Sif Jakobs Jewellery Anmeldelser

2.447

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 224 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver i høj grad, at leveringen er lynhurtig, og at varerne konsekvent modtages i smuk samt yderst eksklusiv indpakning. Forbrugerne udtrykker stor glæde over de exceptionelt smukke og feminine smykker, som lever fuldstændig op til alle forventninger. Derudover opleves servicen som helt i top med en utrolig hjælpsom vejledning og hurtig kundeservice. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kvaliteten, da de desværre oplevede, at diamanter faldt af smykkerne, eller at armbånd knækkede efter kort tids brug. Desuden nævnte nogle personer problemer med defekte låse på øreringene samt udfordringer med forsinkede og manglende forsendelser.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med smykkernes... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringstjenesten, idet forbrugere generelt fremhæver den konsekvent... Se mere

Quality

Brugere udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten og fremhæver de smukke og elegante produkter i en eksklusiv... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv med en gennemgående stor tilfredshed blandt anmeldere. Mange fremhæver den... Se mere

Order

Kunder havde positive oplevelser med order og fremhæver generelt den nemme bestillingsproces og hurtige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte en halskæde over tlf. En god og meget dygtig medarbejdere vejledte mig i købet. Stor service angående rådgivning og vejledning i at få størst glæde af smykket. En oplevelse udover det normal... Se mere

Jeg er kæmpe fan af Sif Jakobs smukke smykker! Anskaffede mig mit første for mange mange år siden på et fly og jeg elsker det stadig denne dag i dag ⭐️👌 Jeg har både givet hendes smykker i julegave t... Se mere

Virkelig god kundeservice oplevelse. Var i dialog med en Emilie. Der var en fejl på hjemmesiden og så drillede websiden på min telefon. Det blev løst med personlig rabatkode på den specifikke vare. Ma... Se mere

Jeg har netop modtaget mit bestilte smykke fra Sif Jakobs, og som altid var kundeservice i top, og smykket var lækkert pakket ind i en skøn smykkeæske. Jeg har efterhånden en del Sif Jakobs smykker... Se mere

1. nr. 44 af de 88 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Designer Sif Jakobs lancerede sit eponyme brand i 2009 med den simple overbevisning om, at enhver kvinde har ret til at stråle. Siden da har hun dedikeret sig til at skabe luksussmykker og ure, der er tilgængelige for alle. Født i Island, uddannet guldsmed, tilbringer Sif nu sin tid mellem København og rejser til større europæiske byer for at finde inspiration, uanset hvor hun rejser hen. Hendes unikke æstetik kombinerer nordisk coolness med italiensk elegance, hvilket resulterer i ubesværede stykker, der bringer glans og gnist til enhver dag og enhver lejlighed. Brandet er kendt for sine iøjnefaldende og elegante smykker, der ofte har et råt twist og en cool kant. Stilen er fornem, samtidig med at være "overkommelig luksus". Brandet har regelmæssigt været med i populære mode- og livsstilsmagasiner og har en voksende international fanbase. Smykkerne er blevet set på berømtheder som Miley Cyrus, Katy Perry, Dua Lipa, Alesha Dixon og mange flere. Derudover elsker en bred vifte af modepåvirkere Sif Jakobs Jewellery, og brandet optræder ofte i deres sociale mediekanaler. I dag er Sif Jakobs Jewellery repræsenteret internationalt og er et meget eftertragtet brand hos kræsne og modebevidste forhandlere som det førende brand inden for kategorien af sølv- og zirkonia-smykker og ure. Brandet er stolt vinder af forskellige prestigefyldte europæiske smykkepriser

Sif Jakobs Jewellery

Let Yourself Shine
Our jewellery is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.

Hurtig og gratis levering

Fri fragt og fri returnering

Bare rolig med leveringsomkostninger. Vi tilbyder fri levering og fri returnering på alle ordre

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.447)

232 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har købt to forgyldte wave ringe

Har købt to forgyldte wave ringe, en med sten og en uden. De sagde i butikken at man sagtens kunne bruge dem sammen og at de holdte til hverdags brug. Efter 20 dage er der næsten ikke mere guld på ringene :( i butikken siger de så bare at sådan er det når man køber noget forgyldt af sif jakobs :( virkelig skuffende når man bruger så mange penge at det så ikke engang holder en måned. Har også halskæden som jeg har på hver dag og også i bad osv og der er farven fuld indtakt efter 3 år.

19. oktober 2025

Besvarelse fra Sif Jakobs Jewellery

Kære Nadja, vi er kede af at høre dette.
Du må meget gerne kontakte os på online@sifjakobs.com og så vil vi gøre alt for at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Jeg modtog min ordre meget hurtigt

Jeg modtog min ordre meget hurtigt, og da jeg opdagede, at jeg havde bestilt det forkerte sæt, byttede de det meget hurtigt og uden problemer for mig. 1000 tak for en fantastisk service 🤗

24. oktober 2025

Besvarelse fra Sif Jakobs Jewellery

Kære Tatiana, tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre din tilfredshed med leveringen, og vores service. Vi gør altid vores bedste for at gøre vores kunder glade :) Vi glæder os til at assistere dig igen.
Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Sif jakbos fineste samtykke og god…

Sif jakbos fineste samtykke og god kvalitet. hurtigt levering .
Jeg er meget tilfreds.

12. juli 2025

Hej Aziza,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse din tilfredshed, og glæde for oplevelsen. Vi glæder os til at assistere dig igen. Du ønskes en god dag.
Kind regards,
Emilie fra Sif Jakobs.

Ret irriterende

Jeg fik varene som forventet. Men de bliver ved med at spamme mig med at jeg skal anmelde købet. Det er til at blive sindsyg af. De skriver at det er for at hjælpe dem med at forbedre deres kundetilfredshed. Det er ikke mit job at gøre.

7. oktober 2025

Kære Kristian,
Det er dejligt at du er tilfreds med dit køb. Vi beklager, hvis der har været tilsendt for mange mails til dig angående anmeldelse af dit køb. Det er selvfølgelig noget vi ser nærmere på. Vi ønsker dig en god dag.

God og hurtig service

30. december 2024

Kære Daniel,
Tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt, at læse vores kunders tilfredshed. Vi er glade for din oplevelse med vores service. Vi glæder os til at assistere dig igen.

Køb af gave

Køb af gave - produkt i god kvalitet. Hurtig ekspedition og modtaget i fin gaveæske.

1. oktober 2025

Kære Bjarne og Lone,
Tak for jeres fine anmeldelse. Det er dejligt at læse om jeres tilfredshed, og glæde for købet og leveringen. Vi glæder os til at assistere jer igen. I ønskes en god dag.

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice, har købt et par øreringe som har tydelig fabrikationsfejl, men efter kontakt med Sif Jakobs får jeg bare besked på at der intet er at komme efter fordi jeg ikke havde bestilt med min kundekonto med lige præcis den ordre, og havde kun historik fra øvrige ordrer derinde fra ,men fik ikke lige logget ind den dag fordi jeg blev for ivrig 🤷 når det er en tydelig fabrikationsfejl synes jeg ikke det er god kundeservice.

22. august 2025

Besvarelse fra Sif Jakobs Jewellery

Hej Henriette, vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe vores kunder. For at vi kan hjælpe dig, skal du blot informere om ordrenummer ikke kundekonto. Det er en misforståelse, hvis dette er blevet dig informeret. Kontakt os endelig på online@sifjakobs.com så skal vi gøre alt for at hjælpe dig :)