4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,6

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Staat alvast in mijn Favorieten mapje

Zeer ruime keuze uit een breed assortiment. Meestal koop je het item van de foto. Ook niet alledaagse stenen en mineralen. Goede, uitgebreide info. Goede prijszetting. Perfect verpakte levering met een tof extraatje en handgeschreven boodschap, in het Nederlands. Levering niet de volgende dag maar dat weet je vooraf en wat je krijgt is sowieso de moeite waard! Aan alles zie en voel je dat de dames niet enkel hier zijn om te verkopen, gedegen info en energie extra er bij. Eerste aankoop in hun webshop was alvast een schot in de roos. Hopelijk ooit eens in de winkel zelf gaan snuisteren. Aanrader.

5. august 2026

Perfect experience

Just received my order.
My bracelets have a beautiful energy.
Loved the way the bracelets and crystals were packed. So careful and professional.
Love the bag in which the bracelets were put.
What a customer friendly experience.
Thank you so much for the gift love it.
Will order for sure again.
Good communication, fast delivery and crystals have such a good energy 🙏

4. juni 2026

Mijn bestelling was met veel zorg en liefde ingepakt

Mijn bestelling was met veel zorg en liefde ingepakt met een persoonlijke brief erbij. In het pakket zat ook nog een mooie attentie, mij lievelingssteen.
Ook mijn bestelling, twee draakjes, waren precies zoals ik het had verwacht. Ik ben heel blij met ze. Ik zal zeker vaker bij Siepies mijn stenen kopen.

20. april 2026

Bestelling was zorgvuldig verpakt

Duidelijke informatie op de website. De drie door mij bestelde stenen werden snel verstuurd en waren zorgvuldig verpakt. Er zat een mooi kaartje met een handgeschreven boodschap bij, heel attent en ook erg raak voor mijn situatie. Goede ervaring al met al.

11. april 2026

Mijn bestelling online gedaan, de volgende dag had ik toch nog een vraag. Hier kreeg ik vlot antwoord op en er werd fijn meegedacht om te krijgen wat ik zocht! Super netjes verpakt en met een handgeschreven briefje erbij, dit maakt het heel persoonlijk.

14. januar 2026

Erg tevreden

Ik was op zoek naar een speciaal stuk en zij hadden daar mooie stukken van op de website staan. De fotos op de website zijn mooi en duidelijk. Alles wordt met liefde ingepakt. Heb nog meer mooie stukken op mijn verlanglijstje staan dus ik kom zeker nog een keer terug.

29. august 2025

Fijne website en winkel!

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt, lief briefje en presentje bij mijn bestelling. Ook de moeite waard om in de winkel zelf een kijkje te gaan nemen, je word er liefdevol geholpen door de dames. Liefdevolle groet Tamara

27. juni 2025

Je krijgt het product inderdaad van de…

Je krijgt het product inderdaad van de foto. Ook als het gaat om ruwe stenen. En de afmetingen kloppen ook. Ik heb een prachtige roze quarts gekocht. En op donderdag besteld tegen de avond en op zaterdag middag had ik de bestelling binnen. En het is inmiddels mijn vierde keer dat ik er wat heb besteld maar telkens naar grote tevredenheid.
Met vriendelijke groet Maaike

7. juni 2025

Beautiful souls and gemstones 💎

Beautiful souls working there!
Beautiful genstones and minerals!

Calm sfeer, very welcome feeling, happy people. Always happy to help out and all of their products all real.
To those products who are man made they wrote down. You decide.

Nice carvings, pretty rare crystals too.
Kind people and treu.

Good quality and recommended.

3. maj 2025

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring!
Ik heb een steen besteld bij deze winkel, en ik ben ontzettend blij met mijn aankoop.
De steen is prachtig, ondanks dat ik niet de specifieke steen kreeg die ik aanvankelijk had gekozen, omdat er slechts één beschikbaar was.

De klantservice was fantastisch – ik kreeg een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling, wat ik echt als een extra gebaar van zorg en aandacht beschouwde.
De verpakking was zorgvuldig en mooi gedaan, en het pakket werd snel geleverd.

De hele ervaring was gevuld met zorg, liefde en aandacht, en ik voel me zo gelukkig dat ik mijn aankoop hier heb gedaan.

Ik kan deze winkel van harte aanbevelen en zal zeker weer terugkomen voor toekomstige bestellingen

Enig minpunt: de hoge verzendkosten. (11€!) Ondanks de uitleg hierover op hun website, is het voor kleine zaken die door de brievenbus passen echt onnodig.
Het aangekochte product w goed door hen goed verpakt en zit nog eens in een stevige doos die heel makkelijk door de brievenbus past zonder beschadigingen.

15. marts 2025

Er dette din virksomhed?