Silky Dream Anmeldelser 475

4,5

Dårlig kinesisk kvalitet, svarer ikke til prisniveauet. Mindst et nummer mindre end europæisk størrelse. Kun 14 dages returret. Skal betale 50 kr for køb af returlabel. Firma svarede ikke på henve... Se mere

Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lækkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imødekommende, effektiv og behjælpelig via mail, både før bestilling... Se mere

Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekåber, men skulle bruge en anden størrelse. Silkey-Dream tilbød at sende de nye størrelser med det samme og lægge en returpose... Se mere

Jeg har handlet hos Silky Dreams en del gange efterhånden. Og de leverede produkter lever 100% op til mine forventinger. Bestilling og levering er let og hurtigt. Og da en Julegave var blevet væk un... Se mere

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Silkevareforretning

Silky-Dream har Danmarks største udvalg i silke produkter til hele familien! Silketøj og sengetøj til hele familien Silke er suverænt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det største udvalg af eksklusiv silketøj til hele familien. Vores undertøj, skiundertøj, handsker og strømper i udsøgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhæve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvænt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrøjer, polo'er, trøjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til børn har vi pyjamas, natkjole og undertøj og tæpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetøj i mange størrelser.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

5 store stjerner

5 store stjerner, hurtig levering og god kommunikation ang farvevalg af bluser!

3. december 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 🤗Det betyder alt for os, at vi yder den bedste service og at du er tilfreds. Tak fordi du havde tid og lyst til at skrive en anmeldelse.
Godt nytår

Personlig

Personlig, venlig betjening

9. december 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗Det betyder alt for os, at yde den bedste kundeservice og at du er tilfreds. Tak fordi du havde tid og lyst til at skrive en anmeldelse.
Godt nytår

God og ordentlig butik

God og ordentlig butik, varen helt ok.

28. november 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗 Vi værdsætte at du havde tid og lyst til at skrive på trustpilot.
Rigtig glædelig jul
Anette - Silky-Dream 🎄

Dejlig silke

Dejlig silke - hurtig levering

9. oktober 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗 Tak fordi du havde tid og lyst til, at skrive denne anmeldelse. Det betyder alt for os.

pudevår

jeg købte et pudevår

26. september 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗 Det betyder alt, at du er tilfreds og vi er taknemmelige for du havde tid og lyst til at skrive på trustpilot.
Há en dejlig aften
Anette / Silky-Dream

Hurtig betjening og fantastisk produkt.

Hurtig betjening og fantastisk produkt.

20. august 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Maria 🤗for din helt fantastiske anmeldelse af vores silkeprodukt. Det betyder alt for os, at have tilfredse kunder.

Rigtig gode sovemasker

Hurtig levering, gode priser.
Meget behagelig sovemaske med regulering i elastikken. Holder lyset helt ude og er blød og lækker at have på. Kan kun anbefale disse sovemasker!

5. august 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Camilla for din fantastiske anmeldelse 🤗Det betyder alt for os, at du havde tid og lyst til denne anmeldelse. Er virkelig glad for at silkesovemasken lever op til dine forventninger ❤️
Anette / Silky-Dream

Silkesokker af god kvalitet leveret…

Silkesokker af god kvalitet leveret lynhurtigt 🙂

2. juli 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🤗 Vi er taknemmelige for, at du havde tid og lyst til, at anmelde vores silkesokker. Há en dejlig dag og en god sommer.

Hurtig og effektiv forsendelse

Det var en virkelig hurtig og effektiv forsendelse, som jeg er meget tilfreds med. ♡

De produkter, jeg har købt i denne shop, er fine, men man skal vide , at de er rigtig små i størrelserne.

Mit seneste køb, et par silkeundershorts, er i str. XXX-large, og stadig er de lidt "skimpy" rundt om underkroppen ( men fyldige i benene)
.. hvorimod undershorts i andre mærker & materialer ofte er for store/lange omkring underkroppen, og når langt op over navlen, hvilket er irriterende, ikke mindst når det er varmt.. (og i disse andre mærker bruger jeg "kun" str. L - XL. .. ikke XXXL.)

Med disse silkeshorts er problemet altså det modsatte.. at de ikke når højt nok op over hofter , mave og især bagdel, og derfor har de en tendens til at rulle ned ad kroppen ( mave, hofter, bagdel), når man går meget. De er dog stadig helt brugbare og jeg nyder det fine silkemateriale mod kroppen.

3. juni 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🤗 Vi er meget taknemmelig for, at du havde tid og lyst til, at anmelde vores silkeundershorts. Modellen du har købt er vores mest solgte model. Men der er ikke så meget stræk i silken og dermed vil den ved nogen, have en tendens til, at rulle eller ikke nå helt op over hofterne. Jeg vil tage din positive kritik med når jeg kigger efter nye produkter. Vi har denne model på lager som er syet til os, og den er stor i størrelsen og når fint op over hofter og mave. https://silky-dream.dk/undertoej-34/silke-shorties-sort-p152
Há en rigtig dejlig dag og en god sommer.

Gode produkter

Der er nogle virkeligt gode produkter til mænd. Silke er fint at have på, men udvalget er dog ret lille i de størrelser, danske mænd har.

3. maj 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind Carsten for den fine anmeldelse. Skriv til info@silky-dream.dk hvilke størrelser og hvad du savner på shoppen, så vil vi gøre alt for at hjælpe med, at få de ønskede silke produkter på lager. Há en dejlig dag 🤗 Dbh Anette / Silky-Dream

Min bestilling kom meget hurtigt frem

Min bestilling kom meget hurtigt frem. Silke tøj er rigtigt godt på.

15. marts 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Dorthie for din flotte anmeldelse 🤗 Det betyder alt for os, at du havde tid og lyst til, at anmelde vores silke produkter. Há en dejlig dag.

Fin service!

Bestilte nogle varer, men de var for store pga lidt udfordringer med at forstå de kinesiske størrelser. Fik imidlertid hurtigt svar og ny levering i rigtig størrelse samt nem og omkostningsfri returnering. Meget fin service!

5. februar 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗Håber du bliver rigtig glad for silke produkterne. Det betyder alt for os, at du havde tid og lyst til, at dele din oplevelse. Há en dejlig dag.

Nemt og hurtigt........

Nemt og hurtigt......... og varen perfekt.

29. januar 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗 Vi sætter stor pris på du havde tid og lyst til, at anmelde vores webshop. Há en dejlig dag

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Karin for din fantastiske anmeldelse 🤗 Det betyder alt for os, at du havde tid til, at dele din oplevelse.
Há en rigtig dejlig dag
Anette / Silky-Dream

Jeg har allerede anmeldt de 2 Kimonoer…

Jeg har allerede anmeldt de 2 Kimonoer som jeg har købt hos jer.
Men jeg giver jer gerne topkarakter for en en perfekt handel igen og at varerne er en god kvalitet.
MVH.
Mads

15. januar 2024

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak igen Mads 🤗Jeg har hørt en god gerning ikke kan gøres for tit, af hjertet tak. Det betyder alt for os.
Rigtig dejlig dag
Anette / Silky-Dream

Hos Silky Dream får man altid første…

Hos Silky Dream får man altid første klasses betjening har handlet hos dem i flere år De har det dejligste udvalg af silke uanset om det er sengetøj eller beklædning, har aldrig haft problemer med forsendelse, første klasses butik.

11. december 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Mimi for din fantastiske anmeldelse og dit trofaste engagement i vores silke shop 🤗 Há en dejlig dag.

Skøn sovemaske

Dejlig blød sovemaske.

27. december 2023

Hej Anja
Det er jeg virkelig ked af at høre. Er ærgerlig over din anmeldelse da jeg slet ikke har hørt fra dig vedrørende denne bestilling. Vi har kun denne ene slags silkesovemaske, så du har fået det du har bestilt. Det ville have været dejligt hvis du havde skrevet til mig.

Hej Anja
Er glad for du skrev til mig på mail d.d. så vi kan få styr på din ordre. Rigtig dejlig dag og rigtig god weekend.
Anette / Silky-Dream

-virkelig god kvalitet til prisen

Super lækker kvalitets bluse bestilt til min mor, som blev meget glad for gaven. Den kom hurtigt.

29. november 2023

Besvarelse fra Silky Dream

Tusind tak Astrid for din fantastiske anmeldelse, og dejligt din mor blev glad for gaven 🤗
Tak fordi du havde tid og lyst til at skrive denne anmeldelse.