Utroligt lækkert og frisk mad og nok af det!! Meget sød betjening. Dog kun et par småting som jord fra en potteplante i vindueskarmen ved siden af bordet, en bakke til salt og peber var ikke ren, d... Se mere
Rigtig god og hyggelig oplevelse med at vi holdte påskefrokost hos jer langfredag middag. Venlig velkomst udenfor af ejeren, og fik anvist vores bord. Lækker påskebuffet, med god smag. Og flot anr... Se mere
Hyggeligt og ordentligt. Alt klappede fra vi kom til kaffe og kage til middagen og overnatning. God og rigelig mad i den hyggelige krostue. Christian var på stikkerne med servering og anbefalinger... Se mere
mad og betjening var helt i top, ikke en finger af sætte på det, men et værelse på førstesalen der var slidt og halvbeskidt, det trak ind da vinden var på og og elvarmen havde svært ved af varme være... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Signesminde Kro
Fantastisk mad men kun en tjener til at…
Fantastisk mad men kun en tjener til at betjene 50 mennesker Bad om regningen og der gik tre kvarter inden den kom Ikke i orden
Endnu engang en god madoplevelse på…
Endnu engang en god madoplevelse på Signesminde Kro, super dejligt højtbelagt smørrebrød som smagte så dejligt.
Tak for den gode mad og som altid god service fra personalet.
Kan kun anbefale kroen, mange ++++++fra os.
Løsnings orienteret personale
Vi havde bestilt et ophold gennem Risskov bilferie. Da vi ankom var der gået et eller andet galt, så vores booking var først registreret til dagen efter. Det slog ikke personalet ud af kurs, tværtimod. De fik hurtigt sat et værelse i stand, så vi havde et sted at sove den første nat. Dagen efter fik vi så det oprindelig værelse og blev rigtig fint kompenseret for fejlen.
Tusind tak for en dejlig weekend. Dejlige værelser, personale og mad.
Vi kommer helt sikkert igen.
Hyggelig landevejskro med super lækkert…
Hyggelig landevejskro med super lækkert mad og venlige personale.🙂👍
Fine værelser med gode senge💤
Bryllupsdag
Vores 12. bryllupsdag skulle fejres på kroen, frem for altid i byen!
MEN.......En kedelig oplevelse.
Ingen modtagelse, men vi fandt da selv vores bord, da det var reserveret hjemmefra, ligesom menuen var.
Det have den søde unge dame åbenbart ikke hørt, da hun selvfølgelig så kom med menukort .... pyt!
Menuen:
KROMENU - kr. 389,-
Klassisk Rejecocktail, serveres med hjemmebagt brød
Wiener schnitzel, med pommes sautés, ærte francaise, skysauce og wienerdreng
Kroens hjemmelavet vaffel med vaniljeis og frisk frugt
1: Forretten var ret kedelig, hvor dominansen var små stykker rå asparges og en masse Thousand Island. Ingen smag af de meget små rejer, men hel skov af spirer af en art. (men det blir værre!)
Brødet var meget kompakt og manglede luft og sprødhed.
2: Masser af kartofler, der må have ligget lang tid i en bradepande, da de var helt tørre og sprøde i kanten, som ristede kartofler.
Masser af ærter totalt uden smag !
Kødet var som at række tungen ud af vinduet .... overhovedet ingen smag, som i slet ingen smag!
Paneringen var delvis god nok, men midt på schnitzlen var den helt gul/grå og ikke stegt og sprød.
Min kones var næsten gul/grå over hele fladen ....et meget kedeligt stykke kød!
Alt var dækker af en skov af spirer, der ikke var "plukket" men klippet i en stor håndfuld. Det var som at se et grønt kornneg, der var smidt ovenpå, for at dække noget!
En tyk brun sovs, som kunne være "brygget" af hvad som helst. Den havde ingen relation eller smag til dette stykke intetsigende kød!
3: Isen var god, men igen .. intetsigende. Oversprøjtet med kedelig chokolademasse fra en flaske, som hos andre discount-restauranter.
De "friske" bær smagte udemærket.
Den såkaldte vaffel mindede mest om en gammel genopvarmet pandekage. Den var hverken sprød eller indbydende. Meget kedelig.
Vinen, en Charddonay fra Australien var rigtig god, men måske lidt for dyr i forhold til butikspris.
Alt i alt en middag til en sulten murerarbejdsmand, der bare skal have noget i maven.
TAK FOR MAD !!
Miniferie med 2 overnatninger
Miniferie med 2 overnatninger. Rigtig fin betjening og rigtig lækker mad - store anretninger.
Billige drikkevarer.
Tjenerne var høflige og professionelle.
Stort værelse, badeværelse og stor og lækker seng.
Vi kommer gerne igen.
Rigtig lækkert julefrokost
Rigtig lækker julefrokost, med alt hvad hjertet begære af mad og i rigelige mængder.
Jeg fejrede min 70-års fødselsdag på…
Jeg fejrede min 70-års fødselsdag på Signesminde Kro.
Havde bestilt frokostbuffet, kaffe og kage.
Vi havde en forventning om, at personalet ville fylde fadene op efterhånden, som de blev tømt.
I det hele taget forventede vi, at der til en buffet ville være mad nok.
Til buffeten havde vi bestilt fiskefiletter, og vi gik ud fra, at der selvføgelig ville være remoulade til.
Det var der så ikke, og da jeg gik ud i køkkenet for at spørge efter remoulade, fik jeg den besked, at der ikke var bestilt remoulade!!!!!!!!!!!
Spinattærten slap op, og jeg måtte igen bede om opfyldning.
Efter frokosten skulle vi have ost og pandekager. Her blev fadene også tømt uden efterfølgende opfyldning, og jeg måtte igen i køkkenet!
Islagkagen til desserten var der heller ikke nok af.
Der var heller ikke brownies nok til alle, og da jeg endnu engang henvendte mig til personalet, fik jeg den besked, at der ikke var mere kage!!!
Alt i alt måtte jeg i køkkenet adskillige gange.
Jeg havde forventet, at jeg kunne sidde sammen med mine gæster og hygge mig, uden hele tiden at skulle holde øje med at der var mad nok.
Et par dage efter festen talte jeg i telefon med ejeren.
Han ville medgive, at det var en fejl, at der ingen remoulade var. I forhold til mine andre klagepunkter var der ingen forståelse fra hans side.
Han havde talt med sit personale om sagen. De havde betegnet mig som værende "pernittengryn".
Han sagde, at hans personale var "opdraget" til kun at holde øje med gæsterne og ikke med fadene.
I det hele taget var han afvisende og arrogant.
Til sidst spurgte han, hvad jeg ville foreslå, vi skulle gøre ved sagen. Jeg spurgte så ham, hvad HAN ville foreslå? Han havde ikke nogle forslag. Jeg afsluttede derfor samtalen. Jonna.
Hvad fisk angår er der plads til…
Hvad fisk angår er der plads til forbedring.
Bekæmper ikke madspild! Men Lækker mad
Sød og kundevenlig betjening. LÆKKER platte meget mad. Kæmpe minus at det IKKE er muligt at få resterne med hjem. Som de baserer på et ikke lovmæssigt grundlag!! DET er en OMMER. Vi skal ALLE være med til at bekæmpe madspild.
Tak for en fantastisk skøn aften
Tak for en fantastisk skøn aften, dejlig mad med mange lækre retter,
Tak for underholdning med sange skrevet af John Mogensen
Helt igennem en vellykket aften
Super lækker frokost
Vi fandt tilfældigt Signesminde Kro da vi var på tur og ville spise frokost.
Meget venlig betjening og hyggeligt.
Maden var i top. Lækkert anrettet og gode ingredienser.
Vi kommer kommer gerne igen.
God betjening og lækkert mad
Vi var et selskab på 16 personer som sad i et lille hyggeligt lokale som lige passede til os.
Maden var fantastisk, det smagte super godt. Betjeningen var helt i top. Personalet var smilende og hjælpsomme og man følte sig virkelig velkommen.
Kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
Rigtig dejligt ophold
Rigtig dejligt ophold, lækkert mad, dejligt man selv kan vælge fra menu kort, kæmpe portioner, og utrolig venligt og sødt personale, kan kun anbefale
Varme anbefalinger herfra 🤗
Jeg har ofte benyttet kroens take away menu, hvis vi har skulle holde hygge komsammen hjemme. Og kan varmt anbefale Signesminde Kro. Maden er god og servicen er i top. Al personale er så søde. Så tak for det 😊 og god sommer
Har lige tilbragt 2 overnatninger
Har lige tilbragt 2 overnatninger, som var helt i top.
Blev mødt af “kromutter” Karin, som er helt utrolig sød, venlig og imødekommende.
Blev henvist værelse på 1. sal, hvilket vi studsede over, da Risskov Bilferie havde oplyst, at der var terrasse til alle værelser! Dog ikke kroens skyld, men Risskovs. ☹️
Værelset var fint med helt nye dejlige senge. Badeværelse lidt umoderne, men alt funked dog.
Ingen hårtørrer, men det blev hurtigt løst, blot ved at nævne det, fluks blev en leveret. 😊
Fantastisk mad der blev serveret: rejecocktail og den lækreste wienersnitzel med alt tilbehør.
Næste dag fik vi laksecarpaccio, oksemørbrad og hjemmelavet isroulade med marcipan. Så lækkert. 👏
Morgenmaden blev serveret på en skiferplade, med alt hva der hører til, og lækre nybagte boller. Ægget var kogt perfekt. Alt personale er søde og meget hjælpsomme. 👍
Ønsker det nye værtspar Karin og Christian, alt god medvind fremover..😉
Vi kommer helt sikkert igen. 🌠🌠🌠🌠🌠
Den bedste bryllupsfest!
D. 18/5 2024 holdte vi vores bryllup på Signesminde kro. Det var i den grad et valg vi var og er meget glade for. Fantastisk dejlig beliggenhed, stemning, mad og personale. Alt spillede. Det aller bedste ved kroen er den varme man bliver mødt med af Christian og Karin som ejer stedet. Hos dem kunne alt lade sig gøre. Vi anbefaler 100% stedet til andre som overvejer at holde bryllup/andre fester på Signesminde kro!
Det var super dejlig mad men langsom betjening
Det var super dejlig mad. Men betjeningen var denne fredag IKKE gearet til at håndtere de mange gæster.
Der gik meget lang tid mellem serveringerne, så lang tid at noget af maden var lunken. Noget af tilbehøret kom heller ikke ind igen selv om det blev sagt.
Fantastiks ophold
Fantastiks ophold i 2 dage med dejlig mad og en fantaststik betjening.
Dejlig og imødekommen personale. Rent og hyggeligt. Vi kommer gerne igen.
Retro Tirsdag på Kroen
Retro Tirsdag på Kroen, det kan klart anbefales og Mega godt koncept, fik en god gammeldags hjemmelavet bøfsandwich med sovs, hjemmelavet chips og tilbehør. Ikke sidste besøg... :)