Sihha Ergonomische Gebedskleden Anmeldelser 14

4,4

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med religiøse produkter

Skrevet af virksomheden

Sihha richt op het verbeteren van comfort en gezondheid tijdens het gebed. Veel mensen ervaren kniepijn, gewrichtsdruk of ongemak wanneer zij op een harde ondergrond bidden. Daarom ontwikkelden wij de Sihha ergonomische gebedskleden: een combinatie van memory foam, high-density foam en premium materialen die zorgen voor zachte ondersteuning en een natuurlijke gebedshouding. Wij geloven dat iedereen, jong en oud, zonder pijn en met volledige focus moet kunnen bidden. Onze producten worden met zorg geselecteerd, uitgebreid getest en ontworpen met respect voor islamitische waarden. Sihha staat voor kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid. We bieden snelle & gratis verzending binnen Nederland en België, een eenvoudig retourbeleid en persoonlijke service via onze socials en contactkanalen. Ons doel is om comfort en gezondheid samen te brengen, zodat elke rak’ah een moment van rust en verlichting wordt.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Echt een TOP-gebedsmat

Echt een TOP-gebedsmat! Mijn ouders zijn er superblij mee en dat zegt al veel. Ik heb er zelf ook op gebeden en ik was echt aangenaam verrast. Het voelt meteen comfortabel en zacht aan, waardoor je knieën veel minder belast worden. Het geeft echt een gevoel van rust en gemak tijdens het bidden. Het is echt een meerwaarde om dit in huis te hebben!! Niet alleen voor het comfort, maar ook omdat het je helpt om je beter te focussen en volledig tot rust te komen. Je merkt gewoon dat er aandacht is besteed aan kwaliteit. Zeker een aanrader voor iedereen die wat extra zachtheid en ondersteuning wil tijdens het gebed 🤍

4. marts 2026

Tevreden

Tevreden klant.
Heb mijn bestelling geplaatst eind februari... pakket goed ontvangen.
Bij vragen of zorgen is de service naverkoop steeds paraat en reageren ze snel.

11. marts 2026

Super

Super! Heel snelle en nette service!
Dank van het lieve kaartje met prachtige tekst bij dw bestelling!

4. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het gebedskleed is oprecht van top…

Het gebedskleed is oprecht van top kwaliteit. Ik heb het aangeschaft voor mijn vader gezien hij veel last had van zijn knieën tijdens het gebed en hij geeft aan dat het gebedskleed besteld bij sihha hem echt verlichting geeft tijdens het gebed. Naast het product is de service ook top. Je vragen worden snel beantwoord en de verzending ging ook snel en soepel. Al met al een super tevreden klant!

24. februar 2026

Top kleed!!

Ik heb het gebedskleed voor me vader gekocht, die veel last heeft aan zijn knie. Sinds hij op dit kleed bid ervaart hij veel rust en geen pijn. Super blij ermee!!

1. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

100% aan te raden voor jong en oud!!

100% aan te raden voor jong en oud!!
Maakt het bidden zeker voor de oudere die vaak last hebben van knie pijn aangenamer.
Zelf heb ik om die reden één voor mijn moeder besteld en ze is er zeker tevreden mee.
Snelle verzending trouwens ook en vragen worden snel beantwoord wat ook heel fijn is.

5. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig gebedskleed van uitstekende…

Prachtig gebedskleed van uitstekende kwaliteit. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan. Het kleed blijft goed op zijn plaats liggen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijn en comfortable gebedskleed. Ik heb al een lange tijd last van mijn knie door een ongeluk maar dit gebedskleed maakt het veel makkelijker voor mij elhamdoullilah! Moge Allah jullie rijkelijk belonen.

1. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een beige gebedskleed ontvangen

Ik heb een beige gebedskleed ontvangen.
Het is een hele fijne kleed. Ik bid al een hele lange tijd op een stoel omdat ik teveel pijn had aan mijn knieën.
Sinds het gebedskleed bid ik weer normaal. En geen pijnklachten.

Kan het zeker aanraden!

9. december 2025

Zekere aanrader!

Onlangs het gebedskleed met kussen gehaald voor mijn moeder die artrose heeft in haar knieën en dit brengt haar ontzettend veel verlichting in haar gebed. Zeer tevreden en ook een hele fijne klantenservice!!!!

29. november 2025

Tevreden klant

Ik heb een roze en zwarte gebedskleed cadeau gedaan aan mijn oma en opa. Beiden zijn hier erg blij mee, omdat de normale kleedjes te veel ongemak voor ze brengt. De dikke schuimlaag zorgt ervoor dat ze geen pijnklachten hebben tijdens het bidden. De verzending was ook erg snel.

15. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.