Jag fick genast en förbättring i min fothälsa,kunde breda ut mina tår.. Jag upplevde även snabbt en förbättring i mina knän.. Kändes som jag äntligen hittat grundproblem till min värk och ser fram e... Se mere
Lätt att hitta vilken storlek man behöver. Rabattkoden fungerade inte men det åtgärdades snabbt när jag mejlat om det. Bra och trevlig kundservice. Snabb leverans. Skorna passar och känns sköna.
Bästa möjliga service. Supersnabb leverans, blixtsnabba svar från kundtjänst och hjälp med returer. Inget krångel. Ett seriöst företag jag verkligen rekommenderar.
Fina skor o bra kvalitet. Även om de denna gång fått strul med postnord så kom det fort. Detta var något jag fick aviserat på mejl vilket jag upskattade stort
SimplyBarefoot är en svensk webbutik som specialiserar sig på barfotaskor och minimalistiska skor för kvinnor, män och barn. Vår filosofi bygger på att skor inte ska begränsa foten utan i stället stötta dess naturliga rörelse. Därför erbjuder vi modeller med bred tåbox, tunn och flexibel sula samt zero drop, vilket ger kroppen en mer naturlig hållning och rörelsemönster. Vi vill göra barfotaskor tillgängliga för fler genom att erbjuda prisvärda alternativ som kombinerar kvalitet, funktion och design. Vi vill göra det enkelt att hitta skor för både vardag, träning och lek. SimplyBarefoot riktar sig till alla som är nyfikna på barfotaskor, oavsett om man provar för första gången eller redan är van användare. För oss är kundupplevelsen minst lika viktig som produkterna vi säljer. Vi erbjuder snabb leverans inom några arbetsdagar, fria storleksbyten och flera trygga betalningsalternativ. Vår kundservice finns tillgänglig för att svara på frågor och ge råd om rätt modell eller storlek. Vi vill att varje kund ska känna sig sedd och trygg genom hela köpprocessen. SimplyBarefoot är ett svenskt företag med organisationsnummer 559449-1077. Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms och vi kommunicerar på svenska för att säkerställa enkelhet och trygghet för våra kunder. Vi ser våra kunder som viktiga ambassadörer för en naturligare livsstil och värdesätter varje recension som hjälper oss att utvecklas. Välkommen till SimplyBarefoot där vi låter fötterna röra sig som de är skapta för.
Sommarbovägen 28, 24632, Löddeköpinge, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer
Bra passform och skor samt väldigt snabb service 👌

Besvarelse fra Simplybarefoot
Snabb l er verkans och bra produkt. Leverans hem dessutom.

Besvarelse fra Simplybarefoot
Äntligen kan vi köpa skor till hela familjen till ett bra pris och god kvalitet.
TACK för det

Besvarelse fra Simplybarefoot
Superbra service! Allt gick smidigt vid byte av storlek. Sköna skor!

Besvarelse fra Simplybarefoot
Köpte några skor till barnen och blev så nöjd att jag även köpte skor till mig.

Besvarelse fra Simplybarefoot
Skönaste skorna någonsin! Köp en storlek större. Snabb, trevlig, enkel kontakt och gratis byte. Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Simplybarefoot
Snabb leverans och vinterkängorna är riktigt varma och bekvämä

Besvarelse fra Simplybarefoot
Ett seriöst företag jag verkligen rekommenderar.

Besvarelse fra Simplybarefoot
Snabb leverans och varan var som förväntat.
Trevligt med en personlig hälsning från er.

Besvarelse fra Simplybarefoot
Skorna motsvarar inte text i annons.
Har tunt lager snö o nån minusgrad och skorna håller INTE värmen. Dessutom är de hala. Förutom det är de små i storlekarna.
Inte nöjd.