ShoptildyrAnmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

SNYD OG SVINDEL!!

Har bestilt varer for knap 4300kr, for 6 uger siden. Pengene er trukket for længe siden, men jeg har ikke modtaget mine varer! Det er ik muligt at få fat på STD pr telefon og lige gyldigt hvad jeg skriver til dem på mail får jeg bare svar tilbage “ dine varer er i produktion”. Jeg er nu nød til at gå videre med sagen i håb om at jeg får mine varer eller mine penge tilbage. Jeg spurgte på et tidspunkt ind til OM det var muligt at fortryde mit køb og få pengene tilbage, hvorefter STD stoppede produktionen og ville give mig Ca 1/3 af pengene tilbage. Det afviste jeg med det samme, samme dag faktisk! Kan absolut IKKE anbefales til nogen overhovedet!!!

20. september 2018
Shoptildyr-logo

Besvarelse fra Shoptildyr

Tak for din anmeldelse Janni Terkelsen, Hedensted

Vi kunne have valgt at publicere hele korrespondancen med dig, som viser et helt andet billede end det, du nu prøver at gøre gældende, men vi gør det kort.

FAKTA:
Du har d. 09.08.2018 bestilt varer, som i henhold til vores betingelser “er specialfremstillede bestillingsvarer, som bliver produceret efter ordre og derfor skal forudbetales" slut citat.

Disse betingelser har du GODKENDT ved din bestilling, og derfor er pengene trukket i henhold til betingelserne.

Den 22. august skriver du: "Måske vi kan blive enig om at jeg kan fortryde mit køb, i sætter mine penge ind på min konto igen, og vi glemmer alt om det her?" slut citat.

Til trods for at du har godkendt betingelserne ved din bestilling, vælger vi - per kulance - at undersøge med fabrikken hvad det skulle medføre at afbryde bestillingen.

Vi oplyser OGSÅ, at som en konsekvens af dit ønske om at afbryde bestillingen - bliver din ordre indstillet, mens fabrikken undersøger forholdet.

Du får skriftlig besked om hvilke omkostninger et stop af din bestilling betyder. Dette tilbud AFVISER du.

Produktionen bliver der efter genoptaget, men med en forsinkelse til følge som en konsekvens af dit ønske at stoppe bestillingen.

Vedr. kommunikationen har vi set os nødsaget til, at den sker skriftligt med dig. Det kan vi konstatere, har været et fornuftig valg.
Selvom vi modtager mange mails fra dig, i perioder flere gange om dagen, har du altid fået svar.

Produktionstiden på de produkter du har bestilt oplyses på vores hjemmeside til ca. 3-5 uger.
At produktionstiden denne gang bliver længere - er KUN en direkte konsekvens af at du ønskede stoppe bestillingen.
Når produktionen er klar, bliver dine varer sendt i henhold til din bestilling. Dette har du også fået besked om skriftligt.

Mvh
Shop til Dyr

Suveræn service

Suveræn service. Der manglede et par dele til det jeg havde bestilt, og det kommer de selv og afleverer på adressen. Det er bare super. Handler der helt sikkert igen.😁👍👍💪

8. september 2018

Urimelig lang leveringstid på tunnel

Den 15 dec. 2015 bestilte jeg 2 stk tunneller og holdere der til.
Den sidste tunnel er leveret den 6 maj 2016 og i skrivende stund den 9. maj 2016 mangler der stadig holdere til dem begge. Efter næsten 6 mdr. ventetid, ønskes pengene retur for holdere.
Firmaet har mange undskyldninger, producenten, manglende mails, kan ikke få et opkald pga af møde . Kort sagt de er ikke til at få en klar melding fra.
Jeg blevet lovet en låne tunnel indtil leveringen var klar, den kom heller aldrig.

9. maj 2016
Shoptildyr-logo

Besvarelse fra Shoptildyr

Korrekt Hejdi, du har ventet altfor længe, det er vi de første at indrømme!

Du havde bestilt 2 tunneller og den ene var desværre transportskadet ved ankomsten (det fik du også information om), 28. januar.

I starten på året er der så stor pres på hos leverandøren som fået negative konsekvenser på genbestilling af den tunnel som var transportskadet. Du har fået vente før længe, desværre.

Lånetunnellen du referer til står som afleveret på din adresse, men vi har selvfølgelig valgt at stole på at du ikke har modtaget den. Du har siden fået den tunnel du havde bestilt, om end meget sent.

Vedr. tunnelholderne har du sent besked om at du ønsker hæve købet af dem, vi har også refunderet din betaling, så kan de vel ikke også mangle....?

Vedr. kommunikationen, har vi ikke modtaget nogle af dine mails, men løbende svaret dig via FB.

Vi beklager den oplevelse du har haft, det er slet ikke vores standard.

Super!

God service og butikken er altid klar med en snak og gode råd. Ejerne er søde og tager varmt imod en og det er lige meget om man har et spørgmål til hunde mad eller ikke ved hvilket bur der er bedst til ens hund.
Har altid fået tingene til en pris der slår andre butikker.
Har i dag også besøgt den nye fysiske butik. Fine lokaler.
Det er HER jeg handler.

1. december 2014

Fin handel, hvor formalia var i orden

Jeg handlede hos shoptildyr pga. en agilityjakke jeg synes så VILDT lækkert ud. Desværre blev jeg skuffet da den kom, da kvaliteten slet ikke var som beskrevet.

Det var dog positivt at det var meget nemt at returnere varen igen og få pengene tilbage - det skal de have credit for! :-)

17. februar 2014

Hurtigt svar!

Jeg har lige bestilt en større samling agilityforhindringer til den forening jeg træner i, og shoptildyr.dk har hele tiden været hurtige til at svare, og været forstående overfor, at foreningsarbejde ikke altid sker fra den ene dag til den anden.
Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg har handlet her.

5. september 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)