Fantastisk kundeservice! Jeg havde bestilt en ret stor omgang undertøj. Dagen efter satte de alle varer ned med 20% (mors dag). Jeg skrev en mail til dem, og spurgte om jeg skulle returnere m... Se mere
Vildt lækker undertøj. Men desværre fik jeg aldrig penge tilbage for et sæt jeg sendte retur.
Jeg har haft kontakt med firmaet og de har lovet jeg får alle pengene retur. Så super service fra deres side. Jeg synes dig stadig de skulle landre deres kunde politik omkring deres underdele. Det er... Se mere
UNDERSTATEMENT - Liberating. Unrestrictive. Unapologetic. Understatement is a female-founded, female-run force of change born in 2017 from the ambition of disrupting the “oh-so-boring” antiquated underwear market and contribute to a world where women can be whoever they want to be - liberated and unrestricted. One butt at a time. We are revolutionizing the underwear drawer by turning an everyday necessity into a liberating statement piece from under. We are making the first layer finally count by designing underwear that feels as good as it looks - understatements that make a difference in how women feel about themselves. Our commitment to the women of the world influences everything we do. From the women working in the female-run factory in Latvia where our undergarments are produced, to the women who wear our products - we want to contribute to a world where they can be whoever they want to be.
Östgötagan 100, 11664, Stockholm, Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge

Fantastisk kundeservice!
Jeg havde bestilt en ret stor omgang undertøj.
Dagen efter satte de alle varer ned med 20% (mors dag).
Jeg skrev en mail til dem, og spurgte om jeg skulle returnere mine varer, så genbestille og så kunne jeg få rabatten...
De svarede at de hellere ville returnere mig de 20% på min bankkonto.
Fantastisk service!

Besvarelse fra Understatement Underwear
Meget langsom retur håndtering!
Købte varer 1/12 og sendte retur 4/12, nu den 30/12 har jeg stadig ikke modtaget mine penge. Vil på ingen måde anbefale dette firma!

Besvarelse fra Understatement Underwear
Pænt undertøj, jeg fik god vejledning og service, da jeg først havde købt noget undertøj, som var for groft i stoffet til mig.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Læs deres betingelser grundigt inden du handler her! Man kan ikke returnere underdele, så nu står jeg med to dyre par trusser jeg ikke kan bruge - meget dårlig pasform - og har returneret bh’erne, som absolut ingen støtte har. Skulle have købt det på Boozt, så kunne jeg have returneret underdelene også. Hvilket undertøjsfirma har ikke hygiejnestrips i deres trusser? Dårlig oplevelse!
Don’t buy there!
Det er stort set umuligt at bytte eller returnere.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Desværre checkede jeg heller ikke regler omkring returbetingelser; underdele og body tages ikke retur. Jeg checkede det desværre ikke og har nu en dyr body og et sæt undertøj der ikke passer - øv ! Jeg orker simplethen ikke at sende overdelen retur - koster også porto - håber jeg finder nogen der kan bruge det.
Så jeg kommer ikke til at bestille igen.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Jeg bestilte to sæt undertøj for 2-3 uger siden. Jeg undersøgte nøje størrelsesguiden ift. min størrelse og læste også returreglerne.
Undertøjet var fint, men passede ikke i størrelsen. Derfor ville jeg returnere det, og jeg vidste desværre også godt, at trusserne ikke kunne/måtte returneres.
Da jeg modtager besked om, at min returnering er blevet gjort op, finder jeg ud af, at jeg skal have 573,55 kroner retur. Jeg har returneret to bh'er til en samlet pris på 928 kroner. Det vil altså sige, at selve returlabelen skulle koste 354,45 kr. Det var dog ikke tilfældet, for fordi jeg havde fået et par trusser med den ene bh, som jeg jo så ikke måtte returnere sammen med bh'en, skrev de bare, at "the refund is proportionally when only one part of bundles are returned" - hvad end det så betyder...
I den selvsamme besked fik jeg nu at vide, at jeg selvfølgelig kunne få lov til at returnere trusserne, hvis bare jeg ikke havde brugt dem. Men HOV! For det må man ikke ifølge deres egne returregler. Så, nu hænger jeg på to par trusser, som er blevet vasket, fordi jeg jo ikke måtte returnere dem - og nu får jeg så at vide, at returneringen af trusserne nærmest er den eneste måde, hvorpå jeg kan få pengene retur.
Den ene bh kostede i sig selv 599 kr, så beløbet, jeg får retur, er mindre end prisen på denne ene bh. Det fatter jeg så heller ikke!
Alt i alt er det en overmegasuperdupertræls oplevelse, og jeg kan vitterligt ikke anbefale folk at handle her. Find et andet og bedre sted! :-)

Besvarelse fra Understatement Underwear
Ligesom flere andre, er jeg ærgerlig over ikke at have læst returreglerne. Jeg forstår ikke, at I ikke lægger plastindlæg i underdele, så man kan returnere dem. Jeg synes også det er besværligt at skulle bestille en ny bh, før jeg kan oprette en ombytning. Jeg vælger så bare at returnere bh’en og skal endda selv betale 39kr for retur. Jeg har allerede betalt for porto, da jeg bestilte. Det er virkelig en smart måde at tjene ekstra på, både hvad angår underdele, der ikke tages retur og så udgifterne til porto. Undertøjet er smukt, og leveringen var utrolig hurtig - MEN jeg køber ikke hos jer igen ift. returreglerne:(

Besvarelse fra Understatement Underwear
Jeg købte undertøj og badetøj for 2000 kr. uden at undersøge returpolicy. De passede ikke i størrelsen. Fandt returpolicy efter at have ledt og blev selvfølgelig superærgelig. Sendte så overdele retur men har her, en måned efter returnering ikke hørt noget fra jer. Jeg har sendt flere mails uden at få svar. Så har lige mistet en masse penge øv siger jeg bare.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Husk at checke returbetingelser; underdele og badetøj tages ikke tilbage. Det gjorde jeg desværre ikke og har nu en række produkter, jeg ikke kan bruge. Spild af penge og helt skørt. Porto koster 39 kr. hvis overdele skal sendes retur.
Det giver sikkert mening for dem som virksomhed, men jeg kommer ikke til at bestille mere med mindre at tøjet kan prøves på i fysisk butik. Ærgerligt for virkelig blødt og smukt undertøj.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Glad for at jeg læste om returnering før jeg bestilte for 1.000 kr. badetøj, som jeg så efterfølgende ikke kan bytte, hvis størrelsen ikke passer. Ærgerligt, for synes badetøjet ser flot ud.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Synes det er utrolig dårlig service, at man ikke er bedre til at informere om, at underdele ikke kan returneres.. nu har jeg brugt over 1000 kr. på undertøj, der ikke passer….

Besvarelse fra Understatement Underwear
Fantastisk hurtig feedback og service.
Jeg havde købt en bikini underdel, som ikke passede, og var ikke obs på retur reglerne vedr dette, da jeg selvf gik ud fra at man kunne returnere, som man normalt kan. De var meget hurtige til, at sende mig en sød mail, og det er virkelig god service 👍🏻 Mange tak. Ps. Håber I får ændret jeres retur regler😉

Besvarelse fra Understatement Underwear
Super lækker kvalitet - det er så blødt. Jeg fik brug for supporten og de var super søde, hjælpsomme og hurtige til at svare tilbage. Så jeg vender helt sikkert tilbage.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Jeg synes dig stadig de skulle landre deres kunde politik omkring deres underdele. Det er mange penge at smide efter et produkt du ikke kan returnere…

Besvarelse fra Understatement Underwear
Jeg bestilte et sæt undertøj ifm jeres udsalg. Det kom relativt hurtigt, og fits like a glove! Elastikken på underdelen føles smørblød mod huden. Jeg er kæmpe fan! Bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer :-)

Besvarelse fra Understatement Underwear
Hurtig og nem levering. Jeg bestilte et sæt badetøj og det passer perfekt. Derudover er stoffet meget blødt og lækkert.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Levering gik fint, og det var nemt at bestille fra hjemmesiden. Desværre er jeg slemt skuffet over mit undertøj. Den plunge-bh jeg købte, har virkelig tynde stropper, så de snor sig hele tiden og laver mærker i mine skuldre. Derudover kløede den og stoffet føltes ikke rart mod kroppen. Så bestilte jeg et par matchende trusser i en medium, som var meget små i størrelsen og som jeg derfor ikke kunne passe. Fordi du af princip ikke kan sende trusser tilbage, kan jeg så ikke bruge de trusser til noget som helst. En idé kunne jo være at have en plastindlæg i trusserne eller bede folk om at prøve dem uden på tøjet, men når man bare af princip ikke kan returnere trusser, står man temmelig skuffet tilbage. Som svar på den anmeldelse, jeg skrev, fik jeg en rabatkode på 20%, hvilket jeg ikke kan bruge til noget, for jeg har ikke nogen intentioner om at købe noget fra Understatement igen. Det havde måske gavnet firmaet mere, hvis man var gået i direkte dialog med en kunde, der havde en dårlig oplevelse med købet og finde ud af, hvordan man som brand kan udvikle sig, i stedet for at stikke en rabatkode i hånden på én, for det får mig jo ikke til at købe endnu mere tvivlsomt undertøj. Ærgerligt, virkelig ærgerligt, når et brand sælger sig på, at skabe undertøj, der passer kvindekroppen uden snærende bånd og bøjer, laver noget der virkelig ikke var praktisk og på ingen måde sad godt. Jeg var ellers meget fanget af konceptet og undertøjet er enormt flot, men bh'en sad virkelig ikke godt og trusserne ligger nu gemt væk, fordi de er for små og ikke kan sendes tilbage.

Besvarelse fra Understatement Underwear
Når man har fundet det, der passer, så er det meget smukt og meget behageligt undertøj.
Problemet er bare, at man ikke kan gentage succes, fordi størrelser varierer også indenfor samme stil/design.
En dyr og besværlig returnering, hvor man betaler selv og ikke kan returnere underdele, selvom disse varierer i størrelse fra gang til gang.
Bralette varierer også i størrelse selvom samme design og størrelse er valgt. Så er det dyrt at handle.
Problemer med leverance, der tager tid.