Virkelig imponerende! Maden er både sund, frisk og smukt anrettet i bakker, så det føles lækkert allerede inden første bid. Smagen er helt i top – fyldig, velafbalanceret og langt over forventning for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
SimplyMeals leverer sunde, frisklavede måltider direkte til din dør, så du hver dag kan nyde velsmagende, ernæringsrige retter uden besværet med madlavning. Vores måltider er tilberedt fra bunden af dygtige kokke med fokus på gode, friske råvarer – uden kunstige tilsætningsstoffer og uden kompromis på kvalitet eller smag. Vi startede SimplyMeals, fordi vi selv manglede en løsning i en travl hverdag: mad der både er sund, nærende og klar på få minutter, så du kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget. Hver uge sammensætter vi en ny, varieret menu med retter, der passer til både smag og ernæring. Bestil nemt online inden onsdag kl. 23:59, og modtag dine måltider om søndagen – klar til opvarmning på blot 3–5 minutter. Vores retter holder sig friske i køleskabet i en hel uge, og kan desuden fryses, så du altid har et sundt måltid lige ved hånden. Hos SimplyMeals får du: – Frisklavede, sunde måltider lavet af kvalitetsråvarer. – Ingen bindinger – bestil når det passer dig. – Nem online bestilling og hurtig levering til din adresse. – Velsmagende mad klar på få minutter, perfekt til en travl hverdag. Vores mission er at gøre det lettere at spise godt uden stress og give dig mere overskud i hverdagen – fordi rigtig, god mad skal være tilgængelig for alle.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned

Besvarelse fra SimplyMeals
Første gang jeg har prøvet at bestille færdigretter et meget tilfreds, vigtig for mig er også det er grønsager

Besvarelse fra SimplyMeals
Meget lækker mad! Ser rigtig lækkert ud og smager rigtig godt. Alle de 5 retter jeg har smagt får 5/5 stjerner for såvel smag, konsistens, udseende og størrelse. Derudover er det dejligt ikke at være bundet af et abonnement og udbringningen var også perfekt.

Besvarelse fra SimplyMeals
Dejlig og sund mad bragt til døren.

Besvarelse fra SimplyMeals
Når man er kørt død i de samme retter herhjemme og har en travl hverdag med to børn som skal til aktiviteter.
Så er det virkelig tidsbesparende og en kæmpe hjælp i hverdagen.
Derudover så smager maden virkelig godt.
Kæmpe anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra SimplyMeals
SimplyMeals,tusind tak for jeres mad! Den smager fantastisk, frisk og sund. Jeg er så glæde, at jeg har fundet jer. Kæmpe store portioner, smager er på topen, ment at opvarme den. jeres retter er virklige gode og holder hele ugen frisk. Jeg var så overresket. Jeg rekommanderer jer til mine venner. jeg kan lige at I lever maden på søndag, da jeg er hjemme og maden står ikke ved døren, så stiller jeg den direkte i kølleskabet.

Besvarelse fra SimplyMeals
Tak for god, dejlig og lækker mad, samt for jeres gode generelle service. Jeg kan varmt anbefale Simply meals til alle.
Værd at fremhæve er madens gode smag, friskhed og kvalitet.

Besvarelse fra SimplyMeals
SimplyMeals leverer kompromisløst mad og er super nemt at tilberede! Retterne er yderst velsmagende og lækre og så er der levering lige til døren. Jeg er fan.

Besvarelse fra SimplyMeals
Måltiderne fra SimplyMeals er i sin helt egen liga, og de er uden tvivl den bedste løsning hvis man er på markedet efter sunde måltidløsninger!
Menuerne er fremragende, og jeg har endnu ikke oplevet at der ikke var noget til enhver smag. I har mine varmeste anbefalinger, og jeg glæder mig allerede til næste uges menu.

Besvarelse fra SimplyMeals
dejligt med lækker mad i den travle hverdag hvor der ikke altid er overskud til at handle eller lave mad.
Stort udvalg og lækre retter som smager godt!
kundeservicen er super 👍 det sku god stil.

Besvarelse fra SimplyMeals
Super lækker mad og virkelig nem løsning i en travl hverdag. Retterne smager godt, er friske og nemme at varme op. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet.
Kan kun anbefales herfra! 👌🍽️

Besvarelse fra SimplyMeals
Super lækker mad, med rigtig god smag. Kæmpe anbefaling herfra

Besvarelse fra SimplyMeals
Altid frisk og velsmagende mad. Interessante retter med inspiration fra forskellige verdens hjørner

Besvarelse fra SimplyMeals
Det er nu 2. uge i træk, hvor jeg får mad leveret fra simple meals og der er ikke noget at sætte en finger på.
Retterne er så forskellige og i så høj kvalitet, at det er som at have en personlig kok på hver eneste aften 🙌🏼
Virkelig et fantastisk lækkert koncept.

Super lækkert og nemt mad! Kan varmt anbefales :-D

Besvarelse fra SimplyMeals
Jeg har en enormt travl hverdag som enlig mor, selvstændig og hesteejer, og her har SimplyMeals gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har prøvet mange forskellige “madpakker” gennem tiden, men SimplyMeals er uden tvivl den løsning, hvor maden smager bedst.
Det føles som rigtig, hjemmelavet mad og ikke bare nem mad. Portionerne er store og mættende, smagen er i top, og det betyder, at jeg kan spise godt, selv på de dage hvor overskuddet er lavt, og tiden er knap.
At maden er klar på få minutter giver mig ro i hverdagen og fjerner en stor mental belastning.
Bestilling og levering fungerer upåklageligt, og hele konceptet føles gennemtænkt og menneskeligt.
SimplyMeals gør virkelig min hverdag MEGET nemmere, og det er blevet en fast del af mit liv.
En stor og varm anbefaling fra mig

Besvarelse fra SimplyMeals
SimplyMeals.dk gør det virkelig nemt at spise godt i en travl hverdag. Maden smager super lækkert, portionerne er gode, og det hele føles gennemtænkt og lavet med omtanke. En skøn løsning, og sparer mig så meget tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kan klart anbefales