Anbefaling herfra
Tobias er super skarp, får tingene til at ske og har været meget behjælpelig med en del tilpasninger så Shopify matcher vores design behov. Stor anbefaling herfra.
Liquify hjælper dristige og ambitiøse virksomheder med at løfte deres online tilstedeværelse til nye højder. Gennem Strategi, kreativitet og teknisk snilde skaber vi pixel perfekte designs som giver mindeværdige brugeroplevelser for dine kunder og en bedre bundlinje for din virksomhed.
Strædet 4, 3770, Allinge, Danmark
Vi vil på alle måder anbefale Simple Lama, det fås ganske enkelt ikke bedre! Simple Lama har optimeret og videreudviklet vores Shopify-hjemmeside. Vi er mere end tilfredse med resultatet, og Tobias er virkelig dygtig, engageret, hurtig, velforberedt og kompetent. Vi ville ønske, at vi havde kendt Simple Lama tidligere😊. Well done!
Simple Llama har været en fornøjelse at have til at arbejde på min hjemmeside. Jeg er en selvstændig og lever af at blive booket ud til arrangementer. Jeg havde brug for en livlig hjemmeside, som let solgte mit produkt. Udover top professionel håndtering af mit materiale hjalp Simple Llama mig også med alt det praktiske bag at sætte en hjemmeside op - ugentlig Skype møder der hjalp mig med at føle mig hørt under procesen.
stor anbefaling
Vi har samarbejdet med Simple Llama de seneste 3 måneder, som har designet, moderniseret og implementeret en masse lækre features på vores website. Processen har fra start til slut været præget af professionalisme, ærlighed, kompetence og rigtig god kommunikation fra Simple Llamas side.
Uanset om vi ønskede en mindre tilrettelse eller en større og mere krævende funktion, så var de åbne omkring opgavens størrelse og leverede i sidste ende altid varen.
Hvis vi havde brug for feedback eller anbefalinger til at takle et specifikt problem eller et nyt ønske, så kunne vi diskutere udfordringen med Simple Llama via online møder, og derefter regne med at modtage præcis og brugbar hjælp derefter.
Vores nye site er moderne, flot og fyldt med brugervenlige features som vores kunder vil nyde godt af i fremtiden. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Simple Llama. Vi er SÅ glade!
Dbh,
Scheel-Larsen Krukker & Havemøbler
Vi har igennem det sidste år arbejdet sammen med Tobias, hvor han har hjulpet os med at stable en webshop på benene. Helt fra start har han været god til at komme med input til at optimere design og funktionaliteter. Ligeledes har han kodet nogle special-moduler til os, som vi ellers skulle ud at betale dyre abonnementer for at have. Og kommer vi med en crazy idé til en funktionalitet eller et modul, så formår Tobias at omsætte det til noget flot og funktionelt, både frontend og backend. Vi har været ovenud tilfredse med samarbejdet, og selvom vi er live med shoppen, fortsætter samarbejdet. Så kun store roser herfra.
Tobias fra Simple Llama har været en kæmpe kæmpe hjælp til udarbejdelsen af min Shopify site. Han er super dygtig, behagelig, hurtig til at eksekverer og altid ærlig omkring forventninger til samarbejdet. Derudover er han super fleksibel og står til rådighed når det gælder, senest da min shop var nede over en weekend og han stod klar med det samme. Kæmpe anbefaling herfra!
Tobias har lavet en absolut verdensklasse hjemmeside for os, og til en brøkdel af hvad det ville have kostet hos andre web-bureauer. Kun anbefalinger herfra
Jeg fik hjælp af Tobias fra Simple llama til udvikling af min nye hjemmeside. Kunne ikke være mere tilfreds! Han har fuldstændig styr på tingene og levere et rigtigt flot stykke arbejde!
Hvis jeg kunne give flere stjerner end 5 havde jeg gjort det!