Bij Sjiekes Boutique laten we ons inspireren door de tijdloze elegantie van Frans design. Frankrijk staat bekend om zijn verfijnd detail, en wij omarmen die erfenis in onze collecties. Deze weerspiegelen de charme en verfijning die synoniem staan voor de Franse stijl. Daarbij worden onze sieraden gemaakt van van roestvrijstaal of andere hoogwaardige materialen.Dit betekent dat ze niet mogen verkleuren, ook met douchen of handen wassen kun je ze blijven dragen. Daarnaast zijn ze ook allergenen- en nikkelvrij. Al onze sieraden worden wekelijks zorgvuldig geselecteerd en ingekocht. Daarbij is duurzaamheid en maatschappij één van de belangrijkste pijlers van Sjiekes. We willen namelijk niet alleen dat onze producten er “Sjiek” uitzien, maar ook een “Sjiek” verhaal met zich mee dragen. Wij werken samen met verschillende merken en ateliers voornamelijk gevestigd in Europese landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Elk merk met hun eigen verhaal, zodat elk sieraad ook een eigen verhaal met zich mee draagt.
Holland
- info@sjiekes.nl
- sjiekes.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Goede klantenservice en groot assortiment
De klantenservice is erg goed! Daarnaast is er altijd een groot, leuk en trendy assortiment aan gouden en zilveren sieraden. De keuze is altijd reuze!
Altijd de mooiste sieraden
Geweldige service en altijd de leukste en mooiste sieraden. Mijn favoriete sieraden komen van sjiekes ! Zoon leuk assortiment van zilveren en gouden sieraden :))
Leuk en origineel
Ieder seizoen weer veel nieuwe leuke (en unieke!) sieraden! Als ik een feestje heb vind ik altijd weer iets dat bij mijn outfit past!
Super goeie kwaliteit haarclips en klantenservice
Super goeie kwaliteit producten en goeie klanten service! Ik koop mijn haarclips nergens anders meer, heb er ondertussen 9! Gespaard🙈
Houden mijn haar stevig en hele dag vast terwijl ik dik haar heb. De klantenservice is ook super, je mag ze altijd proberen en kijkt mee met welke kleuren leuk zijn.
Kortom: Aanrader!