Kørelærer Simone Wulff Anmeldelser 11

4,4

1. Køreskole
  2. Kørekortsudsteder

Købe Et Bredt Udvalg Af De Nyeste Filippa K® Produkter i Danmark. Filippa K Kjole, Jakke & Frakke Udsalg Online Med Rabatter 69%, Autentiske Kvalitet, Hurtig Gratis Forsendelse!

4,4

Tak for et fantastisk forløb

Tak for et fantastisk forløb, både teori og køretimerne være ekstremt lærerige.
Super gode til at forklare og er super forstående, og behjælpelige, hvis der er ting man ikke forstår, eller gør forkert, både i teorien og i praksis.

Simone og de andre kørelærere har mine største anbefalinger, og kan kun sige du skal glæde dig, hvis du skriver dig op her

17. december 2025

Hyggeligste og bedste køreskole!

Simone underviser med sådan en dejlig energi og humør, at alt teorien siver lige ind i hovedet, mens man har det så hyggeligt gennem den atmosfære hun skaber i teoriundervisningen! Med chips, sodavand og godt humør i rummet var teori noget man virkelig så frem til!!

Jeg var skam også heldig nok til at have Simone som min kørelærer senere i forløbet og også her er hun sådan en dejlig person, der peger ens fejl ud for én på en måde hvorpå man næsten kan grine, samtidigt med man lære af dem. Hele forløbet har været dejligt lærenemt og generelt hyggeligt at komme igennem - noget som jeg ellers ikke havde forventet af en almen køreskole.

De varmeste anbefalinger herfra!!!

29. september 2025

Simone er en meget dygtig underviser

Simone er en meget dygtig underviser. Tingene sætter sig fast, på den måde hun repeterer og inddrager eleverne i undervisningen.
Jeg har haft Bo som kørerlærer og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til ham. Han er behagelig, sjov, venlig og kompetent.
10 ud af 10 stjerner

11. september 2025

10/10

10/10

Simone, er super sød, sjov, og skaber god stemning. Man kan virkelig mærke at hun brænder for at hendes elever får et kørekort og at de har en god oplevelse igennem hele forløbet.

Der er styr på alt det praktiske, man bliver hentet og bragt til manøvrebane og køreteknisk anlæg, prøverne bliver booket til tiden og man får login til teori så man ikke selv skal ligge og rode med alle mulige abonnementer. Super nemt!

Der er også nogle virkelig erfarne og dygtige kørelærere tilknyttet, og Simone går meget op i at det er de rigtige mennesker til jobbet.

Jeg havde fornøjelse af Bo til teoriundervisning, og selvom 3 timers teori er lidt af en sejtrækker så var det faktisk meget hyggeligt og Bo er god til at forklare stoffet så alle er med. Og så er der altid kolde sodavand i køleskabet, hvilket er lidt af en gamechanger, i hvert fald hvis man tager kørekort om sommeren:)

Til køreundervisning havde jeg Helle, som er en utroligt dygtig kørelærer, gennem rutineret og god til at strukturere undervisningen. Så selvom jeg var rigtig nervøs og fantastisk dårlig til at køre bil i starten så fik Helle mig igennem og jeg bestod i første forsøg.

Så klar anbefaling herfra!

17. juli 2025

Bedste kørelærer nogensinde.

Bedste kørelærer nogensinde.
En kørelærer der har hele pakken, sympatisk, empatisk, rolig, venlig og forstående. En køreskole med forståelse for udfordringer, men som stadig kan formå at lære det nødvendige fra sig.
Jeg havde fornøjelsen af Simone til trailer kort, det var en succes.

Du finder ikke bedre køreskole end Simone Wulff

21. maj 2025

Jeg kan på det varmeste anbefale Simone…

Jeg kan på det varmeste anbefale Simone Wulff som kørelærer! Hun er uden tvivl den sødeste og mest omsorgsfulde kørelærer, man kan ønske sig. Hun hepper på en hele vejen igennem, og hendes rolige og behagelige måde at undervise på gør, at man føler sig tryg bag rattet – også på de svære dage.

Jeg skiftede fra en anden køreskole over til Simone, og det var helt ærligt det bedste valg, jeg nogensinde har taget. Hun ser en som menneske og tager sig virkelig tid til at sikre, at man føler sig klar og godt tilpas.
Bestod køreprøven i første forsøg

Tusind tak for en fantastisk oplevelse – jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer

13. maj 2025

10/10⭐️

Jeg skulle færdiggøre mit kørekort hos Simone, og det var en sand fornøjelse. Hun er smilende, glad, rosende og hepper på én hele vejen! Vi har haft nogle rigtig hyggelige timer sammen i hendes skønne Volvo, og jeg har glædet mig til hver eneste time. Man føler sig tryg, set og lyttet til. Kæmpe anbefaling herfra! 🤩🤩🧡 10/10!!

21. marts 2025

Super imødekommende og det bedste sted at tage sit kørekort

Hvis man vil godt igennem teoriprøve og køreprøve skal man vælge Kørelærer Simone Wulff.

Simone gjorde teori virkelig interesant og sjovt. Man følte sig virkelig klar klar til teoriprøve. det var virkelig hyggeligt og hendes fremgangsmåde sørger for at man virkelig for lært det nødvendige. hendes smil er virkelig smittende på en selv og hele gruppen.

Køretimerne var også super gode hendes kørelærer er super søde og meget empatisk over for en hvis man er lidt nervøs første gang man skal ud og kører. Man kom godt igennem alt det man skulle lærer for at være klar til sin køreprøve og timerne går meget hurtigt på grund af at det er sjovt.

Hvis jeg skulle tage mit kørerkort igen ville jeg vælge Kørelærer Simones Wulffs køreskole igen.

7. januar 2025

At jeg fik alt det jeg havde brug for…

At jeg fik alt det jeg havde brug for til både at bestå teori og køreprøve i første hug.
At der bliver lagt ekstra vægt på de allervigtigste ting, med nogle skrappe øjne så man virkelig forstår vigtigheden i det som bliver sagt, og ellers var undervisningen skøn og underholdende, og man fik lyst til lige at tage en omgang til med den samme lille gruppe af mennesker og kørelære 🤩

13. december 2024

Svindel og fup

Her skal du aldrig handle. Hjemmesiden er fup og de er ikke til at komme i kontakt med. De sælger Philippa K. og fremstår som dansk webshop. Men de sender dig en kopivare fra Kina, som intet har med Philippa K. at gøre og som ikke en gang ligner det du har købt. På den får de dig til at skrive under på, at du har modtaget en vare fra dem.

22. maj 2017
Kørelærer Simone Wulff-logo

Besvarelse fra Kørelærer Simone Wulff

Kære Maria. Jeg er ked af din oplevelse i 2017, men meget glad for at det ikke er mig, nuværende ejer, der har givet dig den dårlige oplevelse. Nu er hjemmesiden til køreskole og ikke webshop. Trustpilot vil desværre ikke slette gamle anmeldelser, men jeg håber at kommende elever vil se mine google- og facebookanmeldelser. 😎🍀 Rigtig god dag.

Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)