Siemens Anmeldelser 659

1,6

Vi har af flere omgange sendt vores kaffemaskine til reparation, da den lækker vand. Vi har tilmed betalt op til flere tusind kroner til rep. selvom der har været problemer med maskinen helt fra star... Se mere

Tre stjerner: service, men stor plads til forbedring Jeg har for nylig haft en oplevelse med Siemens’ serviceafdeling, som har efterladt mig med blandede følelser. På den positive side blev min... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Electrification, automation and digitalization require innovative solutions: Discover Siemens as a strong partner, technological pioneer and responsible employer.

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig service

Vi har af flere omgange sendt vores kaffemaskine til reparation, da den lækker vand. Vi har tilmed betalt op til flere tusind kroner til rep. selvom der har været problemer med maskinen helt fra starten.
Der er så dårlig service/hjælp at hente og hver gang maskinen er til rep. så tager det omkring 3 uger. Reklamationsafdelingen kan man kun kontakte på mail.

17. april 2026

Købte en Siemens IQ500 opvaskemaskine

Købte en Siemens IQ500 opvaskemaskine. Der var dårligt noget tilbehør til og den plade der skulle dække for biden af maskinen var væsentlig smallere end den der sad der på den gamle Siemens maskine. Har forsøgt service flere gange nu og de svare ikke på mails. Tror bare jeg køber fra en anden fabrikant i fremtiden.

2. marts 2026

Skuffende oplevelse med Siemens og skousen

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med reklamation af en Siemens kogeplade købt hos Skousen til en vejledende udsalgspris på 26.999 kr. Kogepladen blev kun pakket ud og tilsluttet, og efter blot to gange normal brug opdagede jeg en stor rids i betjeningsområdet, som ikke er opstået under min brug.

Trods at jeg havde sendt tydelige billeder, blev jeg tvunget til at få en tekniker ud for at vurdere skaden. Teknikeren var kun i huset i maks. 2 minutter, og efterfølgende kaldes det god service, at jeg ikke skulle betale for besøget – hvilket føles som en minimal kompensation for et produkt til høj pris.

Både producent og forhandler afviste reklamationen, og der blev kun tilbudt en “kulance”, hvor jeg selv skulle betale halvdelen af udskiftningsprisen.

Det er ærgerligt, at der ikke kunne findes en ordentlig løsning, og at man som kunde skal igennem Forbrugerklagenævnet for at få ret. Meget utilfredsstillende oplevelse.

25. december 2025

Problem med , at betale for en forlænget garanti

Den 4 januar kontakter jeg kundeservice vedr .vores opvaskemaskine, der larmer ved vandindtag .
Meget sød kvinde i kundeservice giver mig en dato, så alt er fint .
I moment med det tilbyder hun mig en for længet garanti på 3 år for 795 - kr .
Hvilket jeg tager imod .
Hun fortæller hun sender mig en mail på aftalen af reparationen og vedhæfter et link til betaling af den nye garanti , hvorefter jeg vil få nyt garantibevis tilsendt .
Jeg har nu haft kontakt til jer 17 gange pr telefon og stadig ikke fået en brugbar betalingsmåde , der virker.
Hver gang får jeg at vide det bliver videregivet til en chef . Jeg undrer mig nu, om der overhovedet er ansat en chef. Og om han laver noget eller er til pynt.
Jeg har stadig ikke fået løst mit problem med , at få lov at betale .
Det hele virker så uprofessionelt og kikset . Enden på legen må jo blive jeg kontakter Siemens hovedkontor og skriver til Ceo for Danmark

4. januar 2026

Advarsel - Siemens - EQ900

Advarsel ! En Siemens EQ900 købte vi for 3 år siden - vejl. udsalgspris kr 15.999,-. Den er nu allerede gået i stykker og prisoverslaget for reparation er kr 3.331,-! Maskinen er løbende blevet vedligeholdt med Siemens dyre rensnings- og afkalkningstabletter iht anvisning.
Vi gi’r op. Hvis Siemens produkter ikke er bedre end at en så omfattende og dyr reparation er nødvendig, fravælger vi Siemens fremover. Vi har således bedt Siemens om at skrotte maskinen.
Vi har ingen reaktion modtaget fra Siemens på vores klage - andet end en faktura på kr 650,- for prisoverslaget.

5. december 2025

Jeg har for 4 år siden købt…

Jeg har for 4 år siden købt vaskemaskine og tørretumbler fra AEG, Siemens servicere. Min vaskemaskine melder før de 2 år om fejl med sæbedispenseren. Nu skal jeg inden for 2 år ,have min maskine lavet med samme problematik for 4. gang. Sæbeskålen melder ikke når den mangler sæbe og den er fyldt med vand. Jeg har kontakte forhandler Punkt 1 i Odense, tidligere Bjerg Iversen, der beder mig kontakte Siemens ,da jeg nu gerne vil have maskine ombyttet. Det er nu samme problem for 4. gang, og hver gang skal jeg tage en fridag, da teknikker kommer med 3-4 timers interval. Siemens kan nu kun for 4. gang tilbyde at der kommer en teknikker ud og laver maskinen. Jeg er ved at miste tålmodigheden og bliver kastet frem og tilbage mellem kundeservice og forhandler. Jeg ved bre at jeg har en maskine der ikke fungere ...

17. november 2025

Larmende køleskab.

Har gennem HTH med nyt køkken, købt køleskab indbygget med. Aldrig har jeg hørt sådan en larm fra et køleskab. Troede først der 24/7 holdt en lastbil i min gård. Kontaktede HTH der kontaktede Siemens, en tekniker kom ud og påstod der intet var galt med køleskabet, men at jeg sku købe filt der sku ligges på alle flader udenfor køleskabet 🤷😳og det var til trods for han havde hørt om andre, der havde samme problem med et larmende køleskab. Ved ik hvad jeg skal gøre elendig firma. Ringede til Siemens oc talte med en kvinde der var meget svær at forstå. Hvad sker der for jer Siemens. Find nogle bedre og brugbare hvidevarer!!

8. august 2025

Siemens har udsendt en software til…

Siemens har udsendt en software til vores kaffemaskine CT836LEB5/06 med fejl i, således at Home Connect ikke virker mere. For at rette deres software fejl har vi fået denne melding fra deres service afdeling:

Hej Jonas

Hvis maskinen er under 2 år, er den dækket af garantien ellers koster et besøg 1540,00 kr.

Det vil sige at de skal ud på stedet for at rette deres software fejl.

Prøv at tænk: Hvis vi hver gang der er en software fejl på vores telefon skulle have en tekniker på besøg og betale for det. Dybt useriøst firma og jeg kommer aldrig til at købe deres produkter igen!

14. maj 2025

RINGE SERVICE

Købte 28/12- 2022, en kaffemaskine EQ6 plus 100.
efterår 2024, begynder maskinen, at hakke og sprutte, så jeg sendte den ind ca. 18/11-2024.
Kaffemaskinen havde brygget ca 3500 kopper kaffe, og var passet med rengøring og afkalkning som foreskrevet.
20/1- 2025 modtager jeg maskinen fra Simens , som pr. kulance har afkalket maskinen !
Efter 9 dage hjemme , begynder maskinen på nøjagtig det samme hakken og sprutten- vi afkalker 2 ( to) gange i træk , uden effekt. øv øv. Jeg ved at garantien er udløbet, men det er øv.
Efter at have haft maskinen tilbage i 5 uger , bryder den sammen , som i helt død ....
Jeg kontakter Siemens , og fortæller forløbet , samt at de jo har haft min maskine i knap 2 mdr til rep. uden effekt. Jeg har selvfølgelig videodokumentation, fra inden den blev sendt ind, samt 9 dage efter den var kommet tilbage.
MEN , ingen hjælp , kulance eller noget !!
jeg kunne betale 380 kr for at sende maskinen til Siemens, samt 380 kr for fragt retur, samt betale en tekniker 625 kr/t for at fejlsøge , samt hvis der blev fundet en fejl .. ville jeg modtage et pris overslag!!!
Jeg er rystet over denne ringe service, til en maskine der har brygget max. 3500 kp. kaffe. Og en pris på 5000kr på tilbud.

27. februar 2025

Skal serviceafdelingen blot sælge kundebesøg eller skal de også vejlede kunder

Tre stjerner: service, men stor plads til forbedring
Jeg har for nylig haft en oplevelse med Siemens’ serviceafdeling, som har efterladt mig med blandede følelser. På den positive side blev min utilfredshed over en regning imødekommet med en 50 % rabat, hvilket jeg sætter pris på.
Dog undrer jeg mig over, at en virksomhed af Siemens’ kaliber har en serviceafdeling, der tilsyneladende kun fungerer som en booking-enhed for servicebesøg. Jeg oplevede, at en simpel problemstilling – som en forkert programindstilling på min ovn – kunne have været løst over telefonen med basal vejledning. I stedet blev der sendt en tekniker, til en pris på 1565kr hvilket var både unødvendigt og spild af ressourcer .
Jeg vil opfordre Siemens til at styrke deres telefonservice og sikre, at deres medarbejdere har kendskab til produkterne, så de kan hjælpe kunderne med at løse simple fejl uden at skulle booke et servicebesøg. Det ville give en langt bedre kundeoplevelse og spare tid og penge for kunderne.
Alt i alt er jeg glad for rabatten som et kompromis, men min oplevelse viser, at der er behov for forbedringer i jeres servicekoncept.

22. november 2024

Kundekontakt:

Kundekontakt:
Jeg forsøger at få kontakt telefonisk, efter 20 min, 5min og 5 min ringer jeg til første bedste afdeling og kræver de hjælper mig, da de andre ikke tager telefonen og der ikke er mulighed for at vælge ring tilbage. Første gang lægger de bare telefonen på efter jeg har sagt goddag, og ringer ikke tilbage, anden gang fortæller de at Simens ikke acceptere billede / scanning af en fysisk kvittering, det skal være et dokument der kun har eksisteret digitalt. Det er simpelthen så ringe service at jeg er tæt på at ville retunere mit køb, da jeg gruer for hvad der sker den dag jeg har problemer med produktet...

21. oktober 2024

Køle/fryseskab stopper efter 3 dage

Har lige fået et køle/frysskab fra Siemens leveret nyt 3 dage siden. Fryseren har nu stoppet med at virke og de kan først sende en tekniker om EN UGE. Igen hjælp inden... og jeg tager på ferie på mandag. De hjælper ikke og alle mine fryservarer bliver nu ødelagte. køber aldrig mere fra dem. dette er en vanvittig joke.

2. august 2024

Cashback fra Siemens

Købte d.11.1.24 en Siemens espressomaskine. Er berettiget til Cashback og brugt rigtig meget tid på at udfylde div. Derudover har jeg ringet og skrevet flere gange. Har endda på et tidspunkt fået en mail om, at pengene kom inden 10 dage. En medarbejder oplyste, at jeg burde have fået pengene, men jeg har endnu ikke modtaget pengene. Hvis jeg havde vidst, det var så svært at få cashback tilbage, havde jeg aldrig købt den.

11. januar 2024

Cashback ..

Cashback ... glem det!
Kundeservice er virkelig dårlig!
Jeg har d. 22.12.23 købt en espressomaskine fra Siemens, som jeg er glad for ... det var det gode, jeg har at sige.
Umiddelbart efter, registrerede jeg produktet, og ansøgte om cashback.
Det var en meget uoverskuelig og vanskelig proces, bl.a fordi systemet ikke ville acceptere iban og swiftkode.
Det lykkedes dog, og jeg fik ret hurtigt kvittering, hvori der stod, at jeg ville modtage mine penge indenfor 10 dage.
Dog har jeg endnu ikke, her godt en måned, og utallige skriv til kundeservice, hvoraf jeg har været heldig at få svar 2 gange, set mine penge.
Begrundelsen er, at de ikke kan se mig i deres system, hvilket er mærkeligt, når jeg står registreret, og har fået kvittering på det.
Jeg har fra kundeservice, fået bekræftet, at jeg helt klart er berettiget til cashback.
I andre virksomheder, som er mere kundevenlige, ville man udbetale pengene til kunden, og klare de interne problemer derefter, det er ikke kundens problem.
TÆNK JER GODT OG GRUNDIGT OM, FØR I HOPPER PÅ CASHBACK "TILBUDET"
Jeg venter stadig, og giver ikke op.

23. januar 2024

Det er for vanskeligt at få Cashback…

Det er for vanskeligt at få penge tilbage via Cashback. Jeres link til bankoplysninger virker ikke, hvilket betyder, at jeg nu har brugt laaaaaaang- alt for lang- tid på at udfylde jeres ansøgning, men dette kan ikke gennemføres, da den ikke vil godtage min banks Swift/BIC. Det er IKKE i orden!!!

13. januar 2024

Overdrevet dårlig service

Overdrevet dårlig service.
Kaffemaskine til rep ringer og får besked om den er klar og vil blive sendt dagen efter men men. Der kom ingen kaffemaskine følger igen op efter 5-6 telefon opkald og ca 1.5 time på vent med lovning om at der vil blive ringet retur. Men intet sker nu er det pludselig restordre der er problemet.
Lev måske januar. Maskinen er 3 år gammel. Man skal lede længe for at finde så ringe service. Håber aldrig jeg får behov for at kontakte dem igen

20. december 2022

Nyt køleskab larmer og kører konstant

Nyt køleskab larmer og kører konstant. Der er sendt lydfiler til Siemens, 2 gange !! Begge gange vurderer Siemens, at en tekniker skal efterse skabet. Tekniker mener ikke at skabet larmer. Og så kommer vi åbenbart ikke længere i den sag. Vi kan ikke leve med den larm i vores køkken. Så vi vil nu gå videre til Forbrugerklagenævnet med sagen. Anbefaling herfra, køb ikke Siemens produkter !!

21. november 2022

Home Connect Siemens!

Jeg har 4 ting med Home Connect fra siemens. Jeg bliver nød til at advare alle. Hvis i ønsker WIFI ovn / kogeplade etc etc vælg aldrig siemens. 1. Hver eneste gang du vil bruge det på oven skal du gå hen til oven og tillade "Remote Start" dette bliver slået fra igen efter 6ish timer. så næste gang du vil styre den skal du igen hen til oven. HVAD ER POINTEN du er ved oven du kan bare trykke hvad du vil når du tillader remote control. Det bliver dog værre. Kogepladen kan du ikke styre med home connect. Det skal siges det kan du godt. Men hver eneste gang du gør noget i appen skal du bekrafte det på Kogepladen. så du skal STÅ ved kogepladen og bruge din telefon og godkende ALT du gør HVER gang. Hvad er det her for noget. Så extrem spild af penge. Siemens vil sikkeret sige "Det en sikkerheds function" men så lad mig stå for min egen sikkerhed jeg ikke en 7åri. Eller advard folk før de bruger 10.000 på en ovn der faktisk ik kan noget som helst ud over hvad en normal ovn kan...

28. maj 2022