Single.dk Anmeldelser 162

1,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 47 anmeldelser, blev de fleste anmeldere skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med betalingssystemet, priserne og abonnementsmodellen, som mange opfatter som vildledende og mangelfuld. Mange føler, at der opkræves penge på en måde, de ikke har godkendt, og at de bliver fanget i dyre abonnementer, der er svære at opsige. Anmeldere nævner også, at hjemmesiden er dårligt designet og fungerer som en pengemaskine, hvor næsten alt fører til betalingssider. Nogle oplever, at de fastholdes i abonnementer på måder, de finder uigennemsigtige. Selvom der er en vis uenighed om personalets service, er den generelle opfattelse, at virksomhedens metoder er problematiske og mangler gennemsigtighed.

Det, folk taler mest om

Payment

Forbrugere finder betalingsoplevelsen negativ og udtrykker stor utilfredshed. Mange rapporterer om uventede... Se mere

Price

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med priserne. Kunder udtrykker frustration over skjulte gebyrer og... Se mere

Subscription

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med abonnementer. Mange rapporterer om udfordringer med... Se mere

Website

Kunder deler negative meninger om websitet. Mange rapporterer, at næsten alt, hvad man klikker på, fører... Se mere

Staff

Kunder havde tvetydige oplevelser med personalet. Mens nogle forbrugere rapporterer, at de har svært ved at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dit medlemskab er suspenderet. Dit medlemskab er midlertidigt suspenderet på grund af mislykkede betalinger. Genaktivér dit medlemskab ved at betale dine udestående fornyelser.det var den besked j... Se mere

Desværre kan jeg ikke anbefale dette datingforum. Der sidder fake profiler og de gifte ægtefæller- desværre flere end en. Man oplever ubehageligheder, som fx en nedværdigende tone eller blive bloker... Se mere

Har flere gange oplevet at single.dk opretter falske profiler, som liker dig og prøver at holde en dialog i gang, så du bliver fastholdt i dit abonnement. Har som eksempel spurgt, hvad jeg troede... Se mere

1. Datingbureau
  2. Sex-dating

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dating for dig, der er træt af ligegyldige og overfladiske dates ✅ Over 50.000 aktive singler ✅ Gratis oprettelse i dag ❤️ Benyt vores matchmaker til at møde én, der er værd at blive to med.

1,1

Dårlig

Hold dig væk!!!

Slettede min profil efter mindre end 12 timer.
Til al held havde jeg ikke betalt for "guld medlemskab"
Inden jeg havde færdiggjort en tredjedel af min profil havde jeg 2 beskeder og 1 like... Det lugter langt væk af algoritmer og bots. Jeg modtager en tredje besked, en såkaldt Power message (gratis besked at svare på)
Det viser sig at være en genereret besked, som hun aldrig havde sendt. Hun havde samme oplevelse som jeg og havde flere gange blevet udsat/oplevet denne slags falske/genererede beskeder/henvendelser.
Så min intuition var rigtig.
Og min største medfølelse til dem der uheldigvis har nået at betale eller blevet uretmæssigt opkrævet for et abonnement og bindingsperiode på 6 mdr.
Hold.Dig.Væk!!!

23. september 2024

Har skrevet til ret mange kvinder uden…

Har skrevet til ret mange kvinder uden at høre fra en eneste, så abonomentet blev opsagt. Det havde de så lige glemt, så de trak lige Kr.995,- fra min konto. De er de rene tygeknægte, som har helt deres egne regler. Så mir råd til andre der tænker på at oprette en profil hos Single.dk, Gå langt uden om dem

18. september 2024

Hold jer væk fra single.dk

Jeg skulle bare prøve det og det kostede kun 29 og jeg sagde det op og ligepludselig var jeg guld kunde og de trak 995 kr fra mig og det gik meget stærkt det er Fup og fidus har meldt til min bank

2. september 2024

Det er svindel

Det er svindel
29kr og pludselig bliver der trukket 995 kr fra din konto
Ja jeg betalte 29kr for en måned på singel dk,,inden den månede var gået havde jeg skrevet til single.dk support om og slette min profil,da jeg ikke selv kunne det,men support skrev aldrig tilbage lige meget hvor mange gange jeg skrev til dem om og slette min profil når den måned var gået
Nej nej de trak 995 kr fra min konto føj for siger jeg bare

Svindel svindel

17. marts 2024

Der ikke meget godt at sige om…

Der ikke meget godt at sige om single.dk
De bedste anmeldelser er fra folk som har et ønske om at forlade denne meget tvivlsomme forretning.
Jeg var medlem i mindre end 24 timer, og de forlanger også en mindste pris for mig.
De er kommet uden om den lovpligtige fortrydelseret, ved at flette noget ind i handelsbetingelserne, som man selvfølgelig overser.
Hold jer langt væk.
Niels Brogaard

17. august 2024

Konto suspenderet...

I dag blev min konto suspenderet efter jeg havde spærret mit hævekort. Jeg er meget sårbar person der slås meget med apati, bipolar, dissociale lidelse, kompliceret sorg og lignende, som gør at jeg er ude af stand til at koncentrere mig med de handlinger jeg foretager. Så uheldigvis kom jeg til at lave en profil på single. Og der ville de stjæle flere penge fra mig, blot jeg overså at man var bundet til yderligere betaling, og det var ikke nemt at læse. Jeg håber der er politi som læser med på dette, og ellers kender jeg en gruppe på facebook med politi også, hvis de ikke snart passer på. Da de stjæler fra både rige og fattige, samt sårbare mennesker der lever et trist liv uden en kæreste. Det går mig hårdt i nerverne at se.

13. august 2024

Efter en dårlig oplevelse fik jeg en…

Efter en dårlig oplevelse fik jeg en mail, hvor Single.dk tilbød et månedsabonnement på DKK 398,- i stedet for en binding på 6 mddr. De tilbød at refundere DKK 626,- . Det tog et par remindere og tålmodighed, men beløbet blev tilbageført til min konto.....så på trods af at jeg ikke er tilfreds med konceptet, så har de tilgodeset mig....så fra ingen stjernedrys til 4 stjerne viser dog, at de er lydhør og vil deres kunder.
Tak herfra....

12. august 2024

Dreng på 9 og 6 år oprettet profil

Min søn på 6 år og mine november 9 år lavede en profil på mine vegne og uden min accept, single.dk vil ikke annullere mit abonnement trods mine mange henvendelser derfor vil de trække 1000 kr fra mig den 18/8 eller lad mig overgå til inkasso hvis jeg ikke betaler. Sikke et brugervenligt website single.dk er og hold da op en service de har. Hold jer langt væk fra dette fuske firma I kan dårligt komme ud af det igen.

2. august 2024

Simpelthen usmageligt hvordan I…

Simpelthen usmageligt hvordan I kapitaliserer på kærlighed! I er simpelthen nødt til at revurdere den pris. Selv den lave pris er jo skyhøj. Maks 50 kroner om måneden - måske lige akkurat 100 kroner også placerer I jer virkelig højt også nul binding! Come on - hvem binder folk til en dating side i så lang tid!

Det kan ikke passe at et Netflix abonnement er billigere end bruge en platform til at finde kærligheden. Jeg tror bare jeg finder hende kvinden i mit liv i den virkelig verden.

27. juli 2024

Falske profiler overalt

Falske profiler overalt. Kontakt til kundeservice siger vitterligt dette:
"Vores valideringsteam gennemgår hertil alle profiler flere gange dagligt, så vi hurtigt kan sikre os at de profiler der virker mistænkelige, bliver sorteret fra, og de profiler vi ikke fanger, vil enten blive sorteret fra af vores sikkerhedssystem SIFT Science, eller via de rapporteringer vi modtager fra andre profiler."

Det er den værste gang l*** jeg længe har set og ikke i nærheden af sandheden.
Afmeldt og kommer aldrig igen.

17. juli 2024

Fangeholderi

Jeg har , for efterhånden 7-8 pr siden lagt en profil på siden. For år tilbage afsluttet det MEN

Jeg kan ikke slette profilen.
Jeg kan ikke ringe til nogen.
På den venlige, kunstige supportside, kan jeg trykke på “ afmeld profil” , det eneste der sker er, at jeg jongleres rundt med, giv e-mail , hent app, opret profil
Og bl.a. bl.a. bl.a.

Virkelig strengt

7. juli 2024

Værste svindelforetagende

Værste svindelforetagende. Lokker med 1 måneds prøvemedlemskab billigt, men glemmer lige at oplyse, at du dermed er bundet til 1/2 års medlemsskab, og du bliver lænset for 1100 kr.
Du har ingen fortrydelsesret, og som min. forlanger de betaling for 2 mdr.

4. juli 2024

Jeg havde bestilt et abonnement på 29…

Jeg havde bestilt et abonnement på 29 kr og opdager efter en måned at der er trukket omkring 2000kr til div. Guld og boost osv. som jeg ALDRIG har købt..
Det er fuldstændig vanvittigt og jeg kan se her at jeg ikke er den eneste der har oplevet det!
FORRYGT!!!

29. juni 2024

Svindel!

Svindel!
Fik en “velkomstbesked” fra en person, og skulle bare lige betale 29kr for at se den. Wupti, så var jeg guldabonnent, og person som havde skrevet til mig, kendte jeg tilfældigvis, og hun havde ikke skrevet til mig. Så scam, identitetstyveri og uigennemsigtige priser.
Stay away!

22. juni 2024

Kun fakes

Kun fakes, eller piger der ikke betale så kan ikke læse/svarer. De flæste piger bor på Sjælland.

21. juni 2024

Ren og skær bondefangeri

Ren og skær bondefangeri, med falske profiler, som åbenlys skriver autogenereret beskeder. Jeg har været på i 2 døgn og undrede mig over at alle stort set skrev det samme og pludselig, så er profilen slettet. Hvis man ikke læser det med småt, som er meget småt, så hæfter man sig for 995 kr. og dernæst weekend boost, hvor der bliver trukket 99 kr. om ugen... Jeg har efter 2 døgn opsagt alt hvad man kan opsige på single.dk, men kommer nok desværre til at betale, men jeg håber denne skrivelse hjælper andre til ikke overhovedet at bruge single.dk... Det er sgu nok alligevel bedre at gå på bar, selvom det til tider også kan være dyrt, men man får dog lidt ud af det.

11. juni 2024

Er dette din virksomhed?