Danske Lægers Vaccinations Service Anmeldelser

3.180

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.179 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder roser konsekvent personalet for deres kompetence, venlighed og hjælpsomhed, hvilket sikrer en behagelig og professionel oplevelse. Mange fremhæver den fremragende service, hvor information er klar, og processen er effektiv, ofte får selv nåleskræmte personer til at føle sig trygge. Anmeldere værdsætter det nemme og fleksible bookingsystem med mange tilgængelige tider og bekvemme klinikplaceringer. Den samlede brugeroplevelse beskrives som meget positiv, hvor folk føler sig velmodtaget og kyndigt vejledt uden pres for yderligere services. Folk sætter pris på den hurtige og professionelle behandling, der giver en følelse af at være i gode hænder.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet og fremhæver deres venlighed, kompetence og hjælpsomhed. Mange... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den gode behandling, vejledning og... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen, idet mange fremhæver god service og en... Se mere

Booking process

Kunder udtrykker stor tilfredshed med bookingprocessen, som de finder nem og ligetil. Mange fremhæver især... Se mere

Location

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med placeringen, idet mange fremhæver, at den er nem at komme... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God og venlig rådgivning. Jeg har været både i Randers og i centret ved Hovedbanegården i København, og jeg er begge steder blevet mødt af kompetente og venlige medarbejdere. Helena, læge ved Hovedban... Se mere

Fik alle vaccinationer til at kunne rejse til Uganda. Lægen var virkede rigtig dygtig og det mærkbart, at han havde mange års erfaring og havde rejst i flere dele af verden og kunne dele ud af sin erf... Se mere

Behagelig oplevelse, nemt at bestille tid / dag der passede mig bedst, eget lægehus forlangte 900kr. mere så de 21km var godt givet ud fra Nord Bornholm til Rønne - vil helt klart anbefale dem

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Lægeklinik

Danske Lægers Vaccinations Service er Danmarks største udbyder af vaccinationer, med 44 klinikker fordelt over hele landet.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(3.180)

1.192 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt og venligt men DYRT

Hurtigt og venligt, men urimelig dyrt.
Hvem laver guld på vaccinationer til Kenya? Det er jo ikke nyopfundne vacciner. Stivkrampe, hepatitis og gul feber. Dertil kommer malaria-vaccinen 212,- kr.
Dette koster for 2 personer ca kr 4.000,-. Frækt

28. maj 2026

Pengemaskine

Sindsyge priser, ingen oplysning om at der eksisterer rabatordninger både for studerende og for LB-forsikringstagere. Da vi efterfølgende opdagede dette og skrev og spurgte om at få rabatten på bagkant fik vi en blank afvisning.
Pengemaskine uden tanke for kunderne!

28. maj 2026

Der var god tid og rådgivning

Der var god tid og lægen forklarede og viste på kort hvilke risici der var i Kenya. Nem forståelig forklaring på de enkelte sygdomme, vacciner og evt. bivirkninger. Følte mig fantastisk velkommen og trods 5 stik (bange for nåle) var det en meget positiv oplevelse.

27. maj 2026

God oplevelse og godt personale

Det var en super god oplevelse. Servicen var god og personalet var super gode til at vaccinere i det tempo, der passede mig.
Samtidig var personalet virkelig venligt og var gode til at forklare om hvilke vacciner, der er aktuelle for den enkelte.

30. april 2026

Fantastisk søde mennesker i Hillerød

Fantastisk søde mennesker der arbejder hos dem i Hillerød. Man føler sig virkelig velkommen og godt rådgivet om mulighederne. Uden at det tager overhånd eller bliver dramatisk på nogen måde.

Og meget rolige og dygtige til selve udførelsen af vaccinationen stikket også. Så kommer helt sikkert igen til opfølgende vaccination

21. maj 2026

Let at bestille tid på hjemmesiden

Let at bestille tid på hjemmesiden.
Venligt personale og sygeplejersken var sød og gav en god orientering vedr. vaccinen.
Det er let at parkere nede af gaden og man kan også parkere foran klinikken.
Danmark bliver automatisk kontaktet, såfremt man er medlem .

18. maj 2026