Havde endnu en god oplevelse med Simple Homes 👍 Lejede en luksus vip toiletvogn til fest. Vognen blev professionelt opsat, og desuden var vognen helt ny 👏 Dejlig plads på begge toiletter, m... Se mere

Tag ikke Michael Rosendals ord for gode vare. Tjek selv vogne igennem før i køber! Fik hans ord på at købe en skadesfri vogn som var i orden. Følgende var ikke i orden: - Afløbslan... Se mere

Jeg har haft fornøjelsen af at leje deres saunavogn flere gange, og hver gang har været en fantastisk oplevelse! Saunavognen er virkelig lækker. Servicen er helt i top - personalet er venligt, profe... Se mere

Simple Homes har leveret varen. Med styr på tingene og orden i deres kommunikation. Vi er kun blevet mødt at yderst behagelige mennesker og mere ordentlig service. Kan varmt anbefale at leje en vogn h... Se mere

1. Ejendomsudlejning

Simple Homes er Danmarks førende inde for beboelsesvogne og genhusning til f.eks. forsikringsskader, ombygninger, renoveringer eller andre midlertidig genhusninger. Vi har også et stort lager af toilet og sanitetsvogne af mange forskellige typer.

4,5

Rigtig fin køkkenvogn

Rigtig fin køkkenvogn, som havde alt hvad vi skulle bruge mens vi fik lavet nyt køkken. Også rigtig god service ift håndtering af spørgsmål og opsætning.

31. juli 2023

Hej Ida.
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at I var tilfredse med vores vogn og service. Jeg skal sørge for at give rosen videre til mine kollegaer. :-)
Mvh. Michael - Simple Homes

Flot vogn og god service

Nem og god kommunikation med firmaet. Aftaler blev overholdt.
Super flot velholdt vogn.
Rigtig god service omkring levering og afhentning.
Hurtig effektiv hjælp, da der var opstarts problemer med ventilations-systemet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

29. november 2022

Hej B. Albech.

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at I har været tilfredse. :-)
Vi ønsker jer en glædelig jul og godt nytår.

godt produkt fin service

Fin service og godt produkt

30. november 2022

Hej Preben.
Vi er glade for at høre at I var tilfredse. :-)
Mvh. Michael - Simple Homes

Super god oplevelse hele vejen igennem.

Super god oplevelse hele vejen igennem.
De kom med vognen fra Jylland til Sjælland under 18 timer efter jeg havde talt med dem første gang da min mor stod uden tag over hovedet. De boede der i 10 måneder og hvis der var det mindste stod SimpleHomes klar til at hjælpe os.
Anbefaler dem varmt til alle.

17. januar 2022

Hej Mollie.
Tak for jeres anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for at høre at I var glade for vognen og vores service. :-)
Mvh. Michael - Simple Homes

Fin vogn og super service…

Vi har haft lejet en vogn siden påske og været super tilfredse med vognen og især den service vi har fået af personalet. Alting har foregået hurtigt og effektivt og kan varmt anbefale Simplehomes hvis man står og mangler en vogn.

31. august 2022

Hej Line.
Vi er rigtig glade for at høre at I har været godt tilfredse. :-)
Mvh. Michael - Simple Homes

Havde endnu en god oplevelse med Simple…

Havde endnu en god oplevelse med Simple Homes 👍

Dejlig plads på begge toiletter, med lys og varme, samt forskellige temaer 😅 Med Bluetooth højtaler indbygget stoppede festen ikke på toilettet 😂🥳🥳🥳

Fortsætter med at leje hos Simple Homes 👍

4. april 2022

Hej Morten.
Ja, VIP dobbelt toiletvognen er en super fed vogn. :-)
Det lød som om at I have en god fest. 🥳

Vi har lejet en toiletvogn i 8 uger

Vi har lejet en toiletvogn i 8 uger, vi var super tilfredse med vognen. Dog syntes vi der gik for langtid med slutopgørelsen, vi kan ikke give flere stjerne da lige meget hvad, kommer man til at betale for en slutrengøringen

30. december 2021

Hej Birgitte.
Jeg kan ikke finde dig i vores system, måske I har lejet vognen i et andet navn. Så jeg kan desværre ikke kommentere konkret på jeres sag.
Men jeg kan sige at vi har haft unormalt travlt i december måned pga. mange vogne der kom retur og ekstra ordinær meget ferie som skulle afholdes - det har desværre betydet afsendelses af slutopgørelse kan have taget længere tid end normalt, det skal jeg selvfølgelig beklage.

I jeres slutfaktura er der et link hvor du se billeder fra jeres vogn. Hvis vognen ikke er tilstrækkeligt rengjort, er vores klargøring desværre nød til at gå den igennem igen så vi sikre os at den næste kunde får en lige så pæn og ren vogn som den I fik udleveret. :-)
Men man kan sagtens selv rengøre vognen uden at få en ekstra regning for det. I ca. 50% af lejeperioderne for denne type vogn, er det ikke nødvendigt at klargøringen går igennem igen. Samt vi fakturere kun for medgået tid eller mindre.

Gennemført God Oplevelse!

Snakkede med ejeren Michael som fortalte, hvordan man skulle være ude i god tid pga. den høje efterspørgsel - det var vi heldigvis, og vi må bare sige, at alt har spillet fra første samtale. God support og hjælp. Vi bestilte 5 personers luksusvogn - og den var helt ren og i orden, da vi modtog den. Der var en helt fair omkostning til rengøring, da vi ikke gad bruge tid på det! Super oplevelse og kan kun anbefale det til andre ✔🙋‍♂️👍

8. oktober 2021

Hej Mads.
Tak for din anmeldese.
Vi er glade for at I har været tilfredse med vognen. :-)

Ringede i panik og sku bruge en 5 Pers

Ringede i panik og sku bruge en 5 Pers. Luksusvogn - NU. 3 dage senere var den på min grund.
Vognmanden satte den ved 7 tiden, og ringede flere gange for a forklare hvor nøglen var - a han havde tilsluttet den, og om det var ok den blev sat hvor han satte den.

Vognen er så ren og pæn, vaskemaskine, toilet/bad osv. gode madrasser - og god sovesofa.
Der er masser skabsplads, og hylder i alle “rum”.
God kundeservice, god hjælp.

17. juli 2021

Hej Kit.
Vi er glade for at kunne hjælpe. Midlertidig privat genhusning er en af vores spidskompetencer. :-)
Mvh. Berit - Simple Homes

Vi skulle bruge en vogn i 1 måned til…

Vi skulle bruge en vogn i 1 måned til at sove i, da vi var færdige gav vi den selv den helt store rengøring men alt i alt har det kostet os 11.000 kr for 12 overnatninger 2 personer. Ud over det var vognen ellers i fin stand men der trækkes extra alle steder der kan og deres rengørings firma er enten vildt elendige eller os skriver de flere timer på. Kan ikke anbefale simplehomes til nogen da det blev dobbelt så dyrt.

14. april 2021

Hej Casper.

Jeg kan ikke finde dig i vores kunde kartotek eller en skriftlig henvendelse fra dig.
Vi har dog en anden kunde med dit efternavn som jeg er 99% sikker på sagen tilhører.

Sagen helt kort, har I booket vognen for 4 måneder hvor I selv ønskede at afhente.
Dagen før afhentningen, bestiller I en levering, som I naturligvis betaler for.
9 dage efter overtagelsen, opsiger i vognen. Der er minimum leje på én måned på denne type vogn.
Denne type vogn kan ikke lejes på dagsbasis.
I ønskede også selv at returnere vognen, men kort før afslutningen, kontakter I os og beder os om at afhente vognen. Afhentningen betaler I naturligvis også for.
Jeg er glad for at høre at I syntes at vognen var i fin stand, det ønsker vi også at den næste kunde skal opleve. Derfor har vi I jeres vogn været nød til at rengøre den da vognen var meget beskidt som du også kan se på de fremsendte billeder.
Med alt respekt for jeres rengøring, var der MEGET sand over alt i vognen, beskidte fingre/streger på væggene mange steder, persienne var rykket ned, stole og topmadresser meget støvede, kalk og meget snavs på armaturer, sikkerhedssko, mundbind og andet affald i vognen.
Det kan vi ikke leverer ud til næste kunde.

Det er ikke korrekt at vi "trækker ekstra". Det eneste I har betalt for som I ikke selv har bestilt er rengøring. Se faktura fra d. 17/02/2021.

Har I selv fragtet vognen som I først ønskede, har I også kunne spare en del penge.

Til info, har vi ingen henvendelser fået fra jer før 2 måneder efter fremsendelsen af slutfakturaen, ovenstående er den første henvendelse vi får.

Mvh. Michael - Simple Homes.

Jeg vil aldrig anbefale dette!

Jeg vil aldrig anbefale dette til andre! Vi havde lejet en 2 personers XL vogn, som vi skulle bo i, i et par måneder. Da vi kontaktede firmaet, fik vi fortalt, at den vogn vi havde bestilt skulle leveres hele vejen fra Fredericia, så det ville blive 2500 kr. i levering (i stedet for 1200 kr.). Da vognmanden så kom, sagde han, at han kom med vognen fra et sted på Sjælland?!?!?. Vognmanden snakkede og snakkede og lavede om på, hvordan han ville lægge slangerne flere gange. Vi fik så en ekstraregning, da han havde brug mere end den tid, som der var blevet sat af. Vognen var så fugtig at leve i, at der var skimmelsvamp OVERALT og der løb kondensvand ned af væggene. Vi havde ikke fået fortalt, at man skulle have en affugter kørende døgnet rundt. Men selv med en affugter, var der utrolig fugtigt. Både min mand og jeg fik symptomer på allergi, af at bo der. Vi sagde vognen op, da vi ikke kunne bo i den fugt. Da vognmanden så skulle komme, hørte vi intet omkring, hvornår han ville komme. Jeg ringede og spurgte, her sagde de, at vognmanden ville kontakte mig... det gjorde han så, da han var på vej derud, og sagde, at der skulle være nogle på adressen... Allerede da vi snakkede med han i telefonen, sagde han, at der ville være hul på vinterslangerne (som vi har betalt 800 kr. pr. måned for). Dette lød rimelig mærkeligt, da han ikke engang var på adressen. Det er tydeligt, at de vinterslanger er en måde for dem at tjene på, da vi for det første betaler overpris i leje og derefter får en regning på 3400 kr. for "svejsning" af dem. Nu har vi så fået den sidste regning.. trods depositum og tilbagebetaling af en halv måned, skal vi nu betale virksomheden ca. 1750 kr. Alt i alt har det været en VIRKELIG dårlig og meget dyr omgang. Jeg vil aldrig anbefale den virksomhed eller de vogne til nogen! Vi mener ikke, at de vogne er til beboelse....Og virksomheden bruger dårlige metoder til at tjene ekstra...

14. februar 2021

Hej Michelle.

Jeg er ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse.

Vi har altid en ekstern vognmand, der trække vognene imellem vores forskellige lagre. Så vognen, I har fået. er kørt fra vores hovedlager i Fredericia til vores lager på Sjælland af et ekstern fragtfirma.
Her er vognen hurtigt tjekket og gennemgået, inden den køres ud til kunden af vores egen tekniker tilknyttet Sjællandsafdelingen. Så det er korrekt, at den ikke er kørt direkte fra Fredericia til jeres adresse. Skulle den det, ville det have været dyrere. I har betalt for en samkørsel, da det eksterne fragtfirma kunne trække en anden vogn med retur til Fredericia.
Hvis I havde ringet eller skrevet til os, havde vi hurtigt kunne forklare jer, hvordan det hang sammen. :-)

Jeg kan se. at I har haft 2 x vinterslange sæt. Det tager noget ekstra tid at tilslutte. Der er noteret 1,5 time ekstra opsætnings- og tilslutningstid på jeres sag.
Som du også kan se på jeres faktura, dateret d. 30/10, I har fået 1,5 timers ekstra opsætning og tilslutning, ekstra kabler og ekstra eldåser uden beregning. Jeg kan ikke se, at I har fået en ekstra regning på det?
Jeg skal beklage, hvis I ikke har været tilfredse med teknikeren. Havde I taget fat i os efter leveringen, havde vi bedre kunne hjælpe jer.

Det er korrekt, at der vil komme fugt i vognen, hvis den ikke opvarmes eller udluftes tilstrækkeligt. Derfor tilbyder vi også gratis en affugter til de vogne, som der ikke er ventilationsanlæg i.
Jeg kan se, at vi har eftersendt en affugter til jer. Hvis I havde kontaktet os, da I havde vognen, om at I fortsat oplevede problemer med fugt, havde vi kunne sende en tekniker forbi og hjælpe jer.
Det strøm affugteren bruger er ikke spildt, da det omsættes til varme og derved sparer I på elradiatorene.

Vognen afhentes altid på aftalte dato. Vi kan dog have svært ved at sige, præcis hvad tid vognen afhentes, da der kan opstå hasteopgaver eller en anden opgave trække ud.
Som udgangspunkt ringer teknikeren altid ca. 1-2 timer før afhentning.

Vores 25 meters vinterslanger med intelligent el-tracing er meget dyre i indkøb. Vi er blandt de billigste på markedet i forhold til udlejningen af dem.
I har tilvalgt vinterslangerne, men I har også haft mulighed for selv at frostsikre slangerne, så I kunne have sparet denne udgift.
Jeg kender ikke til telefonsamtalen imellem jer og teknikeren, men jeg kan se på billederne, teknikeren tog på jeres adresse, at der er flere skader og huller på varmesvøbene. Disse skader skal naturligvis udbedres, for at der ikke kommer vand ind i isoleringen og ødelægger de dyre vinterslanger.

Vores bogholder har ved en fejl ikke fået tilføjet de ekstra vinterslanger, I har fået udleveret, på de sidste to fakturaer, derfor er de faktureret på jeres slutopgørelse. Disse burde selvfølgelig have været faktureret løbende på fakturaerne - det beklager jeg.
I har ved jeres opsigelse valgt at tilkøbe rengøring af vognen. Hvis I ønskede at spare penge, var I velkomne til selv at rengøre vognen. I ville så have modtaget penge retur.
I har lavet en skade i væggen på badeværelset indvendigt i vognen, dette er faktureret uden beregning.

Jeg er ked af, at I har haft en dårlig oplevelse. Mange af tingene kunne vi have hjulpet jer med, hvis I havde taget kontakt til os under jeres lejeperiode og ikke efter lejen var afsluttet.

Mvh. Michael.

Bondefangeri fra start til slut

Vi gjorde fra STARTEN opmærksom på at der også skulle være en lille hund i vognen og bestilte derfor samtidig ekstra slutrengøring. Rengøringen har de skam registreret men ikke det med hunden!? Det er til trods for at det er skrevet i samme mail!

Nu opkræver de så ekstrabetaling pgr. Hund og yderligere rengøring end den “ekstra” rengøring vi bestilte. Det er jo latterligt. I har også sendt jeres krav mod os videre til inkasso på trods af vi har tvistet sagen. Vi VIL IKKE betale “bøder” for noget som VI HAR bestilt og gjort opmærksom på inden indgåelse af aftalen. Hvad i så registrerer eller ej i jeres system er virkelig ikke vores problem. Det er brud på aftaleloven.

Vedr. Vognen kan jeg kun tilslutte mig Bianca’ anmeldelse. Forfærdeligt indeklima uden mulighed for tilstrækkelig udluftning og samtidig var der rustede skruer og beslag alle vegne.

Ydermere var sengen ubrugelig, som at ligge i en hængekøje. Vi måtte købe en anden seng at sætte ind i vognen.

Jeg vil hellere leje et telt i Rusland end at benytte mig af dette firma og deres skodvogne igen.

Bondefangeri!

12. december 2020

Hej Jakob.
Tak for din anmeldelse som går 3 år tilbage i tiden, nemlig år 2020.
Jeg er ked af at dit firma som du lejede vognen igennem er gået konkurs.
Jeg er også ked af at du ikke ønsker at komme i dialog med os igen hverken på mail eller telefon efterfølgende.
Vi har i en god og fornuftig dialog for snart 3 år siden hvor vi fandt en god løsning alle var tilfredse med.
At du så 3 år senere efter at dit firma er gået konkurs lægger denne ualmindeligt grove og flere steder usande anmeldelse op, syntes jeg ikke er OK.
Vi lavede en god og fair den gang, (apropos aftalebrud) men vi kan ikke hjælpe dig yderligere efter at du er gået konkurs og nu 3 år efter.
Simple Homes A/S er Danmarks førende udlejer inden for privat genhusning. Vi startede i 2016 og med over 1000 udlejninger årligt i gennemsnit tror jeg at vi ville have mere end 4 dårlige anmeldelser her på Trustpilot hvis vi bondefangede og snød vores kunder.
Vi er faktisk den udlejer i branchen med den højeste kundetilfredshed på 9,40, en NPS score på 78 og Trustpilot på 4,5.
Vi gør utroligt meget ud af at lytte til og hjælpe vores kunder.
Jeg ved ikke hvorfor at du har set dig sur på os igen efter 3 år uden kontakt. Men vi kan desværre ikke hjælpe yderligere.
Mvh. Michael - Simple Homes

Vi lejede en mini mobil badvogn i…

Vi lejede en mini mobil badvogn i forbindelse med renovering af vores badeværelse. Vi skulle kun bruge bad men alle var udlejet og de have denne mini mobil badvogn tilbage, så den tog vi. Vognen holdte her 1,5 time efter jeg kontaktede dem første gang pr mail. Ligeledes blev vognen afhentet igen hurtigt efter korrespondence. Super nemt. Og egentlig en rigtig god løsning for os. Alt fungerede fint og var nemt og ligetil. Vi lejede den 1 mdr.
Vil da anbefale andre at benytte sig af det samme. Det bliver jo aldrig det samme som et rigtig badeværelse, men under renovering er det jo en nødvendighed, og for os gav det god mening og var nemt og ligetil. :-)
Kun positive ting at sige herfra.
Mvh Maria

22. maj 2020

Hej Maria.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at I har været tilfredse med vognen.