Jeg har kontaktet mit apotek, som siger at denne virksomhed har været lukket ned længe. Hvorfor kører deres hjemmeside mon stadigvæk?!? Man kan heller ikke ringe nummeret op, som er på trustpilot.
Hurtigt og professionelt ifht selve vaccinationen. Ventetiden efterfølgende, var blandet. Der sad to kvinder, der skulle observere os vaccinerede. De snakkede KONSTANT om private anliggender.... Se mere
Kompetente og professionelle! Jeg er blevet Covid-19 vaccineret, via Practio i Odense. Fra første kontakt, på deres website, til jeg stod med en tid til vaccination i hånden, gik der ganske kort t... Se mere
Hurtig gennemgang ved stik, god information, hurtigt overstået😊 Derudover kæmpe ros for hurtig reaktion ved gut der fik iltbefindende under de 15 min observation med livreddende førstehjælp. Først... Se mere
Practio udvikler teknologi, der omdanner apoteker til lokale sundhedscentre, så vi kan gøre sikre og økonomisk overkommelige sundhedsydelser tilgængelige for alle.
Flæsketorvet 26, 1, 1171, København V, Danmark
- info@practio.dk
- practio.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Virksomheden er lukket for længe siden.
Man kan ikke længere booke tider til…
Man kan ikke længere booke tider til vaccinationer på deres hjemmeside, og de svarer overhovedet ikke på e-mails, uanset hvor mange gange du forsøger at kontakte dem. Useriøst og uprofessionelt.
Glemt aftale og 1500kr ud af vinduet
Kom over som aftalt til mit apotek for at få andet stik af min vaccine - Fandt ud af at de har glemt alt om vores aftale og der blev ikke fundet en ny dag jeg kunne få forløbende stik. Har prøvet at lede efter deres telefonnummer overalt på deres hjemmeside for at aftale en ny tid (de har ikke engang ringet til mig for at udspørge mig). Har efterfølgende prøvet at skrive flere emails til dem for at finde ud af noget - jeg er ved at løbe ud af tid da jeg snart skal rejse og har brug for 2nd vaccine for at beskytte migselv på rejsen…
1500kr ud af vinduet. Hvad er dette for en service????
Vil overhovedet ikke anbefale dette sted til nogle.
Umulig hjemme side
Værste hjemme side jeg længe har været på. Man kan ikke booke samtaler nogen steder. De har kun en mail man kan skrive. Ubregeligt ! Det er virkelig usselt at apotekerne andbefaleer så sølle en service jeg ville få mere ud af at stille mig ud på en mark og råbe.
Kan ikke afbestille tid
At det ikke er muligt at afbestille en tid på nogen måde virker ret absurd. Jeg er tvunget til at booke en telefonkonsultation for at sige "Jeg kommer ikke alligevel," eller bare ikke møde op. Anden mulighed bliver min løsning, og det beklager jeg for, til hvem end det er ubelejligt for.
Utryg oplevelse
Utryg oplevelse, hvor man følte sig latterliggjort og grint af for at have nåle skræk i KB Hallen.
KAN absolut ikke anbefale practio
KAN absolut ikke anbefale practio, hvis man som udlænding skal vaccineres
Min kærste skulle havde stik 3 hos Practio som foregik i KB Hallen
1. Tastede forkert fødselsdato ind, hvorefter papirerne skulle laves om.
2. Stak forkert(ramte blodåre)
3. Tastede forkert efternavn, hvorefter papirne skulle laves om.
4. Kunne ikke fuldføre udfyldes af vaccination pas, da det skulle stemples med stempel fra Region Hovedstanden. (International vaccinationspas)
Måtte herefter kører til Øksnehallen for at få stemplet det inernationale vaccinationspas.
Her kun de fortælle at Practio havde glemt at skrive Batc nummer i deres EDB system.
De kunne kunne godt stemple vaccinations kortet, med angivelse af dato mv, men ikke Batc nummeret.
Måtte tilbage igen til KB hallen for at et batc nummer.
Da de havde glemt det.
Ifølge flere ansatte i Øksne Hallen var det absolut ikke første gang at der var sket fejl hos Pracito
Så mit råd er, brug fØksne Hallen, hvis du skal vaccineres som udlændning.
Alex

Søg ikke job der
Min hustru, som er uddannet SOSU med 15 års erfaring, søgte ind til jer som vaccinatør. Blev lovet job, “kontrakt kommer hurtigst muligt”
Go nat, der kom intet, kunne man kontakte firmaet nej, det hele efterlader indtrykket af at det sejler. Det virker, på mig, som i blot er ude på at score kassen fra det offentlige.
Den skuffelse hos min kone, og især de manglende kommunikations muligheder til Practio er sgu for uprofessionelle
Alexander på sletvej stikker godt
Alexander på sletvej stikker godt - glædelig jul😂
Dårlig fejlhåndtering
Jeg fik mit 3. stik søndag, d.19/12 hos Vaccination Aarhus Syd, som blev udført af Practio. Det var en utryg oplevelse, idet fejlhåndtering var kritisabel. Efter det første stik skyndte vaccinatøren at give mig et nyt stik. Jeg nåede at stoppe vedkommende for at spørge om hvorfor jeg skulle have 2 stik. Svaret var, den første sprøjte var tom, så jeg skulle have en ny. Forklaringen var, at det gik måske for hurtigt hos dem, der skulle gøre sprøjterne klare. Vedkommende fik herefter lov til at give mig stik nr. 2.
Ved nærmere eftertanke har ovenstående hændelse givet mig indtryk af, at personalet virker dårligt uddannet, særligt når der opstår en fejl. Practio har tilsyneladende heller ingen telefonisk hotline, som man kan komme i kontakt med. Jeg er fortsat meget utryg og regner med at kontakte egen læge i løbet af i morgen for at høre om, hvordan jeg skulle forholde mig til hændelsen.
Manglende registrering af stik
Hurtig tidsbestilling, bestilte tid fredag, og tid lørdag. Ingen kø ved vaccinestedet - Hundige - alt gik fint. Bortset fra mit stik ikke er registreret nogle steder, og jeg afventer stadig svar. Så desværre er konstateringen at tingene bare gik mere smooth ved mit 1. og 2. stik i sommers. Der stod min vaccine noteret allerede mens jeg ventede i de efterfølgende 15. min. Jeg håber at høre fra jer snart. Har mailet to gange.
Efter jeres svar her på Trustpilot. Der er nu gået 9 dage siden min vaccinarion og jeg får kun at vide at mit mail er videresendt. Det er ikke ok. Jeg beder om en opdatering på hvad der er slet og om I nærmer jer en løsning. Man kan jo ikke ringe heller til jer. Meget utilfredsstillende.

Super oplevelse
Hurtig gennemgang ved stik, god information, hurtigt overstået😊
Derudover kæmpe ros for hurtig reaktion ved gut der fik iltbefindende under de 15 min observation med livreddende førstehjælp. Førstehjælp til UG👌 (Ps manden har det godt😊)

Besvarelse fra Practio
Blev vaccineret i Hundige i går lørdag
Blev vaccineret i Hundige i går lørdag, jeg troede at når jeg havde bestilt tid på vaccine.dk var det minimum en sygeplejerske eller læge, men nej da jeg spurgte om hun var sygeplejerske eller læge det var hun ikke men bare var blevet oplært til at skyde sprøjten i folk, samtidig kom jeg til spekulere på om der i det hele taget var en læge på stedet
Meget dårligt vaccinecenter
Havde reserveret 3. Covid-19 stik. Lørdag. Ingen parkeringspladser og timelang kø. De ansatte på stedet sagde at deres computer var nede og de undskyldte og det stod på deres hjemmeside. Flyttede min tid til søndag. Samme problem, timelang kø, ingen parkeringspladser samt en der gik og skrev p-bøder. Nu finder jeg et andet sted. Practio burde ikke være godkendt til at give masse vaccinationer. Meget dårligt arrangement. Men de tjener vel godt på det. Burde være forbudt.

Tak!
Ja, der var en lang kø ved KB-hallen. Sådan er det, når man ikke vil spilde tid på no-shows i et kapløb med tiden. Køen blev forbilledligt ekspederet med måske 500 vaccinationer i timen. Jeg er meget taknemmelig over hvor godt organiseret det var.

500m+ kø (=2 timer +) ved KB Hallen
500m+ kø (=2 timer +) ved KB Hallen. Drop-in og reservation i samme kø. Hvor ideforladt er det. Og så ovenikøbet en arrogant direktor i Berlingske der dybest set blot siger : "Sådan er det bare"
Pivringe service. 1 stjerne. Lev med dét.

Besvarelse fra Practio
Havde booket en tid til vaccine
Havde booket en tid til vaccine, men stod alligevel i kø i fem kvarter sammen med personer som ikke havde booket tid, forstår ikke helt ideen med det….
Hygiejnen i vaccine boksen var ikke specielt god. Overfyldt skraldespande, affald på gulvet o.s.v.
Fik scannet mit sundhedskort, blev ikke spurgt til CPR-nummer, navn, hvilken vaccine og hvilken gang det var. Der blev heller ikke skiftet handsker mellem borgerne…..

KB Hallen 3. vaccine
Super professionelt, effektivt og dygtige, venlige personaler.

Enormt besværligt firma
Enormt besværligt firma. Da vi bookede til vores første vaccine gik alt så fint. Da vi skulle ha 2. Stik var det blevet noget mere omstændigt og jeg kunne ikke få lov til at booke på hjemmesiden. Når jeg prøvede fik jeg bare besked om at der var sket en fejl. Jeg prøvede over flere dage og kontaktede til sidst apoteket hvor vi gerne vil vaccineres. De fortalt så at systemet er lavet om så man skal først booke tid til telefonkonsultation og så vil den sygeplejerske man taler med booke tiden. Det fremgår ingen steder på hjemmeside at man først skal booke telefonkonsultation. På dagen hvor vi skal vaccineres bliver vi syge og jeg skal derfor rykke tiden, men efter at have ventet i telefonkø i 1 1/2 time giver jeg op og ringer til apoteket i stedet for at informere om at vi ikke kommer. De kan så ombooke tiden for os - det kunne have været rart at vide så jeg ikke skulle sidde i telefonkø så længe! Der er ingen information om hvad nummer i køen man er, hvilket er enormt irriterende fordi jeg ingen indikator havde i forhold til hvor længe jeg skulle vente.

Besvarelse fra Practio
Det er bare uintelligent opførsel
Det er bare uintelligent opførsel, når vi ser TV lorrry, kom bare vi har ingen kunder 😀, så er der lukket tirsdag ! I KB hallen .
Det er bare ikke iorden, burde sende en regning på brændstof og tid 🥶