Kunst met een verhaal (en een beetje…
Kunst met een verhaal (en een beetje lef)
Toen we op zoek gingen naar een kunstwerk voor bij ons op kantoor, wilden we vooral iets dat meteen goed voelt zodra je binnenkomt. Warm, vertrouwd, maar wél helemaal You&SHE – in onze kleuren en met onze uitstraling. Daarom hebben we Siri gevraagd om dit te maken, want als iemand snapt wat bij ons past, is zij het wel. Ze heeft namelijk ook ons logo ontwikkeld, dus alles sluit mooi op elkaar aan. Het voelt gewoon alsof het werk er altijd al bij hoorde.
Samen met Siri zijn we met z’n drieën om tafel gaan zitten en hebben we gekeken: wie zijn wij eigenlijk? Welke elementen passen bij ons, wat vinden we belangrijk in het leven en in ons werk, en wat móét er terugkomen in de uitstraling van onze ruimte?
Siri wist al die losse stukjes – ideeën, verhalen en kleine details – op een hele mooie manier samen te brengen in een tweeluik. Niet zomaar kunst, maar een werk waar je steeds opnieuw iets in ontdekt. Persoonlijk, krachtig en met precies de juiste balans en met karakter.
En eerlijk is eerlijk… zodra je bij ons richting de kantoren loopt hangen ze daar echt in your face als binnenkomer. Op de beste manier. Je loopt er niet langs zonder even te kijken (of zonder even te denken: oké dit is serieus vet).
Kort gezegd: Siri maakt geen standaard kunst. Ze maakt werk dat klopt.
Dat past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Besvarelse fra Sirious Art