Shopbilligvoksdug Anmeldelser 9

2,4

2,4

Under middel

Fin kvalitet

Fin kvalitet, men laaaangsom levering.
18 dage fra bestilling til afsendelse, heraf 8 hverdage. Og de svarer ikke på mine henvendelser.

10. januar 2025

Useriøst

Bestilling torsdag, tirsdag får vi besked på at ordren er pakket og klar til forsendelse med GLS TRACKING. Torsdag meddeler i at den er udsolgt og ordren er annulleret. Vi kan og stadig se og bestille vaen på deres hjemmeside.
Yderst mærkeligt koncept - ikke til at stole på....

11. juli 2024

Ekstra service, uden det kunne forventes.

Bestilte en kraftig pvc dug hvor målet på rullen var 150, bestilte 70 cm længde og skrev som bemærkning at mit bord var 120x70. Firmaet har været så søde at skære dugen til fra 150 til 120 så den passer og kun skal justeres minimalt til. 1000 tak for det. Du over det sendte de dagen efter og modtog så dagen efter igen, så hurtig levering. Alt i alt en rigtig god handel og oplevelse.

22. september 2023

Nemt og billigt

Nem overskuelig hjemmeside. Det var bare at skrive sine mål ind og så fik man en pris. Jeg skulle bruge en lang dug til weekenden og efter bestillingen gik igennem gik der ikke længe før den kunne hentes ved pakkeshop. Dugen ankom på en rulle så den var lige til at rulle ud og bruge.

10. oktober 2022

Voksdug

Bestilte en voksdug, der ankom hurtigt. Det var dog i den forkerte farve, så jeg skrev en mail. Fik aldrig svar, men til gengæld to dage senere en SMS om, at min dug nr to var leveret. Det var helt uden omkostninger, og god service i forhold til, at jeg dog fik den forkerte vare i første omgang.
Farven på dugen er dog slet ikke den samme som billedet på hjemmesiden, hvilket er en skuffelse.
Kvaliteten matcher prisen.

15. november 2021

Bestilte to duge

Bestilte to duge, betalte de 39kr for at få dem på rulle, (slip for folder) i første omgang får jeg ingen ordrebekræftelse eller faktura, det blev klaret med et opkald, til en yderst hjælpsom og sød medarbejder! Da jeg så modtager mine duge, er den ene virkelig krøllet og fuld af folder, jeg sender straks en mail, men får ingen respons, jeg sender et par dage senere en ny mail, da jeg tænker min mail er blevet væk, men denne 2. Mail har jeg heller ikke fået svar på, jeg har vedhæftet billede så, de selv kan vurdere om det er acceptabelt, jeg syns ikke det er okay!

14. oktober 2021

Jeg købte en voksdug som skulle være en…

Jeg købte en voksdug som skulle være en gave. Den ankom hurtigt, men der var fejl på den. Jeg skrev til supporten og sendte billede afsted af dugen. Få timer senere fik jeg en mail om at de har sendt en ny dug til mig - uden omkostninger. Det er virkelig service i verdensklasse!

15. maj 2020

Er dette din virksomhed?