Super god service og lækkert produkt. Jeg har bestilt et rig og to udvielser hertil, over 3 gange. Har haft spørgsmål i forbindelse hermed, som jeg har haft mailkorrespondancer med Jesper (medeje... Se mere

De leverer nogle rigtige gode produkter. Men deres levering/forsendelse service kan godt blive bedre. Da en uges leveringstid er rimelig længe når varen er på lager. Ved godt at der står 3-5 dage... Se mere

Lang leveringstid, i hvert fald omkring sommer ferien. Men deres v12 rig er værd at vente på. Ekstremt solid rig til en god pris

Lidt lang leveringstid. Varen blev først sendt 7 dage efter bestilling og skal yderligere vente 4 dage mere. Samlet set bliver det 12 dages levering. Men tror helt bestemt, at det er okay firma... Se mere

1. Erhvervsservices

SimPlexity is a company that builds high-end motorsport simulators. Both for home use but also by professional motorsport teams. We have a wide range of simulators avaliable on our website but we also build on request.

4,0

God

jamen, hvor skal vi starte? virkelig en ommer?

En virksomhed der virker professionel udad til på messer burde også levere, også på produkter som de bare skal pakke ned i en papkasse og sende afsted når de nu er på lager i følge deres lager status. Men er de så også på lager?

d. 31/1 kl 8:16 bestiller jeg et sæt Heusinkveld Sim Pedal Sprint - 2 Pedal Set - No Clutch og en Heusinkveld Sim Pedals Sprint Baseplate
incl.

Forsendelse står det hele mig i 5376 kr.
Jeg modtager min ordrebekræftelse og så sker der faktisk ikke ret meget mere den dag, pedaler og baseplate der er in stock og så sker der ikke ret meget mere, jeg ringer lige til dig. Du tager ikke telefonen først men ringer tilbage sidst på eftermiddagen og kommer med en forklaring på at der enlig ikke er nogle pedaler, at du lige pludselig havde solgt 12 sæt pedaler (højest usandsynligt men fair) men der kommer nogle i morgen, så skulle du nok få sendt nogle afsted. Dagen efter sker der ikke en skid. (tonen ændres lidt baseret på min irritation, hvis der er noget jeg hader, så er det folk der spilder min tid).

Men så sker der enlig noget. Du trækker nemlig pengene fra min konti, men der mangler en vigtig del ingen faktura eller kvittering og vigtigste af alt en track and trace af mine pedaler. Igen ringer jeg til dig og hører mig ad hvad sker der lige? Jeg får en lang forklaring på hvordan din webshop fungere hvornår den burde trække pengene og hvorfor, men mine pedaler er jo ikke kommet afsted. Jeg burde enlig bare politianmælde det.

Det hele føles lidt ligesom en lang tovtrækning, men der vil komme pedaler og jeg skulle nok have dem inden weekenden men skulle jeg komme forbi Herning bilmesse så kunne jeg også få dem der.

Jeg skal ikke til Herning bilmesse jeg forventer at mine pedaler som jeg nu er blevet trukket for ankommer, både du og jeg ved at trække pengene før orden er fuldført er ulovligt, så jeg forventede at min ordre blev fuldført på dagen?

Nej.

Først Fredag d. 3/2 laver du labelen til GLS og Søndag kl: 18:43 indlevere du pakken i Hinnerup.

I dag mandag den 6/2 står pakken stadig stille på den samme tankstation som du indlevere dine pakker på, er jeg heldig ser jeg dem måske i morgen afhængig af hvor hurtig GLS er hvis ikke så er det først Onsdag.

Jeg syntes det er under alt kritik i 6 dage har du reserveret pengene, hvor af 4 dage har du haft mine penge, alså mangler du penge så er det banken du skal låne dem af ikke kunderne og jeg har ikke set skyggen af mine pedaler, kun søforklaringer. Når man skriver man har en vare på lager så har man den vare på lager så skal den fanme også ud samme dag og ikke 5 dage senere, så må man få en anden en til at gå ud med den.

Jeg valgte at handle hos dig for at støtte de lokale danske sim-racing shops så de kan overleve så vi ikke skal handle i udlandet. Men med den behandling her? Så burde de sgu bare lukke.

Jesper det er fanme en ommer. Kæmpe ommer, øv, øv øv øv øv. Hold kæft en skuffelse af en anden verden. For blot 2 pedaler og en baseplate.

31. januar 2023

Kanon service og lækre produkter

Super god service og lækkert produkt.

Jeg har bestilt et rig og to udvielser hertil, over 3 gange. Har haft spørgsmål i forbindelse hermed, som jeg har haft mailkorrespondancer med Jesper (medejer) med. Hurtigt svar, og super god service i forbindelse med at finde løsninger på div. udfordringer der måtte opstå.
Produkterne fra dem er pakket lækkert og godt ind i forbindelse med beskyttelse af komponenterne og i det hele taget er tingene flot og godt bearbejdet. Lækkert hardware.
Handler der helt sikkert igen!

12. december 2022

Gode folk!

super god service, de kom ud med mit cockpit og satte det op så det bare spillede, vil varmt anbefale andre at bruge Sim Plexity!

21. oktober 2021

Toppen af poppen.

Det er simpelthen et produkt i verdensklasse og service der matcher.
Alle leveringsaftaler er overholdt og fik monteret min rig til en billig pris.
Kan mere end varmt anbefale Sim-plexity til alle, der ønsker en simulator i topklasse....

4. september 2021

Produkter og leveringstid

Meget dyre produkter i forhold til andre leverandøre, og alt for lang leverings tid selv når det bare skal til Sjælland har allerede ventet i en uge uden at høre noget.

22. juli 2021

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid.
Samlet set bliver det 12 dages levering.
Men tror helt bestemt, at det er okay firma og vil da give dem en chance igen eller hente varen selv.

29. april 2021

De leverer nogle rigtige gode…

De leverer nogle rigtige gode produkter.

Men deres levering/forsendelse service kan godt blive bedre. Da en uges leveringstid er rimelig længe når varen er på lager. Ved godt at der står 3-5 dage på deres hjemmeside. Men den kan godt være noget skarpere.

17. februar 2021