Prima!!! Og af de mange begejstrede anmeldelser her, kan jeg se at jeg ikke er den eneste MEGET tilfredse kunde. Gentagelse fremmer forståelsen: Upåklageligt arbejde, tip top kommunikation, imødekom... Se mere
Billig rengøring af bilen. God hjemmeside. Det er nemt at booke tid. God rengøring med pænt resultat. Bagagerum manglede men ellers rigtig fint. Det vil være en fordel hvis han havde en kabel... Se mere
Rigtig dejlig oplevelse! Min bil har ikke været renere siden jeg købte den - på nær bagagerummet der ikke var fikset:-) Alt i alt en super god oplevelse og jeg kommer helt sikkert til at booke igen, o... Se mere
Simple Clean tilbyder indvendig rengøring af din. Vi kommer ud til lige hvor du ønsker i Hørsholm, Rungsted og Kokkedal. Simple Clean bruger kun testede og forsvarlige produkter til at rengøre din bil. Tider kan bookes direkte på hjemmesiden og vi står altid klar til at hjælpe vis der skulle være nogle spørgsmål.
., 2970, Hørsholm, Danmark
- support@simplecleandanmark.dk
- simpleclean.dk
Punktlig og stor kvalitet
Vi havde besøg af Oliver
Vi havde besøg af Oliver, han servicerede vores to biler, og jeg må sige, at han gjorde et fantastisk stykke arbejde, kan klart anbefale ham og Simpleclean.dk
Michael
Super god rengøring af min bil
Super god rengøring af min bil! Anbefales.
Det var en fornøjelse at komme i min…
Det var en fornøjelse at komme i min bil efter simpleclean havde være forbi. Super nemt og god service.
Kan kun varmt anbefales herfra.
Jeg fik rengjort min bil for første…
Jeg fik rengjort min bil for første gang af Oliver, og må tilslutte mig de andre anmeldelser. Min bil blev simpelthen så flot, det er ikke sidste gang jeg booker rengøring hos firmaet.
Sløj kundeoplevelse
Jeg bookede tid den 28. februar til rengøring den 6. marts og fik bekræftelse herpå på mail.
Dagen inden den 5. marts får jeg så en aflysning af tiden med henvisning til, at jeg har bestilt tiden forkert, for man må ikke bestille tid hos Nivå afdeling, når man bor i Hørsholm.
Jeg skriver, at det da er en sløj kundeoplevelse og får dette svar retur på sms:
Ingen har sagt du SKAL bo i Nivå?
Men at du ikke har booket tid til den by du bor i, er ikke vores hovedpine👍

Besvarelse fra SimpleCleanDanmark.dk
Super fint resultat
Super fint resultat - begge biler blev rene som aldrig før. Kan klart anbefale Oliver 👍
Billig rengøring af bilen
Billig rengøring af bilen.
God hjemmeside. Det er nemt at booke tid.
God rengøring med pænt resultat.
Bagagerum manglede men ellers rigtig fint. Det vil være en fordel hvis han havde en kabeltromle med.
Vil helt klart booke en tid mere.

Besvarelse fra SimpleCleanDanmark.dk
Flot resultat og mægtig serviceniveau
Oliver gjorde et super stykke arbejde og fik klaret alle fire biler, selvom vi kun havde booket til to. Behagelig service og flot resultat 🧼👏🏽🤗. Og prisen fejler heller intet!
Resultat over al forventning
Vi havde besøg af Oliver igår og fik ordnet to biler til perfektion på under to timer - super serviceminded og effektivt. Som alenemor til to børn er det bare en kæmpe fordel, at rengøringen kan komme til mig. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger og kommer helt sikkert til at bestille rengøring af min bil hos Simple Clean igen.
Perfekt !
Rigtig god 1. gangs oplevelse. Præcis, grundig og høflig service. Det bliver helt sikkert et jævnligt gensyn.
WOW en super god rengøring
Wow en kæmpe forskel simpleclean har gjort for min bil. Den er så super godt gjort ren. Oliver fra simpleclean kom nøjagtig til aftalt tid for at gøre den ren. Fortalte ham at den var MEGET beskidt. Han svarede: “det gør ikke spor. Ofte er det faktisk endnu mere tilfredsstillende for så kan man virkelig se hvor man er kommet til”. Hans støvsugning var virkelig verdensklasse.
Jeg skal helt bestemt have ham til at gøre bil rent igen en anden gang.
Intet andet end perfekt
Intet andet end perfekt! Kan kun anbefale.
Tusind tak for fantastisk service.
Dejlig oplevelse nu med en dejlig ren…
Dejlig oplevelse nu med en dejlig ren bil, udført af en sød og dygtig fyr
Jeg er meget tilfreds ig kan kun anbefale Simpleclean
Oliver har netop rengjort min bil og…
Meget ren bil med Simpleclean
Jeg har netop fået rengjort min bil og hold nu op hvor er den fin ren🤩🤩 Det var så nemt at bestille en tid og Oliver en super empatisk og grundig. Det er længe siden min bil har været så pæn og ren indvendig og har ellers tidligere brugt mange forskellige bil rengøringsfirmaer, men Oliver er klart den som har rengjort den pænest. Kan klart anbefale Oliver og Simpleclean👌👌
Godt koncept og smukt arbejde
Har lige fået rengjort 2 biler som virkelig trængte til kærlighed. Det er bare et godt stykke arbejde der blev udført af Oliver. Det er godt koncept med online booking.
Super produkt og service
Vender klart tilbage!!
Vi har netop haft besøg af Simplecleans Oliver!
Kommunikationen har været i top, kort svartid og super hurtig til at finde en tid!
Vi havde tre biler det skulle ordnes!
Oliver kom til tiden, behagelig at tale med, udførte et super fint arbejde og på kort tid!
Intet at sætte en finger på!
Vi vender klart tilbage!!