Bestilte en halskæde over tlf. En god og meget dygtig medarbejdere vejledte mig i købet. Stor service angående rådgivning og vejledning i at få størst glæde af smykket. En oplevelse udover det normal... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 44 af de 88 bedste virksomheder i Smykkeforretning
Designer Sif Jakobs lancerede sit eponyme brand i 2009 med den simple overbevisning om, at enhver kvinde har ret til at stråle. Siden da har hun dedikeret sig til at skabe luksussmykker og ure, der er tilgængelige for alle. Født i Island, uddannet guldsmed, tilbringer Sif nu sin tid mellem København og rejser til større europæiske byer for at finde inspiration, uanset hvor hun rejser hen. Hendes unikke æstetik kombinerer nordisk coolness med italiensk elegance, hvilket resulterer i ubesværede stykker, der bringer glans og gnist til enhver dag og enhver lejlighed. Brandet er kendt for sine iøjnefaldende og elegante smykker, der ofte har et råt twist og en cool kant. Stilen er fornem, samtidig med at være "overkommelig luksus". Brandet har regelmæssigt været med i populære mode- og livsstilsmagasiner og har en voksende international fanbase. Smykkerne er blevet set på berømtheder som Miley Cyrus, Katy Perry, Dua Lipa, Alesha Dixon og mange flere. Derudover elsker en bred vifte af modepåvirkere Sif Jakobs Jewellery, og brandet optræder ofte i deres sociale mediekanaler. I dag er Sif Jakobs Jewellery repræsenteret internationalt og er et meget eftertragtet brand hos kræsne og modebevidste forhandlere som det førende brand inden for kategorien af sølv- og zirkonia-smykker og ure. Brandet er stolt vinder af forskellige prestigefyldte europæiske smykkepriser
Sif Jakobs Jewellery
- Let Yourself Shine
- Our jewellery is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.
Hurtig og gratis levering
Fri fragt og fri returnering
Mesterlodden 23, 2820, Gentofte, Danmark
- 0045 33 93 77 77
- online@sifjakobs.com
- sifjakobs.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Lækre elegante øreringe
Lækre elegante øreringe. Jeg kunne jo blive ved med at købe smykker her. Hurtigt levering og super nice indpakning.
Jeg er meget tilfreds med øreringene 🩷🙏
Desværre var øreringe for tunge
Desværre var øreringe for tunge, men hurtig levering og pengene hurtig retur
Armbånd der er i stykker efter to…
Armbånd der er i stykker efter to gange.
Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet af smykker.

Ufleksible returneringsregler
Ufleksible returneringsregler. Jeg ønskede at returneringslabel blev sendt til en anden emailadresse end den ordren var bestilt i. Det kunne på ingen måde lade sig gøre, ej heller efter telefonisk kontakt kundeservice hos Sif Jakobs. Handler ikke hos Sif Jakobs i fremtiden.

Besvarelse fra Sif Jakobs Jewellery
Hver gang jeg får et nyt smykke fra Sig…
Hver gang jeg får et nyt smykke fra Sig Jacobs stråler mit 🩷om kap med smykket.
Også denne gang
God og nem bestilling og hurtig levering
Perfekte varer
Perfekte varer, meget hurtig levering. Service er på toppen, det er en fornøjelse at handle hos SJ
Meget brugervenlig hjemmeside og…
Meget brugervenlig hjemmeside og hurtigt fremsendelse.
Flot produkt og hurtig levering