Virkelig god service, ringede i går med en hastebestilling og modtager allerede i dag :) Kan kun varmt anbefale dem!
Bestilte en pyntet æresport. Den ankom dagen før den skulle bruges og levede fuldt ud op til forventningerne. Eneste minus var, at monteringsvejledningen manglede i kassen - men heldigvis så lå d... Se mere
Har bestilt og modtaget skjold til æresport. Det er superflot og lever på alle måder op til mine forventninger. Derudover også stor ros for de instruktions-videoer, med gode fif til montering mv., s... Se mere
Alletiders hjælp :-) Bestilte halv æresport med pynt til kobberbryllup. Superfin service og levering til tiden. God hjælp fra videoer på YouTube (pakken burde måske indeholde en seddel med henvis... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Shop74 bakker vi altid op om en festlig dag. Shop74 vil være kendt for: - Høj troværdighed - Super service - 100% leveringsikkerhed Shop74 leverer vi mange ting til den festlige dag. F.eks. æresporte og skilte/skjold, som kan leveres over hele landet. Vi har nemlig et smart samlesæt, som nemt kan samles. Så er der en festlig lejlighed -så kig forbi Shop74.dk
Hæsumvej 74, 9530, Støvring
- post@shop74.dk
- shop74.dk
Super sted og god service
Super sted og god service. Meget tilfreds.
mange valgmuligheder for størrelse og…
mange valgmuligheder for størrelse og tryk, har fået lavet et super flot og solidt skilt
vh René Nielsen
Flot stykke arbejde.
Det er et meget flot sølvbryllups skilt…
Det er et meget flot sølvbryllups skilt og levering til tiden
Tak
tak for god og hurtig levering
Købte tekst til et hjemmelavet hjerte…
Købte tekst til et hjemmelavet hjerte til en æresport. Jeg så deres video på youtube og derefter påsatte teksten - det var nemt
Jeg er meget tilfreds med det arbejde…
Jeg er meget tilfreds med det arbejde som Shop 74 har lavet
Vi fik lave et meget flot skilt
Hurtig til at sende det bestilte
Kobberbryllupsskilt
Skilt udført og leveret efter forventningerne
SUPER.
Jeg fik pr. telefon virkelig god rådgivning - fik oven i købet sendt en skitse af Skjoldet. Først derefter bestilte jeg endeligt. Resultatet var perfekt!
Levering forløb som lovet!
Fremragende! Hurtigt, nemt og billigt. Perfekt betjening pr telefon. Levering som aftalt og til tiden. Kan kun anbefales. Kenneth Lærke Christensen.
Hurtig og effektivt
Hurtig Hurtig og effektiv levering af et meget fint produkt.
Det var en rigtig god betjening vi fik…
Det var en rigtig god betjening vi fik hos Shop 74 ved bestilling af kobberbryllup skjold, og skjoldet er bare perfekt.
Flot skilt.
Flot skilt.
Pænt lavet og farver og tekst er som forventet.
God behandling
God behandling, flot vare, kom til tiden Måske lidt dyre transportudgifter når det haster....
Seriøs butik
Seriøs butik, god kundeservice pænt skilt som forventet og levering til tiden
Høflig betjening