Snelle service, geen onnodige vragen, efficiënt en leveren extra service. Moederboard moest vervangen worden, we krijgen hem terug, hebben ze ook de behuizing vervangen en een nieuw toetsenbord met ve... Se mere

Virksomheden har svaret
De foutief bestelde laptop werd geannulleerd en wordt terugbetaald. Veel vriendelijke hulp gekregen met het bestellen van het juiste toestel. Dank u voor het geduld en het mee willen denken voor ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik maak ondertussen al ongeveer vier jaar gebruik van Academic Software en ben daar altijd zeer tevreden over geweest. Wanneer ik een vraag of probleem heb, staat het supportteam telkens klaar om te h... Se mere
Virksomheden har svaret
Lieve mensen en meteen behulpzaam, soms wat langer wachten op een reply, maar wel een snelle service.
Skrevet af virksomheden
Een laptop is onmisbaar op de middelbare school. Maar welke kies je? Signpost maakt het eenvoudig. Wij hebben speciaal geselecteerde educatieve laptops. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een laptop: service, verzekering en snelle reparatie. Altijd voordeliger en completer dan losse aankopen.
Wat je van ons mag verwachten:
Met Signpost kies je voor een laptop die werkt, beschermd is en altijd ondersteund wordt. Meer service, betere dekking en een compleet pakket. Zo leren je kinderen gemakkelijk, thuis én op school.
Bouwstraat 14/ Y1, 9160, Lokeren, Belgien

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Signpost
Zeer goed contact bij melden van bankoverstap alles vlot verlopen goed geholpen

Besvarelse fra Signpost
snelle respons, duidelijke communicatie en vlotte afhandeling van een retour

Besvarelse fra Signpost
Laptop werd op school gemaakt binnen een paar dagen.
Duidelijke afspraken via de mail

Besvarelse fra Signpost
Snelle en vriendelijke reactie terug op mijn e-mail,