God oplevelse over hele linjen. Daniel og hans team har styr på tingene og holder hvad de lover, hvilket var perfekt i den stressende flytte tid. Vi følte os taget godt af fra første møde hvor lejlig... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi sliber gulve, maler og rengør nybyg lejeboliger og garanterer lejer, deres fulde depositum tilbage fra udlejer. Hvis der kommer en ekstra regning fra udlejer, for noget af det arbejde vi har udført, så betaler vi dette. Det giver tryghed for, at man som lejer ved at man kan få sit fulde depositum tilbage fra udlejer.
Østerled 6, 4000, Roskilde, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Daniel var meget venlig og hjælpsom fra start til slut med gode råd og veludført arbejde der gav os en fejlfri fraflytning

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
En super service og fantastisk flot arbejde alt gik bare efter planen. Daniel kom hjem til mig og kom med et tilbud og de udførte arbejdet, jeg skulle ikke gøre noget for sikkerfraflytning tag sig at alt. De er super søde og jeg fik hele mit indskud tilbage og skulle kun betale det beløb som Daniel kom med. Kan kun anbefale sikkerfraflytning. Så tøv ikke med at kontakt sikkerfraflytning hvis du/i skal ha en bolig istandsat. Stor anbefaling her fra. Tusind tak for hjælpen. Vil kun bruge sikkerfraflytning 👍🏻

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Nem proces, venlig service, fin istandsættelse og fik mit depositum tilbage.

Fantastisk oplevelse -
God, enormt venlig, hjælpsom, professionel og et trygt valg ved fraflytning. Jeg har følt mig i virkelig gode hænder, ved valget af Sikkerfraflytning.
Og udlejere have ingen anmærkninger ved fraflytningssynet.
100 procent fantastisk oplevelse🙏

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Helt igennem fantastisk service og et super produkt. Daniel var ekstremt professione og sørgede for at vi fik vores fulde depositum tilbage. Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Jeg havde flere firmaer ude for at give tilbud i forbindelse med min fraflytning, men Sikkerfraflytning stod klart ud som de mest professionelle. Fra starten var det en nem og tryg proces. Daniel og hans team tog sig af alt – fra gulvbehandling, maling og rengøring – og deltog endda i fraflytningssynet med min udlejer, hvilket gjorde det hele utroligt overskueligt og gav mig ekstra tryghed.
Deres hjælp gjorde virkelig hele forskellen, og jeg kan kun anbefale dem, hvis man ønsker en problemfri fraflytning :-)

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Lejligheden blev flot istandsat og rengjort og blev godkendt uden anmærkninger ved fraflytningssynet = Hele depositummet bliver udbetalt.
Top professionelt fra start til slut!

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Fantastisk service. Daniel var tilgængelig hele vejen igennem forløbet. Der var advokat inde over og Daniel havde min ryg hele vejen igennem. Det endte med at jeg fik hele depositummet tilbage.

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Hvis du har været forbi Homie’s trustpilot, har du har du læst hvordan, Sikkerfraflytning redde min bagdel, da de ditchede os 4 dage før fraflytningssynet! Det skete sådan her:
Jeg kontaktede Homie da jeg skulle flytte ud af en lejlighed, og de kommer 7/8 og giver os et tilbud. De vil gerne starte mandag d. 12/8 så de har en uge inden fraflytningssynet til at gøre i stand. De har nøglerne fra d. 12/8, men da min sambo så kigger til lejligheden onsdag d. 14/8 står den stadig urørt. Jeg skriver til dem hvor de påstår at de er gået i gang.
Torsdag d. 15/8 (4 dage før synet) står lejligheden stadig urørt. Min sambo ringer til dem for at få en forklaring og her nægter vedkommende i telefonen at have noget med lejligheden at gøre, og nægter at de skulle have forbindelse til den.
Panikken rammer og jeg kontakter sikkerfraflytning.dk der på 4 dage over weekenden formår at gøre lejligheden i stand. Det var fantastisk hvad Daniel kunne stabe på benene hen over weekenden! Han var gennemsigtig i sit tilbud. Det viser sig, at Homie ville bonne os for en bund gulvspilbning hvilket ikke er nødvendigt - selv med ekspres gebyr var sikkerfraflytning.dk billigere.
Da vi skriver til Homie at vi gerne vil trække os fra tilbuddet, truer de os med advokater og siger at de vil køre en sag fordi vi har været i lejligheden og det må vi ikke. De vil have erstatning. De kommer dog til fornuft, og acceptere at de ikke har styr på deres ting. Her er Daniel også meget hjælpsom og vejleder. I øvrigt er Homie ikke til at få fat i efter kl. 16.00 hvor man kan få fat i Daniel alle uges dage og efter kl. 16.00
Konklusion: hold dog fra smart-i-en-fart firmaet Homie og, brug sikkerfraflytning.dk

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Daniel var meget professional og arbejdet blev udfoert til tiden. Mange tak
Morten

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Rigtig god oplevelse med Sikkerfraflytning. Ingen anmærkninger til fraflytningssynet. De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Har netop fået SikkerFraflytning.dk til at renovere vores lejlighed inden vi skulle aflevere den til boligselskabet. Alt fra start til slut gik super godt og Daniel var en stor hjælp igennem hele forløbet.
Jeg vil absolut anbefale Sikkerfraflutning.dk til alle.

Virkelig god oplevelse!
Man får fra starten af en fornemmelse af, at de har styr på deres kram både med hensyn til istandsættelse og lovgivning. Til selve fraflytningen står de med dig og har din ryg, og da udlejer i mit tilfælde påpegede en mangel, som skulle fratrækkes depositummet, betalte Sikkerfraflytning uden videre.

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Top professionelt, god vejledning, alle aftaler holdt og ikke en finger at sætte på noget. Kan klart anbefales og vil helt sikkert benytte mig af selskabet, hvis jeg skal flytte en anden gang.

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Jeg har brugt Sikkerfraflytning ved fraflytningen af min lejlighed, og vil give dem min absolutte bedste anmeldelse. Alt fra aftaler, istandsættelse, håndværk, rengøring og gennemgående professionelt arbejde har kendetegnet deres arbejde.

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
En rigtig god oplevelse med brug af sikkerfraflytning. Professionel, løsningsorienteret og en god mavefornemmelse. Kunne i trygge hænder overdrage den sidste del af min fraflytning til Sikkerfraflytning og tilmed et fraflytningssyn uden anmærkninger. Lejligheden blev faktisk pænere end da jeg selv overtog. Virkelig nydeligt arbejde og en professionel håndtering.

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Jeg kan varmt anbefale Sikkerfraflytning.DK efter min nylige fraflytning. Deres service i forbindelse med istandsættelsen af lejligheden var fremragende og gjorde processen meget lettere for mig. Teamet hjalp med flyttesynet og prisen var bedre end forventet!
Det, der virkelig skiller sig ud, er deres professionalisme og venlighed. De har været informative og hjælpsomme, især for mig uden meget erfaring med udflytning. De inddrog mig i nødvendige reparationer og mine juridiske rettigheder, mens de håndterede det hele.
Overordnet set har mit indtryk været, at deres fokus er på at sikre, at jeg kom godt og billigt gennem fraflytningen. Jeg anbefaler Sikkerfraflytning.DK til alle, der skal flytte. Tak for en fantastisk oplevelse! 👍🏼✨

Besvarelse fra Sikkerfraflytning
Der er intet at sætte finger på, sikkerfraflytning til enhver tid, god og gratis rådgivning mht. alt
Proffesionelt arbejde og som ikke mindst har de også viden om lejeloven.