SitRight Anmeldelser

4,6

Na mijn bestelling heb ik niks gehoord, zelfs na het sturen van een mailtje vragend om een statusupdate. Toen er eenmaal wel gereageerd werd, was de service zoals ik het gewend was. Is er spoed... Se mere

Ik heb bij SitRight een StandUp bureau gekocht. Kort daarna ook een Therapod stoel. Daarbij werd me duidelijk dat SitRight verder gaat dan dingen verkopen. In deze tijd waar alles via onduidelijke... Se mere

Op 2 juni stoel online besteld. Na een technische fout in de administratie, helaas 3 weken moeten wachten. De technische fout bleek pas na 2 weken. Welgemeende excuses voor de lange wachttijd en bov... Se mere

Gekocht via ibood, de afhandeling kwam snel via SitRight. De levering was netjes volgens afspraak en de stoel netjes op de plek afgeleverd. Jammer dat daarna 2x een gasveer vervangen moest worden omda... Se mere

1. Leverandør af kontorudstyr
  2. Møbelfabrikant

SitRight zet zich in om goede ergonomische stoelen, (zit-sta) bureaus en de bijbehorende kennis van afwisseling en natuurlijke ondersteuning voor iedereen (thuis) toegankelijk te maken. Zit energiek, gezond en comfortabel: creëer jouw perfecte thuiswerkplek met de SitRight bureaustoelen én bureaus.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,6

Alles prima en volgens afspraak

Alles prima en volgens afspraak. Mooie bureaustoel!

31. maj 2022

Besvarelse fra SitRight

Bedankt voor jouw 5-sterren review Nagele! Veel plezier met jouw UP's.

- Cas van Furnie

Goede service en goed product

Het afleverproces had een kink in de kabel. En dat werd prima opgelost door ons op tijd op de hoogte te brengen en direct een nieuwe afspraak in te plannen. Plus dat we 25 euro tegemoetkoming kregen. Zeer attent.

De stoel is perfect. Makkelijk in te stellen en degelijke kwaliteit. Ik ben tevreden!

31. maj 2022

Besvarelse fra SitRight

Leuk om jouw positieve review te lezen Simone. Wij denken altijd in oplossingen, wat er ook gebeurt. Veel plezier met jouw Flagship Comfort.

- Cas van Furnie

Goede Service

Levering van de bestelling duurde iets langer dan gepland. Maar dit werd goed opgelost door bedrijf. Op mailtjes met vragen werd direct gereageerd.

18. maj 2022

Besvarelse fra SitRight

Bedankt voor je review Marijn! Leuk om te lezen dat de service is bevallen, dat maakt ons erg blij. Veel plezier met jouw Flagship en One.

- Niek van Furnie

Flagship office chair

The flagship office chair was delivered to me in time and after a couple months of use I have to say that it exceeded expectations. It is comfortable to work on for long amounts of time and looks really good in person too.

16. maj 2022

Besvarelse fra SitRight

Thanks for your great review, Frank! Enjoy your Flaghsip.

- Cas from Furnie

Uitstekende stoel en service!

Binnen een dag stond de monteur op de stoep om mijn stoel te leveren. Ben heel erg blij, de kwaliteit is erg goed. Ik kan furnie aanbevelen!

25. april 2022

Besvarelse fra SitRight

Bedankt voor je leuke review Alexander! Dat vinden wij leuk om te lezen. Veel plezier met jouw nieuwe Flagship.

- Hendrik van Furnie

Furnie bureau en bureau stoel

Service is/was goed en bureau was binnen 15 minuten gemonteerd. Jammer dat, de stoel die erbij gekocht werd, langer duurt. Overigens hebben zij te maken met extreme drukte en hebben ze niet de installatie binnen 15 dagen gehaald.

Als er iets gedaan kan worden aan de snelheid van de producten dan zou dit een stuk fijner zijn.

22. april 2022

Hi Jesper,

Bedankt voor je review! Het klopt dat we onlangs hard zijn gegroeid en dat het daardoor tijdelijk erg druk was. We zijn nu bezig om de levertijd van zowel bureaus als bureaustoelen te verkorten, zodat iedereen nog sneller van zijn/haar nieuwe Furnie werkplek kan genieten.

Veel plezier met jouw nieuwe One bureau en Flagship Comfort bureaustoel. Als je nog vragen hebt of als er iets is kan je ons altijd bereiken.

Groeten Cas van Furnie

Prima bureaustoel

Prima bureaustoel, geleverd met enige vertraging maar dat is na telefonisch contact goed gekomen. Tegen onmacht is niets te doen!
Vriendelijke bezorger, die zelfs bereid was om onze oude bureaustoel mee te nemen.
Goede prijskwaliteit-verhouding maar ook de prettige wijze van communiceren met verschillende medewerkers was prima!
Grote klasse!

10. april 2022

Top service en communicatie

Zeer tevreden met de service en het product.
Ik heb de Flagship stoel besteld samen met het One zit-sta bureau (welke ik nog binnen moet krijgen).
Omdat ik 2 meter breed wou, maar niet 1 meter diep (welke niet op de site beschikbaar is) heb ik via mail gevraagd wat de opties waren. Binnen een kwartier had ik een reactie dat Furnie het bureau ook in 200x80 kon maken en was mijn bestelling gedaan.

Er werd zeer snel gereageerd op mijn vragen en de communicatie is elke keer up to date. Als je, net als ik, gek word van de zoektocht naar de beste (thuis) werk materialen, kan ik met volle overgave zeggen dat ik met Furnie een goede keus heb gemaakt.

5. april 2022

Uitstekende service

Uitstekende service:

De site is erg duidelijk en ik kreeg erg snel reactie op mijn vragen. De stoel zit heerlijk en is van top kwaliteit! Erg blij mee!

2. marts 2022

Heerlijke stoel!

Ik heb de Flagship nu ongeveer een week in gebruik en wil niet meer anders. Wat een heerlijke stoel, lendensteun is erg fijn en de stof voelt lekker zacht aan. Leverproces was duidelijk, kreeg een mail van tevoren met leverdata en de stoel werd gemonteerd geleverd in een hoes.

23. februar 2022

Op de dag van levering bleek dat de…

Op de dag van levering bleek dat de stoel door een onvoorziene vertraging op de weg toch niet geleverd kon worden. Ze namen direct telefonisch contact op en hebben de volgende dag alsnog geleverd. Kijk, zo kan het dus ook! Ik zit weer goed de komende tijd.

21. februar 2022

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf! Website is simpel en overzichtelijk. Top dat er een bedrijf is dat begrijpt wat ik nodig heb en bij advies hoefde ik niet in een lange wachtrij te staan maar hielpen ze me gelijk. Zo geregeld en super fijne stoel, maakt een verschil in mijn werkdag en daarbij top kwaliteit volgens mij.

15. februar 2022