedankt voor je uitgebreide review, Annemieke! Zo fijn om te lezen dat onze Silky Smooth zo waardeert en dat het je echt beter laat slapen. Daar doen we het voor. Nogmaals bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het lekkerste en zachtste beddengoed…

Het lekkerste en zachtste beddengoed ever. Je wil nooit meer anders. Ideaal,snel droog na het wassen dus zo het bed weer op.

Besvarelse fra SJUMO

Wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.