Kære Silketand. Tak for en meget behagelig oplevelse hos jer i dag. Anida er meget smilende, fortæller og bruger sig selv i sit arbejde og føles enorm positiv og tryg at være i hænderne hos. "H... Se mere
Har siden barn været hundeangst for tandlægebesøg med ondt i maven flere dage før. NU har jeg så bare verdens absolut bedste tandlæge, nemlig Emilie ved Silketand. Hun møder mig forståelse, venlighed... Se mere
Tove tager sig tid til at tale med mig og forklare mig om behandlinger og muligheder. Hun er god til at komme med forskellige løsningsforslag. Jeg kan godt lide, at hun fortæller, hvad hun gør underv... Se mere
Den bedste tandlægeklinik Meget professionelt personale med stor forståelse for angst for at gå til tandlæge. Behandlingerne udføres med meget stor faglighed på højt niveau. Man er i gode hænder.... Se mere
Tværgade 2, 8600, Silkeborg, Danmark
- 87242040
- info@silketand.dk
- silketand.dk

Besvarelse fra Silketand.dk
Dejlige rammer og meget meget behagelig…
Dejlige rammer og meget meget behagelig og dygtige tandlæger. Et rart og varmt sted at komme.

tandregulering, bidkorrektur, injection moulding
professionel rådgivning, venlig og omsorgfuld behandling

Besvarelse fra Silketand.dk
Som altid venligt og sødt personale
Som altid venligt og sødt personale, der lyser langt væk af viden og faglighed på et meget højt plan.
Jeg har og vil altid anbefale Silketand, til alle der har det mindste tandlægeskræk, og ubehag ved tandlægebesøg. Det forsvinder nok ikke for alle, men det bliver minimeret med de dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.
Tak for god behandling.

Besvarelse fra Silketand.dk
Tilstedeværende venlig og personlig…
Tilstedeværende venlig og personlig modtagelse i receptionen.
Af tandplejer en rolig, lyttende imødekommenhed uden travlhed. Nænsom og grundig eftersyn og tandrensning.
Super behagelig oplevelse fra man kommer ind af døren til man går igen.

Besvarelse fra Silketand.dk
Føler at de er faglig dygtige og…
Føler at de er faglig dygtige og omhyggelig.
Venlige betjening

Besvarelse fra Silketand.dk
Venlig og dygtig tandlæge og god…
Venlig og dygtig tandlæge og god service. Følte mig tryg fra start til slut.

Søde og dygtige mennesker
Søde og dygtige mennesker, som sætter kunden og kvaliteten på højt plan. Giver de varmeste anbefalinger til Silketand :-)

Besvarelse fra Silketand.dk
Altid god og professionel behandling
Altid god og professionel behandling. Trygt og behageligt miljø og ikke mindst søde og dygtige ansatte.

Receptionen er effektiv
Receptionen er effektiv, venlig og utrolig hjælpsom. Tandlægen er rolig og beroligende, især hos en der er meget nervøs under tandlægebesøg. Et rart og hyggeligt sted.

Er der for travlt
Hej igen, mit lille problem er afklaret til ug. Hej. Er godt tilfreds med klinikken og har haft gode oplevelser ( som man nu kan ha ved en tandlæge).
Men igår gik jeg derfra med en følelse af at tandlægen var irriteret over jeg sad i stolen, tror der måske var noget andet der trykkede , men det bør jeg ikke kunne mærke. Det kan også være jeg tager hel fejl, i så fald beklager jeg.

Venlige medarbejdere
Super fin service og venlige medarbejdere.
Billige priser. Altid rent og pænt.
Jeg har gået hos dem i 4-5 år og jeg har fået rigtigt meget lavet af dem.

Besvarelse fra Silketand.dk
Altid en venlig og topprofessionel…
Altid en venlig og topprofessionel behandling af dygtigt personale

Besvarelse fra Silketand.dk
Jeg er tilflytter fra Aarhus og brugte…
Jeg er tilflytter fra Aarhus og brugte lang tid på at finde en tandlæge i Silkeborg.
Tove konstaterede hurtigt ved besøg at min visdomstand skulle ud, grundet flere årsager.
Jeg kom ikke ind da jeg endte i et sygdomsforløb. Min mavefornemmelse havde ikke lyst til at komme igen og fik et tandlæge tjek i Aarhus forleden hvor de kunne sige tænderne så fine ud og at der ingen grund er til at fjerne flere af mine visdomstænder.

Besvarelse fra Silketand.dk
Min oplevelse er god fordi jeg allerede…
Min oplevelse er god fordi jeg allerede i receptionen fik fornemmelsen af at man har tænkt over at oplevelsen skal være så behagelig som overhovedet muligt.
Min oplevelse er at stemningen er afslappende, jeg glemte ikke hvorfor jeg var kommet men det blev mere behageligt grundet atmosfæren.
Som i receptionen såvel som klinikken virkede afslappende på mig, fordi Silketand har tænkt over interiør og indretning.
Vidste jeg ikke bedre kunne jeg godt i receptionen tro at jeg var ankommet til en wellness spa.

Besvarelse fra Silketand.dk
Jeg er lige startet hos Silketand
Jeg er lige startet hos Silketand, og jeg føler mig rigtig tryg. Der er smil og godt humør, og jeg er overhovedet ikke i tvivl om hvad der skal ske, jeg fik en grundig gennemgang og føler mig i utrolig gode hænder.

En god oplevelse
Jeg har været patient ved Tove Axelgaard i mange år og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået.
Tove er meget professionel og dygtig til hendes arbejde og man føler sig tryg i hendes hænder.
Jeg kan klart anbefale Silketand og Tove til alle der ønsker en god oplevelse hos tandlægen.
Med venlig hilsen Snjezana.