Rask levering av en signert drakt som…
Rask levering av en signert drakt som skulle gis i gave.

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Skandinavias største leverandør av fotballdrakter med verifiserte autografer!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Rask levering av en signert drakt som skulle gis i gave.

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Veldig fornøyd med Garnacho-drakten med verifisering fra Beckett julegaven til kjæresten min. Sendt også en ekstra kort bilde av Garnacho kjempe fornøyd ❤️
Ekstremt fornøyd med både signert drakt og ikke minst signerte fotballkort. Jeg anbefaler dette firmaet og er utrolig tilfredstilt med servicen de leverer.
Fantastisk service og rask levering! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg bestilte Haaland-drakten fra Draktbanken, og jeg er superfornøyd med hele opplevelsen! De svarte utrolig raskt på henvendelser, var veldig samarbeidsvillige og holdt meg oppdatert gjennom hele prosessen. Leveringen var lynrask, og kvaliteten på drakten var topp! I tillegg har de veldig gode priser sammenlignet med andre steder. Anbefales på det sterkeste – kommer definitivt til å handle her igjen!

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
God service. Kjapt svar på spørsmål. God oppfølging. Imøtekommende å hyggelig🙂Kan absolutt anbefales

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Super kundeservice, nettbutikk med flott utvalg av kun det beste av utvalgte produkter, med artig live åpning av din Mystery Box- noe alle burde prøve!
Veldig bra service og meget fornøyd 😊
Kommer til å sende inn flere kort 100%
Tusen takk for god hjelp og gleder meg til neste gang 👍
Sinnsykt bra opplegg og kule kort :)
Valgte en signert Real Madrid drakt med Ramos på, super fornøyd :)

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Veldig god service. Morsoms og følge med på. Bra produkter. Vant signert drakt så kjempe fornøyd☺️
Kjapt levert, hyggelig dialog underveis og god kvalitet på signerte fotballkort som var julegave til guttungen!

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Utmerket service-vi kommer til å handle her igjen!
Trengte hjelp til å finne gode fotballkort til sønnensbursdag. På bakgrunn av favoritt klubb, spillere og kort plukket Christian ut kort som gjorde stor lykke for ett gitt beløp. Storfornøyd med innsatsen
Jeg gikk for en Liverpool-drakt med auto fra Luiz Diaz. Og jeg elsker den!

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Gode priser, underholdende TikTok-sendinger, god innpakning av fotballkort og rask forsendelse.

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Jeg er veldig fornøyd med drakten min, som har blitt signert av Nunez! Har drømt om denna signerte drakta lenge, og endelig fikk eg taki drakten. Anbefales på det sterkeste!!!

Besvarelse fra Signertefotballdrakter
Jeg er veldig fornøyd med drakten min, som har blitt signert av Wayne Rooney, den henger på rommet mitt med stolthet. Alle som kommer på besøk elsker den!