Bondefangeri. Det er umuligt at slette din bruger eller fjerne opslag. Betalingsoplysninger kan heller ikke fjernes - eneste mulighed er at få banken til at blokere dem. Bliver stadig ringet op af... Se mere
appen virker ikke og kan kun se jobs så længe jeg ikke er logget på. ligeså snart jeg logger på er der ingen job opslag på siden, hverken på appen eller hjemmesiden. På appen skriver den "når du h... Se mere
Jeg benytter SimplyJob som et supplement til flere afdelinger i et større kundecenter. Jeg har en super dialog med folkene bag SimplyJob og jeg føler mig altid hørt. Dette er en utrolig ov... Se mere
Vi samler de fedeste jobs til dig! Vores mission er at gøre det let og simpelt for dig som jobsøgende at finde et job. Derfor har vi designet den mest brugervenlige app, hvor du med et enkelt swipe til højre kan søge jobs.
Hvad har igang i, i siger i telefonen jeg har 7 dage gratis. Nu har i trukket penge og send en regning på 2400,- hold jer langt væk fra den her hjemmeside. Vi ses i retten
Bliver stadig ringet op af 6 måneder gamle job opslag.
Deres support-mail som man har fået virker ikke, så man kan ikke komme i kontakt med dem.
Hold jer langt væk.

Besvarelse fra Simplyjob
Som virksomhed føles det at blive snydt for sine penge.
Deres side er den mest langsomme, jeg nogensinde har set.
Deres Dashboard for virksomheder er helt uoverskueligt og dumt indrettet.
De får 2 stjerner da de trods alt er hurtige til at svare på mails
Ellers er deres side forfærdelig og jeg fortryder at have oprettet en profil derinde
Udmærket koncept, men søgefiltrene fungerer ikke helt. Jeg vælger hovedstaden men får nærmest kun jobs i Jylland og på Fyn.
Det kan godt være at jeg er dum og naiv, Men når jeg har logget ind på denne smarte side, regner jeg med at man kan bruge siden til at søge job, men nej, alt er passivt. Men hvorfor har siden så en opstilling at vælge i, og en søgebjælke at skrive i. Spild af min tid! Jeg må simpelhen være for naiv og dum til den hér smart ass internet verden...
Bondefangeri, Appen virker ikke du kan ikke logge in og afmelde din annoncering, som i øvrigt er resultatløs, forsætter med at hæve penge selvom annonceringer er afsluttet
Vi er en større restaurationskoncern, som har gjort brug af SimplyJob på 2 af vores restauranter ifm. ansættelse af deltid- og fuldtidstjenere, opfylder og lagerkoordinatorer. Vores oplevelse var meget positv! SimplyJob er super intuitivt, og det var nemt for os at målrette vores ansøgninger til de rette kandidater. Derudover, var selve behandlingen af ansøgningerne i platformen super struktureret og nemt overskueligt.
Vi har gennem tiden testet mange rekrutteringskanaler, såsom avisannoncer, SoMe kampagner, og opslag i netværk, hvor SimplyJob bestemt har udmærket sig og derfor fremover vil blive en fast del af vores kanaler til dette formål.
Kan varmt anbefales :)
Konceptet havde været smart - hvis det virkede! Man ser de samme FÅ jobopslag igen og igen, så der er ikke mange jobudbydere i appen plus at de kommer igen selvom man har swipet til venstre virkelig mange gange. Når man så endelig får sendt en ansøgning er der ingen der ser/vender tilbage på ansøgningen, den står bare og afventer i ugevis. Nå ja, når man så vil kontakte support virker den funktion heller ikke. Mega amatør app.
De får igen en dårlig anmeldelse, da de fjernede min tidligere anmeldelse for at få deres ratings op, hvilket de også har gjort ved en række andre. Min tidligere anmeldelse var helt reel, da deres app ikke virkede.
Det forhold blev i øvrigt blevet anmeldt sammen med Trustpilot til forbrugerombudsmanden for overtrædelse af markedsføringsloven.
Dette firma er totalt utroværdigt på alle måder. Hold jer langt væk fra dem.
På appen skriver den "når du har fundet de ledige jobs du gerne vil søge, skal du bare downloade vores super nemme app" og når jeg vil kontakte dem via deres support skriver den "tjek internetforbindelse"
Dårlig app
SimplyJob har altid været været hurtige til at reagere på vores behov og stå klar med hjælp.
Super nem app at benytte, og perfekt til at oprette et hurtigt CV! :) Kan kun anbefales!
Jeg har brugt SimplyJob i to år, og er rigtig glad for servicen. Det er hurtig og nemt!
Jeg har en super dialog med folkene bag SimplyJob og jeg føler mig altid hørt.
Dette er en utrolig overskuelig app løsning, til virksomheder der har travlt og som internt løser daglig dagens mange opgaver.
Det skal dog siges at jeg kun kan se SimplyJob udvikle sig i en bedre retning ment på den måde at, der stadig er masser af gode tilføjelser på vej.
Personligt glæder jeg mig til at se hvad de har på programmet til os brugere i 2020, da deres app allerede nu har ændret rekrutterings branchen.
Mvh Jimmi L.
Super fin app. Nem at bruge og anbefaler den til mange der spørger hvordan jeg fandt mit job (da jeg fik mit job gennem simplyjob. Super hurtigt og effektivt).
Fin app, ikke den største variation i udvalget af jobs, men fik mig i arbejde som jeg er glad for
Udvalget af jobs er ikke det største men arbejdsgiverne kigger på appen
Helt vildt nem måde at søge job på. Samtidigt med at app'en giver en mulighed for at søge flere job hurtigt og nemt på samme tidspunkt.