signfrezers.nl Anmeldelser

4,8

Na een jarenlange relatie, zijn wij nog steeds uiterst tevreden. Scherpe tarieven, snelle levering, goede kwaliteit. SignFrezers is voor ons een partner waar we op kunnen bouwen.

Net bedrijf, nette behandeling en snelle levering. Doe vaker zaken met ze en proberen mee te denken in zowel materiaal als uitvoering. Dank wederom Eric voor de goede service.

1. Plastikfremstilling
  2. også i
  3. Bannerbutik
  4. Flagbutik
  5. Plastikgrossist
  6. Reklamebureau
  7. Skiltemager

SignFrezers Industry de eigen productie lettergroothandel levert 100% energie neutraal alle verlichte en onverlichte letters. Snelle levering in Nederland en Belgie tegen scherpe prijzen. Ons motto is niet voor niets U Blij... Wij Blij... daar doen we het Acrylaat letters voor 10.00 uur besteld meestal verzonden binnen 24/48 uur in Nederland en Belgie ***( met uitzonderingen van drukte bij onze bezorgers ) Maar ook frezen en laseren wij een tal van andere materialen. Kijk op onze site www.signfrezers.nl voor de juiste mogelijkheden en info. Tevens vervaardigen wij uit Acrylaat RVS look letters speciaal voor watersportvaartuigen in de kleur RVS ZILVER - GOUD EN KOPER voorzien van een unike 3M kleeflaag en bijgeleverde inlegmal. Kortom SignFrezers is een veelzijdig productie bedrijf die gaat voor persoonlijke service want U Blij... Wij Blij... en daar doen we het voor is ons motto.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Eric geeft geweldige snelle service…

Eric geeft geweldige snelle service evenals de kwaliteit en in het meedenken voor beter keuzes!
Alstublieft

20. marts 2018

Besvarelse fra signfrezers.nl

Bedankt jan ik doe het graag voor je, ons motto is U Blij... Wij Blij...

Professioneel en fijn in de…

Professioneel en fijn in de communicatie. levert snel en goede kwaliteit.

gr, rocco

16. februar 2018

Besvarelse fra signfrezers.nl

Bedankt voor deze mooie waardering Rocco, goed doen stopt nooit... een fijn gevoel dat we het nog steeds goed doen.

Snelle levering en nette service aan telefoon

Ik werd netjes aan de telefoon geholpen en er werd meegedacht wat ik nodig had. De bestelling van gouden letters werd netjes volgens afspraak geleverd. Dit was mijn eerste bestelling, maar zal zeker weer bestellen.
Hun aanbod is ook groter dan van een concurrent, waar ik enkel een korte mail terug kreeg met "Nee hebben wij niet"
Zeker een aanrader

1. februar 2018

Besvarelse fra signfrezers.nl

Bedankt voor de mooie waardering, U Blij... Wij Blij...

Zeer snel en netjes geholpen

Zeer snel en netjes geholpen , mooi product tegen een zeer scherpe prijs. Hier kunnen veel bedrijven iets van leren !

14. november 2017

Besvarelse fra signfrezers.nl

Dag Bart bedankt voor je waardering, teken dat we het goed doen, een fijn gevoel.... bedankt Eric

Kwaliteit letters

Korte lijnen, scherpe prijzen. Snel reageren en leveren. Kwaliteit.
Prettig zaken doen.

3. november 2017

Besvarelse fra signfrezers.nl

Bedankt voor uw mooie waardering, we blijven ons best doen.
U Blij...Wij Blij...
Eric

Werken snel en goed

Werken snel en goed, altijd vlotte communicatie.

19. september 2017

Besvarelse fra signfrezers.nl

Bedankt jan voor je mooie reactie, ons motto is niet voor niets U Blij... Wij Blij...

Nette prijs

Nette prijs, snelle levering!

21. august 2017

Bedankt Peter voor je 5 sterretjes, zijn we blij mee. Eric

Beoordeling medewerking aandienen offerte

De reactie op een aanvraag van een offerte was vanuit de richting van Signfrezers Industry fantastisch. De medewerking verliep zeer voorspoedig, vooral daar het ging over een groot, op zeer kort termijn aanbod.Cairo Services zal wederom gebruik maken van Signfrezers, indien nodig, daarom beveelt Cairo Services Signfrezers, mede vanwege de medewerking, van harte aan!

7. august 2017

U Blij... Wij Blij...

prima

Snelle leveringen/reacties en goede afhandeling!

3. august 2017

U Blij... Wij Blij...