Silky Dream Anmeldelser 475

4,5

Dårlig kinesisk kvalitet, svarer ikke til prisniveauet. Mindst et nummer mindre end europæisk størrelse. Kun 14 dages returret. Skal betale 50 kr for køb af returlabel. Firma svarede ikke på henve... Se mere

Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lækkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imødekommende, effektiv og behjælpelig via mail, både før bestilling... Se mere

Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekåber, men skulle bruge en anden størrelse. Silkey-Dream tilbød at sende de nye størrelser med det samme og lægge en returpose... Se mere

Jeg har handlet hos Silky Dreams en del gange efterhånden. Og de leverede produkter lever 100% op til mine forventinger. Bestilling og levering er let og hurtigt. Og da en Julegave var blevet væk un... Se mere

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Silkevareforretning

Silky-Dream har Danmarks største udvalg i silke produkter til hele familien! Silketøj og sengetøj til hele familien Silke er suverænt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det største udvalg af eksklusiv silketøj til hele familien. Vores undertøj, skiundertøj, handsker og strømper i udsøgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhæve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvænt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrøjer, polo'er, trøjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til børn har vi pyjamas, natkjole og undertøj og tæpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetøj i mange størrelser.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Super lækker top.

8. januar 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Maj-Britt for din fantastiske anmeldelse 🤗 Det betyder alt for os, at du havde tid til denne anmeldelse.
Há en dejlig dag.
Anette / Silky-Dream

Meget behageligt at have på.

Meget behageligt at have på.
Hurtig levering !

2. februar 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Lisbeth for din fantastiske anmeldelse 🤗 Tak fordi du havde tid til, at anmelde os, det betyder alt for os.
Há en dejlig dag.
Anette / Silky-Dream

Gode varer til fin priser

Gode varer, hurtig betjening og fine priser.

18. januar 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Anne for din fantastiske anmeldelse 🤗 Det betyder alt for os, at du har haft tid til, at skrive denne anmeldelse. Rigtig dejlig dag og god weekend.

Tilfreds

Hurtig levering og bestilte lever op til forventning

9. januar 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Charlotte for din fantastiske anmeldelse 🤗 Det betyder alt for os, at du har haft tid, at skrive denne anmeldelse. Rigtig dejlig dag og god weekend.

nemt og hurtigt

4. januar 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tak for din fine anmeldelse 🤗
Det betyder alt for os, at du fik tid til denne anmeldelse.
Há en rigtig dejlig dag.

I love Silky

Min krop er afhængig af silke, så derfor er jeg meget glad for at I kan levere skønne varer. Tak

18. januar 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for den fine anmeldelse 🤗
Tak fordi du er kunde, og vi vil forsøge at leve op til dine forventninger.
Há en dejlig dag
Anette / SilkyDream

Jeg har haft dem på i 14 dage uden…

Jeg har haft dem på i 14 dage uden problemer ingen sure tæer eller andre ting i vejen med sokkerne

23. december 2022

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Lone for din fantastiske anmeldelse af vores silke🤗
Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse, tak!
Anette / SilkyDream

Desværre passede kimonoen mig ikke

Desværre passede kimonoen mig ikke, men der var ingen problemer med tilbageleveringen 👌
Til sælger: Længden og kvaliteten på kimonoen var supergod, men jeg havde ønsket den ikke var så stor i armene, så hele kimonoen "flytter" med når man løfter sin arme. Mvh

10. november 2022

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Kristian for din fantastiske anmeldelse af vores silke🤗 Det er planen, at vi i 2023 får produceret silkekimono både til dame og herre. Jeg vil prøve at sikre de nye kimono'er ikke er så store i armene.

God kvalitet

Pakken kom hurtigt og kvaliteten på tøjet var god.

19. december 2022

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Anette for din fantastiske anmeldelse af vores silke🤗

Hurtig betjening

19. december 2022

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Bent for din fantastiske anmeldelse🤗

Pragtfuld selvforkælelse

Jeg skatter virkelig de ting jeg nyligt har købt, og jeg ser frem til at købe mere hen ad vejen. Kvaliteten og forarbejdningen er ganske fremragende, blot halter det under tiden lidt med størrelse, der godt kan være lidt, et spring forbi. Det er så fint at I til stadighed forsøger at ændre på dette. I gør det godt.

7. december 2022

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Vianna for din flotte anmeldelse af vores silke og os 🤗 Vi forsøger, at oplyse mht. til størrelser, men der er altid plads til forbedring.
Det betyder alt for os, at vores kunder giver feedback, tak!

Fine varer,gode tilbud

Fine varer,gode tilbud. Hurtig levering

2. december 2022

Tusind tak Kenny, for din fantastiske anmeldelse 🤗
Det betyder meget for os, rigtig glædelig jul.

Lækre kvaliteter.

Lækre kvaliteter.
Det er lidt svært med størrelser - derfor kun
4 stjerner.

7. december 2022

Tak Annie for din fantastiske anmeldelse 🤗
Det betyder meget for os, at du har haft lyst til at skrive anmeldelse. Du har helt ret med størrelserne, og håber jeg kan være til hjælp næste gang du har lyst til, at bestille på vores shop.
Rigtig glædelig jul
Anette / SilkyDream

Dyr porto og misvisende rabat

Jeg ville købe en vare og spurgte, om der ville være black friday-rabat. Jeg fik at vide, at der ville være en kode på 10% rabat, hvis jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Det gjorde og bestilte. To dage efter var der 15% rabat på hele hj.siden. Det er bare irriterende og ikke serviceminded. Desuden synes jeg, at 60 kr. i porto er vanvittigt dyrt. Udover disse ting fik jeg fin service.

23. november 2022

Besvarelse fra Silky Dream

Tak Mille for din anmeldelse.
Jeg beklager du ikke kunne få svar, om at der ville komme en nyhedsmail med rabatkode på -15%. Nyheds mailen var endnu ikke planlagt da vi skrev sammen. Jeg ville ønske vores fragtpriser kunne være ligeså favorable som hos zalando, boozt m. flere, men det er de små virksomheder, som betaler prisen for de store firmaers billige fragtpriser. Vi forsøger altid at sende billigst muligt men skal også sikre pakkerne kommer frem. Vi har brugt DAO fordi de var billigere men vi havde alt for ofte reklamation på forsvundne pakker.
Há en rigtig dejlig dag
Anette / SilkyDream

Varen har en fin kvalitet

Varen har en fin kvalitet, men de str. Xl er absolut ikke en xl. Svarer til en small.

31. oktober 2022

Kære Birgit
Tusind tak for din fine anmeldelse 🤗Jeg er ked af ikke, at have hørt fra dig vedrørende for lille størrelse. Der må absolut have været en pakkefejl fra produktionen. Jeg vil måle alle mine xl i denne silke chemise og sikre de er korrekte i mål. Tak for hjælpen. Há en dejlig dag.
Anette / SilkyDream

Jeg fik bestilt noget der viste sig at…

Jeg fik bestilt noget der viste sig at være alt for stort, men følte mig godt behandlet og forstået og hjulpet ved henvendelse. Desværre måtte jeg rykke nogle gange for ´aktion` i sagen, men jeg håber alt ender lykkeligt.

14. oktober 2022

Kære Pia
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤗
Beklager mange gange den forsinkelse på din ombytning, som skyldes forglemmelse fra min side. Jeg håber du endelig har modtaget pakken. Há en dejlig dag.