Je krijgt gewoon geen reactie ook het telefoonnummer werkt niet.. ik heb een retourlabel aangevraagd en betaald maar niet ontvangen. Meerdere keren contact gezocht maar ik wordt helaas niet geholpen.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Die Rücksendekosten sind wirklich die größte Frechheit, wobei man es vorher nirgendwo sehen kann. Musste das Paar Schuhe dann zurückschicken, weil es viel zu groß war - der hochgelobte FitFinder der... Se mere
Virksomheden har svaret
Ruim 10 jaar ben ik klant. Eerst in de fysieke winkel in de Negen Straatjes en nu inmiddels via de website. Nooit problemen gehad en ook bij het laatste bestelproces, toen ik zelf een fout maakte, is... Se mere
Mir geht es so wie vielen: Für unseren Sohn hatte ich zwei Größen zur Auswahl bestellt, da er gerne vegane und einigermaßen faire Schuhe tragen möchte. Die Rücksendung soll nun unverschähmte 7,65 EUR... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hoi, wij zijn TOMS. Wij brengen moeiteloze stijl en eindeloos comfort in jouw dagelijkse leven. Van kleine momenten tot grote avonturen – onze schoenen geven jou en je dierbaren de kracht om elke dag vol vertrouwen, vreugde en betekenis aan te gaan. TOMS maakt de kleine momenten onderweg net zo belangrijk als de bestemming – elke stap is het vieren waard. Geboren in het hart van Venice Beach, Los Angeles, in 2006 – onze relaxte, zorgeloze vibe is verweven in elk paar schoenen. Het begon allemaal met de Alpargata – onze iconische instapper die synoniem werd met eenvoud, comfort en gemeenschap. Vandaag de dag bieden we stijlen voor iedereen, met een verscheidenheid aan ontwerpen voor waar je dag je ook brengt. Maar TOMS is meer dan alleen schoenen: wij zijn er om levens te verbeteren. Jouw TOMS aankoop helpt de educatie, gezondheid en het welzijn van kinderen te ondersteunen. Samen hebben we meer dan 105 miljoen levens positief beïnvloed. Als een gecertificeerde B Corp™, zit goed doen letterlijk in onze zolen. Better Tomorrows beginnen met TOMS
Kontaktoplysninger
Danzigerkade 9C, 1013 AP, Amsterdam, Holland
- eucustomerservice@toms.com
- shoptoms.nl
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Schoenen zitten super lekker
Schoenen zitten super lekker. Ben er erg bij mee.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Great brand and great product
Must haves for Summer and lately I also tried the winter boots which was a nice discovery! Great brand and love the giving back to communities part. Thank you TOMS!

Besvarelse fra TOMS (NL)
Hadden 2 paar Toms besteld. Waren heel snel binnen. Helaas liet er van een schoen de zool los. Stuurde 1 mail met foto's en kreeg te horen dat ik een nieuw paar kon krijgen of mijn geld terug!
Heb zelfs binnen 2 dagen het geld al binnen👍Echt een goede service. De volgende schoenen koop ik weer bij deze site!!!

Besvarelse fra TOMS (NL)
Op 3 september twee paar schoenen…
Op 3 september twee paar schoenen besteld. Op 5 september kreeg ik een berichtje dat ze werden verzonden. Een week later had ik echter nog niets ontvangen. Via de track en tracé link zag ik opeens dat het pakket terug was gestuurd. Na een mail naar de klantenservice kreeg ik als reactie dat het pakket niet bezorgd had kunnen worden. Terwijl er altijd iemand thuis is, er geen briefje in de bus lag en er ook niets bij de buren is afgegeven zoals normaal zou gebeuren. In de mail van de klantenservice werd aangegeven dat ze de bestelling zouden annuleren en dat ik zelf dan maar opnieuw moest bestellen, omdat ze de bestelling niet opnieuw kunnen verzenden (ik zou niet weten waarom niet in zo’n geval). Met vervolgens ook direct een mail met het verzoek de ‘service’ te beoordelen. Bij deze…

Besvarelse fra TOMS (NL)
The shoes are extremely comfortable and…
The shoes are extremely comfortable and stylish. Loving the positive impact the brand makes on the world by giving back.

fijn en snel geholpen
Hartstikke fijn en snel geholpen door de klantenservice na een retour 👍🏼

Besvarelse fra TOMS (NL)
Spijt dat ik een bestelling heb geplaatst…
Op 15 augustus heb ik 6 paar schoenen besteld en betaald met mn creditcard. Op 16 augustus heb ik 3 paar met een retourformulier teruggestuurd. Vervolgens heb ik op 29 en 30 augustus een afhandelingmail ontvangen van 2 items en zijn er ook 2 items teruggestort. De credit card maatschappij bevestigd ook dat er maar twee betalingen zijn gedaan. Hierna heb ik meerdere malen contact gehad vanwege het ontbreken van de 3e retourbetaling maar zowel de dame van de klantenservice als ik worden overstelpt met onzin. Zo moet ik een afschrift sturen waarop de 3e terugbetaling NIET staat! Men geeft vooralsnog niet thuis en er is nu een intern escalatieformulier aangemaakt. Dit gaat ook weer even duren... Wat heb ik spijt dat ik hier schoenen heb gekocht, de financiele afdeling van dit bedrijf moest zich diep schamen!!
Inmiddels een week verder.... Heb een INTERNE betaalopdracht gezien en geen afschrijving van de rekening maar nog steeds mist er 1x 50,-- Creditcardorganisatie bevestigd dat de desbetreffende betaling niet binnen gekomen is en dit ook gemeld bij Toms.
De reactie van Toms in de comment hieronder dat de betaling niet zichtbaar is heeft maar 1 oorzaak; de betaling is niet gedaan maar wel zo geboekt bij Toms...wordt vervolgt...!

Garantie claim keurig afgehandeld
Over het algemeen ben ik erg blij met mijn Toms. Twee paar uit 2019 doen het nog steeds goed. Echter, afgelopen mei had ik een paar Espadrille Alpargata Repreve gekregen, waarvan de buitenzool al na 3 maanden los liet. Ik heb gelijk contact opgenomen met Toms en kreeg uiteindelijk een vervangend paar opgestuurd, dus keurig afgehandeld! Hopelijk gaat dit paar een stuk langer mee.

Antwoord van Toms:
Antwoord van Toms:
Beste Henk,
Bedankt voor je review – we waarderen de feedback.
Wij hebben jouw klacht zorgvuldig in behandeling genomen, je hebt 2 paar schoenen besteld en over 1 paar was je ontevreden.
Uiteindelijk hebben wij jou het volledige aankoopbedrag van dat ene paar terug betaald als een winkel tegoed en dit bedrag is gelijk aan wat je oorspronkelijk voor dit paar hebt betaald.
Wij vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met deze oplossing.
Excuses voor het ongemak.
Groeten,
TOMS team
Reactie van mij op antwoord van Toms:
Beste Toms,
Jullie antwoord is zeer beperkt aangezien er meer aan de hand is.
De afhandeling duurde lang en om jullie te overtuigen van de productiefout in de schoen koste heel erg veel moeite. Schandalig lang zelfs ondanks dat jullie de schoenen zonder bezwaar in hadden moeten nemen vroegen jullie om foto’s van bijv. de zool 😂 Alsof daar het probleem lag.
Het terug betaalde bedrag was €16,- minder dan mijn aankoop bedrag op de schoenen met een productiefout.
Dat jullie hierover liegen is helemaal te triest voor woorden. Indien jullie voet bij stuk houden upload ik de aankoopnota.
Succes met de trieste gang van zaken, zo zielig. Gr. Henk

Besvarelse fra TOMS (NL)
Wehe, du musst dich an den Kundenservice wenden!
Kommunikation mit dem Kundenservice eine einzige Katastrophe: mühselig, langwierig, nervenaufreibend, unprofessionell mit dem Ergebnis, dass meinem Wunsch nicht entsprochen wurde, man stellte sich dumm. Ich durfte das Rücksendelabel selbst zahlen, obwohl mir etwas anders in Aussicht gestellt worden ist. Dieses Art und Weise passt so gar nicht zur Marke.

Een fijn merk schoenen
Een fijn merk schoenen.
Draag ze met veel plezier en erg comfortabel.
Toen deze maand mijn pas gekochte schoenen toch kapot gingen, nieuw shop tegoed gekregen! Nette en vriendelijke service.

Zeer slechte klantenservice ervaring
Al jaren draag ik verschillende paren Toms. In allerlei kleuren en ook mijn dochtertjes doen vrolijk mee.
Nu heb ik echter een nieuw paar gekocht waarbij gedurende een kantoordag bleek dat de hiel van 1 van de schoenen zeer doet. Er lijkt iets, een verdikking, in de zool te zitten. Gevoel alsof er een steentje inzit. Terwijl ik niets kan vinden in de zin van steentjes of ander vuil.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en de situatie uitgelegd. Het advies was een hielpleister te plakken. Aangegeven dat ik dit een vreemde oplossing vind voor wat een fabricage fout lijkt.
Toen kwam het antwoord dat ze niets voor me kunnen betekenen omdat ik de schoenen al gedragen heb.
Daarom dus maar even gebeld. Ik had met de schoenen op het tapijt rond moeten lopen. Had ze direct uit moeten doen toen ik het merkte (zie me al lopen op blote voeten op kantoor :-) en ze denken niet dat er iets mis is met de zool. Dus opsturen heeft geen nut. Ja, de servicedienst kan er wel naar kijken hoor maar ze dacht niet dat dat nut heeft.
Ik heb werkelijk waar wel 10x 'maar' gehoord in haar verhaal en eigenlijk was het aan het gezucht en gesteund wel duidelijk, dat ze geen zin had in dit gesprek.
Eind conclusie... er is nooit wat aan de hand met hun schoenen. Dus nu ook vast niet en opsturen zal toch niets opleveren. Want ik heb ze gedragen dus kunnen ze niets meer.
Helemaal klaar met Toms dankzij deze fantastische klantenservice. Ik draag met plezier wat ik nog heb aan schoenen al zal er geen nieuw paar meer bij kopen. En deze gaan heel niet milieuvriendelijk de prullenbak in.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Niet meer de vertrouwde Toms.
De kwaliteit van de schoenen is niet meer zoals het was. Dat vind ik erg jammer. Ik heb de schoenen daarom terug gestuurd. Toms doet lang over het verwerken van de retour (een week) en over de terugbetaling (inmiddels ook een week). Ik betaalde mijn bestelling op 9 mei, stuurde schoenen op 14 mei terug. Geen bestelling meer bij Toms voor mij, maar dat is vnl omdat ik de schoenen niet goed meer vind.
Update nav antwoord. Sorry, maar ik heb mijn geld nog steeds niet terug.
Excuus. Zie nu dat geld op 25 mei via Mollie is teruggestort. Ik zal een boekhouder in dienst nemen *sarcasme uit.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Mijn garantieaanvraag is goed behandeld…
Mijn garantieaanvraag is goed behandeld en snel geregeld. Zowel via chat als mail kreeg ik snelle nette reacties. Ik kreeg netjes mijn aankoop bedrag terug nadat ik een garantieclaim had ingediend voor sloffen die na 2 maanden al grote slijtageplekken vertoonde.
Van dit bedrag mocht ik een nieuw paar sloffen uitzoeken en deze werden na twee dagen geleverd.
Ik heb dit echt wel eens anders gezien.
Geen klachten van mijn kant dus :)
Een tevreden klant.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Retourproces had niet omslachtiger gekund.
Vreemd dat je bij een bestelling van >€150 alsnog verzendkosten moet betalen. Uiteindelijk 2 paar moeten retourneren. Het retourneren is omslachtig en onhandig: je moet zelf een label printen (wie heeft er tegenwoordig nog een printer) en je kunt het pakket alleen maar bij UPS afgeven, waar bijna geen afgiftepunten van zijn. Waarom niet de keuze tussen UPS en een meer voorkomende dienst zoals DHL of PostNL? Vervolgens lang moeten wachten op de verwerking, zonder enige ontvangstbevestiging oid (iets als “we hebben uw retour ontvangen en gaan ermee aan de slag” zou fijn zijn). Verwerking ging verkeerd: ik had 2 paar geretourneerd, maar er is maar 1 paar geregistreerd en vergoed. Nu moet ik daar weer achteraan en hopen dat het niet mijn woord tegen dat van de klantenservice wordt. Al met al enorm omslachtig en duur bestelgedoe en reden voor mij om niet meer bij Toms te bestellen.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Onmogelijk om telefonisch contact te…
Onmogelijk om telefonisch contact te leggen. Na 10 min geklets van een bandje en de mededeling dat er iemand aan de lijn komt hoor je de ingesprektoon. Hele retoursite werkt niet. Mailadres bijna onvindbaar. Benieuwd of er via mail wel reactie komt. Dat om een simpele aankoop te retourneren cq om te ruilen.
Zeer amateuristisch bedrijf. Wegblijven!!!!

Besvarelse fra TOMS (NL)
Good quality of comfortable slippers
Good quality of comfortable slippers. Easy to purchase and friendly and quick after sales service.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Helaas ging 1 schoen al vrij snel stuk, maar de garantie aanvraag werd dezelfde dag al opgepakt en een nieuw paar is onderweg. Uiteindelijk een goede service!

Besvarelse fra TOMS (NL)
Ik wilde mijn schoenen retour sturen
Ik wilde mijn schoenen retour sturen, maar de website werkt niet naar behoren. Kan niet aanklikken met welke firma ze retour gaan. Voor een bedrijf als Tom’s heb je toch een goed werkende website. Ik heb nu 2x gebeld maar een code om de schoenen retour te sturen heb ik nog steeds niet. Hoe moeilijk kan het zijn??

Corona-Schäden auf Kunden abgewälzt
Ich kann es mir nicht anders erklären! Eine Bestellung Anfang August, dann eine sehr schnelle Lieferung von Schuhen, die nicht mit meinem Wunsch zu tun hatten: Gänzlich andere Größe und vom Stil her Gold-glitter (vermutlich ein Schuh, der sich ohnehin schlecht verkauft). Also habe ich ebenso schnell meine Rücksendung veranlasst. So weit so gut. Mir dämmerte das kundenunfreundliche Vorgehen des Unternehmens, alsich auf meine Rückfrage die Antwort erhielt, dass die Schuhe nochmals weiterversendet werden. Ehrlich gesagt, ist mir das als Kunde total egal, wie diese Prozesse laufen. Zumi dest wurde ich zum ersten mal vertröstet. Eine Zahlung wurde mir frühestens nach 3 Wochen in Aussicht gestellt. Bei der 2. Mail waren es dann konkret zwei Monate nach meiner Zahlung. Da war ich schon geschockt. Dass nach diesen zwei Monaten aber auch kein Geld überwiesen wurde und ich nicht weiß, ob ich jemals welches sehen werde, lässt keinen anderen Schluss zu als dass die eigene wirtschaftliche Situation auf die Kunden abgeladen wird. DAHER MEIN RAT AN ALLE: BESTELLT DORT NIE WIEDER. UND WENN IHR COOLE SCHUHE WOLLT, PROBIERT ERST ANDERE MARKEN AUS.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Læs mere om andre typer anmeldelser.