Sikker HandelAnmeldelser

2,5

Hej Jacob Som lovet får du en positiv anmeldelse af jeres forretning Har slettet den forrige anmeldes da den måske var lidt upassende kan godt lide når man bliver taget seriøst og det har du b... Se mere

Sikker-handel Fungerede rigtigt fint. Benyttede denne i forbindelse med handel af knallert 30. Virker direkte fra iphone således et dokument kan laves på stedet. Dog er det jo vigtigt at de informatio... Se mere

Virksomheden Sikker Handel gør privat handel til en både nem og sikker sag. Slutsedlen underskrives med MitID. – det giver køber og sælger vished om hvem de har handlet med.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig oplevelse med Sikker Handel

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Sikker Handel. Jeg har forsøgt at få hjælp med en problematisk transaktion, men trods gentagne forsøg har jeg ikke modtaget noget svar fra deres kundeservice i over 3 dage.

Jeg havde brugt deres service til at oprette en digital aftale, men efter at have betalt aktiveringsgebyret, fik jeg ikke den hjælp, jeg havde brug for. Det er uacceptabelt, at en virksomhed, der tilbyder sikkerhed og tillid, ikke kan levere grundlæggende kundeservice.

Jeg anbefaler ikke Sikker Handel til andre, før de har forbedret deres kommunikation og reaktionstid.

31. marts 2025

Besvarelse fra Sikker Handel

Tak for din anmeldelse – vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse.

Vi har nu tilbagebetalt det fulde beløb til dig, og vi beklager meget, at du ikke har modtaget den service, du havde forventet. Vi modtog desværre først din henvendelse via LinkedIn i går, og det var desværre også først dér, vi blev opmærksomme på din sag. Vi har ikke kunne finde andre henvendelser fra dig, som du nævner, og såfremt vi havde modtaget besked tidligere, kunne vi naturligvis have hjulpet dig inden det endte i en dårlig oplevelse.

Vi er i gang med at undersøge, hvorfor du ikke modtog slutsedlen som forventet – vores system har tilsyneladende fejlet i netop din sag, og det er vi meget kede af. Vi behandler godt 200 bestillinger om måneden, og selvom vi hele tiden arbejder på at gøre systemet mere fejlfrit, sker der desværre fejl i enkelte tilfælde.

Vi håber, du vil give os en chance igen i fremtiden – og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Sikker Handel kundeservice
www.sikker-handel.dk
42920000

Ingen slutseddel modtaget

Betalt for slutseddel. Har intet modtaget. Ingen respons på mail.

7. juni 2024

Hej Frederik,

Har lige sendt dig penge retur.
Vi er pt. ramt af fejl på systemet pga et større hacker angreb og vi arbejder på højtryk på at komme i normal drift igen.

Beklager ulejligheden

Virker ikke

Virker ikke, efter betaling med mobilepay stopper systemet uden mail bekræftigelse. skrevet til mail support på info@sikker-handel
- håber på hurtig svar!

Dokumentet er nu underskrevet! men vi har forsat ikke modtaget Dokumentet!

4. juni 2024

Kære Claes

Tak for din anmeldelse. Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet med vores system, og vi forstår din frustration.

Desværre har vi for nylig været udsat for et hackerangreb, som har forårsaget nogle fejl i vores system. Vi har arbejdet hårdt på at udbedre disse fejl, og systemet fungerer nu fuldt ud igen. Vi er meget kede af de gener, dette har medført.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne situation. Vi håber, at du vil give os en chance til at vise, at vi kan levere en sikker og pålidelig service fremover. Hvis du stadig oplever problemer, så tøv ikke med at kontakte vores support på info@sikker-handel.

[Sikker-handel Teamet]

Nemt og sikkert.

Nemt og sikkert.

Nu har jeg efterhånden brugt sikker-handel et par gange, og hver gang har det fungeret super nemt.

Med underskrift gennem MitID giver det sikkerhed, fremfor papirform.

11. april 2024

Kære Anders,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele dine erfaringer med sikker-handel! Det glæder os meget at høre, at du har fundet vores service både nem og sikker, især med brugen af MitID som en forbedring over traditionelle metoder. Vi sætter stor pris på din fortsatte støtte og ser frem til at tilbyde dig en fremragende service mange gange i fremtiden.

sikker-handel Kundeservice

Hej Jacob

Som lovet får du en positiv anmeldelse af jeres forretning
Har slettet den forrige anmeldes da den måske var lidt upassende kan godt lide når man bliver taget seriøst og det har du bevist så endnu engang tak ( bruger jer sikkert igen ved evt køb )

Mvh Dennis Strauss

14. marts 2024

Kære Dennis Strauss,

Først og fremmest vil vi udtrykke vores oprigtige beklagelse over de udfordringer og den frustration, du har oplevet. Vi forstår fuldt ud din skuffelse og er her for at rette op på situationen.

På den dag, du lavede din bestilling, lancerede vi faktisk vores nye hjemmeside. Desværre oplevede vi et IT-nedbrud i forbindelse med lanceringen, hvilket medførte problemer, herunder det, at du ikke modtog din slutseddel. Vi arbejdede hurtigt på at løse disse tekniske udfordringer, men vi erkender, at dette har påvirket din oplevelse negativt.

Vi har nu gensendt slutsedlen til dig og har også forsøgt at kontakte dig telefonisk for personligt at undskylde for fejlen. Det ærgrer os, at vi ikke har haft held med at få fat på dig.

I din anmeldelse nævner du, at du har sendt os e-mails, som vi ikke synes at have modtaget. Dette var absolut ikke med vilje, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil undersøge dette yderligere for at sikre, at sådanne kommunikationsfejl ikke sker fremover.

Vi er dybt kede af, at vi ikke kunne levere et fejlfrit system i denne situation. Vores team arbejder utrætteligt for at forbedre vores processer og teknologi for at sikre, at vores kunder modtager den service, de fortjener.

Til sidst vil vi endnu en gang beklage den ulejlighed, dette har forårsaget. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, mens vi arbejder på at løse disse problemer. Vi er her for at hjælpe og ønsker intet mere end at sikre, at din oplevelse med Sikker Handel er positiv fremadrettet.

Sikker Handel

Svindel ...ingen slutseddel.

Virker som svindel ...

Man skal betale inden man kan underskrive med NemID/Mitid

Vi udfyldte alt og betalte.

Der kom desværre bare aldrig nogle emails fra dem.

Så spild af penge.

Update: Hvis i har IT problemer var det måske en ide at skrive det på siden ..
fx - at den ikke virkede pt...

15. oktober 2023

Hej

Vi har pt. IT problemer og er igang med at løse dem. Der er også sendt 75 kr retur til dig. Beklager ulejligheden.

Bh Sikker Handel

Svindel

Svindel - selvom begge perter har accepteret modtages slutsedlen ikke.

3. april 2023

Besvarelse fra Sikker Handel

Hej Muktar, Tak for samtalen idag. Som vi også kunne oplyse dig over telefonen. Så mangler den ene part i handlen stadig at underskrive sin del af aftalen og derfor er slutsedlen ikke sendt endnu. Slutsedlen sendes først når begge parter har gennemført en underskrift. Hvis man oplever at underskriften ikke er gået igennem når man underskriver fra en mobil. Så kan det anbefales at man prøver fra en pc i stedet for.

Jeg har brugt dem nogle gange

Jeg har brugt dem nogle gange, og er udemærket tilfreds. Dog kunne deres system godt være hurtigere, og de kan arbejde på system-system integrationen, ellers fint

5. december 2022

Besvarelse fra Sikker Handel

Hej Lasse, tak for din anmeldelse og feedback. Og vi synes rigtig godt om din feedback og er helt enige i at vi godt kunne gøre systemet endnu bedre i fremtiden. Vi arbejder på det. Endnu engang for din anmeldelse.

Bryder GDPR loven

Sikker-handel bryder GDPR loven og oplyse sælger eller køber om den andens part adresse etc. uden accept fra part.

De bryder love og jeg har e-mails for min “beskyldning”.

6. oktober 2022

Ufattelig dårlig forretningsmoral,

Ufattelig dårlig forretningsmoral,
Jeg har betalt for en slutseddel, som jeg ikke har modtaget.

21. juli 2022

Hej Claus,

Vi har nu været i kontakt på mail. Og fundet fejlen og grunden til du ikke fik din slutseddel tilsendt.

Fejlen er rettet og du har fået slutsedlen.

Beklager ulejligheden.

Nem og sikker slutseddel

Nem og sikker måde at lave slutseddel på, med Nemid validering er du sikker på hvem du handler med.
På under 10 min. lå slutsedlen i køber og sælgers mail.
Husk at korrekturlæse især jeres mailadresse inden i trykker OK.

20. marts 2022

Hej Michael,
Tusinde tak for anmeldelsen. Man skulle næsten tro at vi havde betalt dig for at skrive denne anmeldelse.

Vi takker ihvertfald

Bh Jacob fra Sikker Handel

Båd Slutseddel

Båd Slutseddel. Efter samtale med udbyderen viste det en fejl i mail adressen til modtageren er den rigtig skal det nok fungere

Jørgen

5. marts 2022

Hej Jørgen,

Nu har vi været i kontakt med dig over telefonen.
Og vi fandt ud af at der var sket det at du havde lavet en tastefejl i mailadressen hos modparten.

Du havde fået mailen med slutsedlen som du også har underskrevet men modpartens e-mail var der en tastefejl i og derfor modtog han den ikke.

Vi tilbød dig at rette i mailen på modparten men du havde fundet en anden løsning og vi har sendt dig 45 kr. retur.

Bh Jacob

God løsning - Langsom metode at bruge.

Har været sælger til et produkt hvor køber ønskede at bruge sikker-handel som slutseddel.

Konceptet er en rigtig god løsning, men når man ønsker at gøre brug af det, nytter det ikke noget at slutsedlen er klar til at blive underskrevet 50 timer efter køber har betalt for det😅

8. februar 2022

Hej Simon,

Vi beklager at der gik så lang tid.

Normalt sender vores system automatisk slutsedlen ud til køber og sælger. Men I jeres tilfælde havde systemet givet din mail en anmærkning som vi manuelt skulle ind og kigge på.

Vi har været ramt af Corona og derfor gik der lidt tid før vi kunne hjælpe i denne sag.

Det beklager vi og vi skal nok prøve at gøre det bedre næste gang. Det lover vi :D

Nemt, sikkert og effektivt !!

Nemt, sikkert og effektivt. Med god kundeservice.

18. august 2021

Besvarelse fra Sikker Handel

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Alletiders kundeservice og svar inden…

Alletiders kundeservice og svar inden for et par minutter - de sparede mig 4000. :)

21. april 2021

Hej Bekas,

Det var godt du ikke blev snydt at sælgeren og derved ikke blev snydt med 4000 kr.

Vi er glade for at vores system kunne hjælpe dig med at afslører svindleren som prøvede at snyde dig.

Sælger en båd og vi laver slutseddel…

Sælger en båd og vi laver slutseddel med sikker-handel.dk bekræftelse for betaling kommer med det samme. Men slutsedlen kommer ikke til hverken sælger eller køber.
Skriver med det samme til dem, ingen svar.

Her dagen efter har jeg ringet de første 20gange og den bliver ikke taget, jeg skriver også en mail til dem igen, men den bliver heller ikke besvaret

Brug aldrig sikker-handel.dk

Og ja begge e-mailadresser er skrevet korrekt

15. april 2021

Hej Kenn,

Vil bare sige stort undskyld.
Men der er en fornuftig forklaring på hvorfor vores ellers velkørende Sikker-Handel fejlende os igår d. 14-04. Dette skyldes at vores udvikler ikke havde set en opdatering som skulle til for at sende slutsedlen afsted til NemID underskrift systemet. (Det er rettet nu).

Og grunden til at vi ikke lige sad klar til at tage dit opkald var pga. vores kundeservicemedarbejder havde fået fri uheldigvis d. 14-04.

Vi har nu talt sammen med dig i telefonen fordi vi har ringet tilbage.

Men ja, den 1 stjernet anmeldelse er os fuld fortjent og vi beklager samt vil prøve at gøre det bedre næste gang.

Det er dog ikke altid lige nemt at undgå nedbrud på IT systemer engang imellem da der er så mange ting der skal tale sammen på samme tid.

Vi har langt over 200+ kunder hver måned som nyder godt af vores slutseddel som underskrives med NemID. Og det er også vores mål at gøre vores system endnu bedre i fremtiden.

Håber du kan se det lidt fra vores side af og at du måske vil give os en chance til en anden gang.

Rigtig god dag

Jacob

Min mand og en køber udfyldte felterne…

Min mand og en køber udfyldte felterne som de skulle men da de nåede til nemid delen, slog systemet fejl . Min mand modtog en mail med kvitering men ingen slutseddel og køber fik ikke mulighed for at underskrive med nemid. Vi har dagen efter stadig intet modtaget heller ikke køberen men pengene er blevet trukket fra vores konto . Vi endte med at lave en alm. Slutseddel i hånden da vi ikke gad betale for ingen ting anden gang

28. marts 2021

Hej Nadia,
Dog er det bestemt ikke meningen at I skal betale for noget som I ikke har fået.
Vil I ikke kontakte os via mail og sende os jeres kvittering, så vil vi straks sende jer de 45 kr. retur.

Vi ser dog tit at folk laver tastefejl i de e-mails der skrives i købers eller sælger feltet og så melder systemet fejl da det så ikke kan sende slutsedlen afsted til underskrift med NemID.

Vi håber meget at I kontakter os da vi ellers ikke kan afhjælpe dette problem.

Bh Jacob

Det virker ikke efter et hvis…

Det virker ikke efter et hvis tidspunkt?

Har både nemID og SMS i orden + dækning... men får en 3DS Fejl, og det er irriterende, da det er et sted jeg har købt ting hos i +15 år.

Har i problemer hos proshop.dk generalt?

20. november 2020

Hej Benjamin,

Tak for din anmeldelse. Vi tror desværre at du er kommet til at forveksle os med en anden virksomhed ?

Vi håber du finder en løsning på dit problem.