God og venlig rådgivning. Jeg har været både i Randers og i centret ved Hovedbanegården i København, og jeg er begge steder blevet mødt af kompetente og venlige medarbejdere. Helena, læge ved Hovedban... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Lægeklinik
Danske Lægers Vaccinations Service er Danmarks største udbyder af vaccinationer, med 44 klinikker fordelt over hele landet.
Gladsaxevej 376, 1. sal, 2860, Søborg, Danmark
- +45 77 99 77 99
- vaccination@dlvs.dk
- sikkerrejse.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Super godt
Super godt - vaccinerede både voksne og børn uden problemer. Rigtig god service
Sødt personale og god vejledning
Det gik så hurtigt at jeg ikke opdaget…
Det gik så hurtigt at jeg ikke opdaget stikket og lægen var virkelig behagelig.
Personalet var meget opmærksom og…
Personalet var meget opmærksom og professionel. Jeg kan kun anbefale at blive vaccineret her.
Venlig og smilende personale
Næsten ingen ventetid. God service, venlig og smilende personale…
Hurtigt og venligt men DYRT
Hurtigt og venligt, men urimelig dyrt.
Hvem laver guld på vaccinationer til Kenya? Det er jo ikke nyopfundne vacciner. Stivkrampe, hepatitis og gul feber. Dertil kommer malaria-vaccinen 212,- kr.
Dette koster for 2 personer ca kr 4.000,-. Frækt
Rigtig god service hele vejen igennem…
Rigtig god service hele vejen igennem forløbet
Pengemaskine
Sindsyge priser, ingen oplysning om at der eksisterer rabatordninger både for studerende og for LB-forsikringstagere. Da vi efterfølgende opdagede dette og skrev og spurgte om at få rabatten på bagkant fik vi en blank afvisning.
Pengemaskine uden tanke for kunderne!
Jeg fik grundlg information
Der var god tid og rådgivning
Der var god tid og lægen forklarede og viste på kort hvilke risici der var i Kenya. Nem forståelig forklaring på de enkelte sygdomme, vacciner og evt. bivirkninger. Følte mig fantastisk velkommen og trods 5 stik (bange for nåle) var det en meget positiv oplevelse.
Super fin service
God venlig service og fantastisk…
God venlig service og fantastisk fleksibelt bookingsystem, hvor man kan komme på skæve tidspunkter.
God oplevelse og godt personale
Det var en super god oplevelse. Servicen var god og personalet var super gode til at vaccinere i det tempo, der passede mig.
Samtidig var personalet virkelig venligt og var gode til at forklare om hvilke vacciner, der er aktuelle for den enkelte.
Alt perfekt 👍 🙂
Fantastisk søde mennesker i Hillerød
Fantastisk søde mennesker der arbejder hos dem i Hillerød. Man føler sig virkelig velkommen og godt rådgivet om mulighederne. Uden at det tager overhånd eller bliver dramatisk på nogen måde.
Og meget rolige og dygtige til selve udførelsen af vaccinationen stikket også. Så kommer helt sikkert igen til opfølgende vaccination
Let at bestille tid på hjemmesiden
Let at bestille tid på hjemmesiden.
Venligt personale og sygeplejersken var sød og gav en god orientering vedr. vaccinen.
Det er let at parkere nede af gaden og man kan også parkere foran klinikken.
Danmark bliver automatisk kontaktet, såfremt man er medlem .
God rådgivning
Imødekommende, personlig betjening og meget oplysende om vaccinationens virkning. Rådgav samtidig om øvrige evt. vacciner.
Meget let at booke
Meget let at booke