Je krijgt gewoon geen reactie ook het telefoonnummer werkt niet.. ik heb een retourlabel aangevraagd en betaald maar niet ontvangen. Meerdere keren contact gezocht maar ik wordt helaas niet geholpen.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Die Rücksendekosten sind wirklich die größte Frechheit, wobei man es vorher nirgendwo sehen kann. Musste das Paar Schuhe dann zurückschicken, weil es viel zu groß war - der hochgelobte FitFinder der... Se mere
Virksomheden har svaret
Ruim 10 jaar ben ik klant. Eerst in de fysieke winkel in de Negen Straatjes en nu inmiddels via de website. Nooit problemen gehad en ook bij het laatste bestelproces, toen ik zelf een fout maakte, is... Se mere
Mir geht es so wie vielen: Für unseren Sohn hatte ich zwei Größen zur Auswahl bestellt, da er gerne vegane und einigermaßen faire Schuhe tragen möchte. Die Rücksendung soll nun unverschähmte 7,65 EUR... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hoi, wij zijn TOMS. Wij brengen moeiteloze stijl en eindeloos comfort in jouw dagelijkse leven. Van kleine momenten tot grote avonturen – onze schoenen geven jou en je dierbaren de kracht om elke dag vol vertrouwen, vreugde en betekenis aan te gaan. TOMS maakt de kleine momenten onderweg net zo belangrijk als de bestemming – elke stap is het vieren waard. Geboren in het hart van Venice Beach, Los Angeles, in 2006 – onze relaxte, zorgeloze vibe is verweven in elk paar schoenen. Het begon allemaal met de Alpargata – onze iconische instapper die synoniem werd met eenvoud, comfort en gemeenschap. Vandaag de dag bieden we stijlen voor iedereen, met een verscheidenheid aan ontwerpen voor waar je dag je ook brengt. Maar TOMS is meer dan alleen schoenen: wij zijn er om levens te verbeteren. Jouw TOMS aankoop helpt de educatie, gezondheid en het welzijn van kinderen te ondersteunen. Samen hebben we meer dan 105 miljoen levens positief beïnvloed. Als een gecertificeerde B Corp™, zit goed doen letterlijk in onze zolen. Better Tomorrows beginnen met TOMS
Kontaktoplysninger
Danzigerkade 9C, 1013 AP, Amsterdam, Holland
- eucustomerservice@toms.com
- shoptoms.nl
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blij!
Goed geholpen door de klantenservice betreft kwaliteit van de schoenen. Ik ben altijd tevreden geweest over de kwaliteit van de schoenen en dit is de eerste keer dat die tegenvalt, zeer snel nieuwe toegestuurd gekregen ivm aanstaande bruiloft.

Communicatie is slecht vanuit Toms
Dit is de 2e keer dat ik meerdere schoenen bestel en er maar 1 ontvang. Nergens mail of info over de andere artikelen die ik al heb betaald maar niet ontvangen. Nadat ik mail krijg ik zonder bericht dan het geld van de schoenen die ik niet heb ontvangen terug. Waarom geen mail of informatie waarom ik de andere schoenen niet krijg? of in ieder geval de vraag of ik deze wil ontvangen? Ik zal niet snel nogmaals bestellen. De communicatie heeft echt ruimte voor verbetering

Besvarelse fra TOMS (NL)
Dubbele verzendkosten, maar help ik heb geen printer
Ik krijg mijn Toms binnen, dus heb ik verzendkosten betaald. Passen niet dus wil ze wil terug sturen. Blijkt dat ik ook weer verzendkosten moet betalen om ze retour te zenden. Maar nu komt het, ik heb geen printer.... Dus hoe kan ik nou een label laten printen als ik geen printer heb. Ik heb geprobeerd te chatten vandaag, maar is niemand bereikbaar. Dus zit letterlijk met schoenen die ik niet retour kan sturen, daar ik geen printer heb. U geeft aan dat ik contact heb gehad met uw klantenservice welke correct is, deze geven aan dat zij een retour label zouden op sturen. Helaas tot en met heden heb ik nog niks mogen ontvangen.

Retour beleid is slecht!
Prima schoenen alhoewel de breedte erg verschilt. Zo zit de ene schoen strak en een soortgelijke andere te wijd. Maar, toen moest er 1 paar van de 2 retour. Keurig het retour beleid gevolgd. Inleveren bij ups dropoff. Naar 2 opgegeven dropoffs gereden, 1 bestaat al lang niet meer anderen dicht ivm vakantie. Had geen andere optie dan via post nl versturen. Eerst 4.95 afgerekend via retour beleid en toen nog 7.95 aan post nl. Dus, bedenk goed wat je besteld! De volgende x bestel ik zeker niet meer direct bij TOMS!

Besvarelse fra TOMS (NL)
Ik had een fout gemaakt bij mijn…
Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling, klantenservice heeft me goed geholpen!

Besvarelse fra TOMS (NL)
4 juli mijn Toms schoenen terug…
Ok producten terug sturen is lastig maar ik heb nu wel geld gehad. Dus conclusie het gaat moeilijk maar dit zijn geen oplichters en ze sturen mooie schoenen.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Goede ervaring met de klantenservice
Goede ervaring met de klantenservice. Was iets mis met de rechterzool van recent aangekochte schoenen. Vriendelijk geholpen en snel tot een oplossing gekomen.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Alleen als je zeker weet dat je niet gaat retourneren
Bij Toms alleen schoenen bestellen als je zeker weet dat je ze niet gaat retourneren. Voor een paar schoenen van 55 euro ben ik nu 9,90 kwijt aan verzend-en retour kosten. Buitenproportioneel! Dit is voor mij de laatste keer dat ik mijn Toms bij Toms bestel. Kan veel makkelijker en vaak ook goedkoper bij andere webshops je Toms kopen

Besvarelse fra TOMS (NL)
Geen reactie van Toms, nu inmiddels wel!
Twee weken geleden 2 paar schoenen besteld. Deze zijn beide keurig binnen de afgesproken periode geleverd. Echter bleek van 1 paar een andere maat in de doos te zitten dan op de doos staat en ik had besteld. Dit direct gemeld en op verzoek van Toms binnen twee dagen de gevraagde foto’s opgestuurd. Daarna geen enkele reactie meer ontvangen, ook niet na het sturen van een reminder. Dit is een beetje vreemde manier van doen. Zelf een korte termijn stellen voor klanten om te reageren en zelf alle tijd nemen of zelfs helemaal niet te reageren!
We zijn een week verder en inmiddels heb ik een reactie van Toms ontvangen, met een retourbon. De doos met de verkeerde maat direct teruggestuurd en binnen een paar dagen kreeg ik een nieuwe bestelling door Toms gedaan en heb ik nu de juiste maat ontvangen. Daarom de review gewijzigd van twee naar vier sterren.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Een bedrijf met methodes van uit de middeleeuwen
Inderdaad. dat je hier nog een label moet uitprinten om iets te retourneren. Zelf heb ik geen printer en dan wordt het lastig. Slechte service

Retourbetaling
3 paar schoenen besteld, modellen vallen blijkbaar kleiner uit ( altijd maat 36 in schoenen), dus helaas alles retour. Na meer dan 3 weken en paar mails, nog steeds geen terugbetaling.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Wilde schoenen bestellen omdat mijn man…
Wilde schoenen bestellen omdat mijn man ook schoenen heeft besteld. 10% korting beloofd bij 1e bestelling maar mijn man heeft dat niet gekregen. Ik op een ander e-mail adres besteld krijg code maar is niet bekend. SUPER JAMMER ALLEMAAL 06 52537126

Besvarelse fra TOMS (NL)
Zoekgeraakte retourzending alsnog netjes opgelost
Update: dag na plaatsen van deze review is mijn klacht opgepakt. Het bleek dat, ondanks retournering via Cycleon/UPS, mijn retourzending zoek is geraakt. Vandaar ook de uitblijvende communicatie. Bedankt Toms, voor jullie snelle reactie en servicegerichte oplossing. Ik heb het aankoopbedrag inmiddels terug ontvangen. Ik hoop dat achterhaald kan worden wat er mis is gegaan. Mijn beoordeling ga ik aanpassen!
——-
Over de levering zelf niets dan lof: deze ging vlot en de bestelde sandalen waren netjes, keurig verpakt etc. Helaas waren ze te groot. Ik heb deze geretourneerd via het Cycleon platform zoals geadviseerd op de website. Retour via UPS. Dit is nu 3 weken geleden en ik heb niets meer vernomen, geen updates, geen geld retour. Vergeleken met andere websites vind ik dit proces zeer lang duren. Zeker gezien ik betaal voor de retour: dit zou ik geen probleem vinden, wanneer de retour snel en servicegericht verwerkt wordt. Nu is daar geen sprake van. Vertragingen kunnen voorkomen, maar werk aan je communicatieproces en informeer de klant over de voortgang. Dit voorkomt bij jullie ook calls, vragen en ontevredenheid. Het maakt dat ik mijn nieuwe sandalen niet weer bij jullie ‘durf’ te bestellen en kies voor Zalando. Jammer!

Klacht goed opdelost
Na ontvangst van verkeerd product en niet bereikbare klantenservice, is mijn klacht (mede na mijn review op Trustpilot) na tevredenheid opgelost. Er zijn excuses gemaakt en een passerende oplossing is geboden.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Bizar lange wachttijd op retourbedrag
Bizar hoe lang Toms je laat wachten op je retourbedrag. Pakket is al ruim 3 weken geleden geretourneerd, maar helaas nog geen geld terug. Op mail wordt niet gereageerd. Alleen hier bestellen als je zeker weet dat je niet hoeft te retourneren.

Het kan altijd beter Tips:
Tips:
-Kleurovereenkomst plaatje/ werkelijkheid verbeteren.
-Zorg voor bericht na retourneren, zodat klant niet ontwetend is ( geef niet als oorzaak dat het door UPS komt) werk met elkaar samen en stem af wie communiceert wat.
-Wanneer het 3 weken duurt voordat je je geld terugkrijgt, laat het weten.
-Waardeer de klant om opnieuw te bestellen door reductie van verzendkosten

Besvarelse fra TOMS (NL)
Leuke schoenen, maar voor smalle voetjes
Tom heeft leuke schoenen en voor mij als veganist belangrijk dat ze ook vegan schoenen hebben. Dus eerste bestelling gedaan; 2 paar schoenen besteld. Helaas blijken Toms vrij smal te vallen en zijn beide schoenen dus te smal. Dat kan op zich gebeuren, alleen zou ik het dan als klant heel fijn vinden als er op de site gebruik gemaakt werd van reviews. Dan had ik dit geweten. Nu bestel ik schoenen die ik nergens in een winkel kan passen en die weer retour moeten omdat ze te krap zijn. Dit logistieke proces is dan niet duurzaam en had voorkomen moeten worden. Ik baal er dan ook van dat ik €4,95 retourkosten moet betalen, label printen, wachten op m'n geld retour enz. Dat had ik kunnen besparen als ik wist dat de schoenen smal vallen.

Zeer soepele probleemoplossing
Bij ontvangst van mijn schoenen bleken links en rechts flink te verschillen in (for)maat. Ik ben vlot en vriendelijk geholpen door een customer service medewerker. Nadat ik het probleem met wat foto's had laten zien kreeg ik kostenloos een nieuw paar toegestuurd, zonder de verkeerde zending te hoeven retourneren. Bedankt TOMS en bedankt Will van Customer Service 😀

Top klantenservice
Onlangs heb ik schoenen besteld bij Toms. Helaas bleken deze niet aan mijn verwachting te voldoen en imperfecties te bevatten. Hierover heb ik contact gezocht met de klantenservice. Daarbij kan ik alleen maar lovend zijn over de prettige en vlotte communicatie die ik ontving. Over het algemeen ben ik ook tevreden over de goede kwaliteit van de schoenen die ze maken, dus vandaar mijn rating van 5 sterren ondanks dat dit nu niet van toepassing was.

Besvarelse fra TOMS (NL)
4.99 euro return and you have to print…
4.99 euro return and you have to print the label.
In an online consumer lead market this is extremely outdated and not a seamless consumer experience.
Especially as the company have limited stores a seamless online experience is essential. They have failed to be competitive and as a result I won’t purchase from them again. I will go to other market leading online stores that have efficient return services.

Besvarelse fra TOMS (NL)
Læs mere om andre typer anmeldelser.