I have they caring and all the time…
I have they caring and all the time support and I am thank full for that .
Simomedic is een Nederlandse online apotheek, gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij het CIBG. We helpen mensen die op zoek zijn naar verantwoorde online zorg voor gewichtsbeheersing, met persoonlijke begeleiding door geregistreerde artsen en een gevestigde BIG-apotheker. Wat ons onderscheidt is de combinatie van gemak en zorgvuldigheid. Patienten doorlopen een uitgebreide medische intake online, waarna een Nederlandse arts beoordeelt of een behandeling passend en veilig is. Pas na goedkeuring stelt onze apotheker het geneesmiddel ter hand. Geen quick-fix, wel een serieuze digitale variant op het traject van huisarts en apotheek om de hoek. Onze ambitie is om de stap naar effectieve zorg laagdrempeliger te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. We werken volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), onder toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), en sluiten aan op het Nederlandse medicijnverificatiesysteem (NMVS) voor de echtheidscontrole van elk geneesmiddel. Bestellen verloopt via een beveiligde checkout. Levering is discreet, traceerbaar en verzorgd door een ervaren logistieke partner. Algemene vragen worden beantwoord door een Nederlands klantenserviceteam, en medisch-inhoudelijke vragen lopen altijd via onze apotheker of een van de aangesloten artsen. Heb je een goede, minder goede of gemengde ervaring met Simomedic? We horen graag wat we beter kunnen doen. Eerlijke feedback helpt ons, en helpt andere patienten een geinformeerde keuze te maken voordat zij hun zorgvraag online stellen.
Zeemagazijnkade 3, 1018LE, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
I have they caring and all the time support and I am thank full for that .
Proces van beoordeling in duidelijke stappen uitgelegd door Wouter. Goede uitleg van Charlotte en komen afspraken na. Nu beginnen met Wegovy. Heel spannend welke bijwerkingen ik ga krijgen en hoop op een goed resultaat

Besvarelse fra Simomedic
Het gesprek met de dokter was erg fijn. Hij kon mij veel vertellen over de werking en de eventuele bijwerkingen. De levering was ook erg prettig, de bezorger belde keurig vooraf om het exacte tijdstip aan te kondigen

Fijn contact gehad.
Duidelijke uitleg over de werking en hoe toe te passen.
Zonder te vragen advies gehad over wanneer ik aan de bel moet trekken.
Zeer tevreden.

Besvarelse fra Simomedic
Het is bij een digitale apotheek altijd wat onzeker maar hier werken echte artsen.

Besvarelse fra Simomedic
Werd vriendelijk te woord gestaan en alle vragen die ik had zijn beantwoord. Niks op aan te merken.

Besvarelse fra Simomedic
Intake was prettig en deskundig, alle vragen beantwoord. Aanrader!

Besvarelse fra Simomedic
Ik twijfelde of zo'n online intake niet gewoon een verkooppraatje zou zijn. Het tegendeel. Charlotte nam ruim een half uur de tijd, stelde vragen over mijn medicijngebruik en eetpatroon die mijn eigen huisarts nooit gesteld heeft, en was eerlijk over wat wel en niet realistisch is. Twee dagen later was alles geregeld.

Besvarelse fra Simomedic
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.