Middelmatige producten, wat verrassend is gezien het feit dat De Standaard zich als krant van hoge kwaliteit profileert. Leuk weetje: de beoordelingen die klanten geven voor elk product worden gesort... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Op 15/8 plaats ik een bestelling van 6 flessen wijn, waarbij problemen waren met het ontkurken. Na een hele hoop heibel en onredelijke retourregeling worden ze op 22/9 teruggenomen. Weken lang wa... Se mere
Bestelling kwam vlot toe maar het retourneren was niet simpel. Ettelijke telefoons en chats waren nodig, wantrouwen alom. Zo behandel je je klanten niet.
maandag, 10.02 bestelde ik een airfrayer voor 22u ; zou dus 's anderendaags geleverd worden. Vandaag, 15.02 nog geen levering !!! Ik wou hem morgen als cadeau afgeven....
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Elke week de beste deals van De Standaard. Van elektro en reizen, tot boeken en mode, bij De Standaard Shop ontdek je deals tot -75%! Voor iedereen, of je nu een abonnement op de krant hebt of niet. Bij De Standaard Shop vind je een breed gamma aan producten. Misschien ken je onze elektrische fietsen van Veloci wel of het zachte bedlinnen van De Witte Lietaer?
Kontaktoplysninger
Katwilgweg 2, 2050, Antwerpen, Belgien
- 02/790.21.17
- shop.standaard.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gebrek aan communicatie en artikel…
Gebrek aan communicatie en artikel nooit geleverd
Levering door BPost beschamend en bescadigd
Ik weet niet of jullie hier verantwoordelijk voor zijn maar de levering van mijn rubberen oprijplaat door BPost was beschamend!
Nog nooit meegemaakt met levering van BPost. Pakket was in de richting van de voordeur neergegooid ipv veilig achteraan onder de luifel zoals gevraagd bij afwezigheid. Gelukkig was het droog weer.
Kartonnen doos was aan beide zijden opengescheurd, hing helemaal uit elkaar en vertoonde vele deuken en scheuren. Ook mijn bestelling was beschadigd (hoek gebarsten) en lag half uit de doos. Ik wist niet wat ik zag!!!
Het lijkt mij ook dat ik geen nieuw exemplaar kreeg want de oprijplaat vertoont sporen van gebruik/slijtage. Jammer dat ik hier geen foto's in bijlage kan sturen zodat je kan zien hoe ik mijn bestelling gevonden heb! Ik probeerde Standaardshop rechtstreeks te mailen om melding te maken van het voorval maar de mail keerde terug als onbestaand adres. Nochtans adres gebruikt waarmee jullie mij contacteerden.
Vergeet De Standaard Shop
Weken lang wacht ik op de terugbetaling, geen teken van leven....
Tot ik zelf terug contact opneem,pas dan krijg ik de melding dat het bedrag gaat teruggestort worden.
Hadden ze nu gehoopt dat ik dit al lang vergeten was ....
Nu nog zien of de terugbetaling effectief uitgevoerd wordt ...
Één goede raad : vergeet De Standaard Shop het heeft DRIE MAAND geduurd voor ik mijn geld terug zag
Beloofde leveringstermijn van laptop…
Beloofde leveringstermijn van laptop was 23 september, op 1 oktober nog niks ontvangen. Klantendienst kan geen enkele info geven over een leveringsdatum. Kortom: bij DS shop koop ik niet meer.
Veloci Solid plus M niet beschikbaar
Veloci Solid plus M besteld en betaald via de standaard, na lange tijd melding van Bizbike dat het model M niet beschikbaar is, een ander model nemen is niet mogelijk, de bestelling werd geannuleerd en op de terugbetaling van de standaard moet ik 10 dagen wachten.
Totaal niet commercieel.
Geen aanrader
Moeizame communicatie, gebrekkige dienstverlening, van het kastje naar de muur, .. Minder gunstige reviews verschijnen niet op hun website. Geen aanrader!
Wantrouwen
de onbegrijpelijke retourneerpolitiek van DS shop online
-meer dan een maand geleden hebben we een zweefparasol met bijhorende voet en hoes besteld bij DS shop online en stipt en snel toegekregen
-nog dezelfde dag retourneer-procedure opgestart omdat ons terras te smal was voor zo'n groot gevaarte: meteen een kleiner model gekocht bij hetzelfde bedrijf
-hoes moest via bpost worden teruggestuurd (geen probleem), DPD zou tegen een kleine vergoeding de 2 grote stukken komen ophalen: datum geregeld door DS
-geen DPD te zien, telefoontje naar DS, nieuwe datum bepaald...
-dit laatste is vorige donderdag voor de 4de (vierde!) keer gebeurd: telkens komt er een andere, steeds even vriendelijke medewerker van de klantendienst aan de lijn, noemen ons allemaal "een moeilijke case (huh??)"
-mijn man heeft al vele oplossingen voorgesteld, oa om zelf de pakketten naar een DPD-ophaalpunt te brengen: maar er komt geen respons van DS...
-op dit moment is hij voor de 5de keer aan het telefoneren...en wordt er alwéér een nieuwe datum voorgesteld...
Dit ruikt toch wel heel erg naar bedriegerij!?
Vlotte levering
Eergisteren de Lunix smartwatch besteld en gisteren al in huis! Top product en zeer vlotte levering.
Makkelijk bestellen en snelle lebering
Heel goede ervaring. Bestellen ging makkelijk en heel snelle levering. Hier ga ik nog bestellen.
Te mijden!
Sneakers besteld die er op de foto heel mooi uitzagen en bovendien met een mooie korting. Bij ontvangst bleek te maat veel te groot en de afwerking abominabel. Ik wou ze direct terugsturen maar retourneren kan niet omdat er geen 'retourlabel' kan aangemaakt worden. Contact opgenomen via chat en telefonisch maar tot nu toe geen retourlabel ontvangen. Dit is de laatste keer dat ik hier ooit nog iets bestel!
SShop is te mijden.
Ik kocht in december 2024 wandelschoenen. Nu, half februari, is heg stiksel gelost. Bij contact met Standaardshop blijkt dat ze enkel een doorgeefluik zijn. Je kan niets regelen met SShop zelf, dat moet je zelf doen bij de leverancier.
Het concept, de kwaliteit, de werkwijze...kortom alles doet me
besluiten om nooit nog iets te kopen bij SShop.
voor 22u besteld, 's anderdaags geleverd.
Wij hebben in september 2024 een…
Wij hebben in september 2024 een electrische boxspring gekocht in de Standaard shop. Deze is geleverd zoals afgesproken, doch het vervoer bedrijf wou het bed niet tot op de 4° verdieping brengen, al had ik hierover eerst gemaild met de klantendienst. Bed wordt dan toch naar boven gebracht, dan moet je dit zelf ineen steken. Geen handleiding of niets, goed dat je dit kan vinden op You Tube, dus dit viel al bij al mee. Tot onze verbazing waren de matrassen gewoon 2 blokken schuim, terwijl de definitie van een boxspring toch een matras is met pocketveren. Op deze matras viel gewoon niet te slapen, het was precies een of je sliep op de grond. Uiteindelijk 2 nieuwe matrassen moeten kopen, dus onze goedkope koop werd een dure koop. Bestel dit bed nooit, dat is mijn advies.
2 rookmelders besteld
2 rookmelders besteld, waarvan 1 onmiddellijk bij jinstallatie in te lage batterijmodus ging en elke minuut een luid alarmsignaal gaf.
Standaardshop gecontacteerd, na week reactie dat je de leverancier moet contacteren, leverancier gecontacteerd, na weken wachttijd krijg je een invulformulier om de klacht te registreren , klacht geregistreerd, en benieuwd wat er nu gaat uitkomen.
Klantenservice is dus onbestaand, beoordelingsformulier dat standaardshop ons zelf doorstuurde geeft foutmelding zodat je het ook niet kan raporteren
Bestelling geplaatst en betaald op 27/10
Bestelling geplaatst en betaald op 27/10, levering max 10 werkdagen... intussen al meerdere mails, telefoons, chat... als er iemand antwoord zijn ze wel vriendelijk maar een oplossing komt er (nog...) niet...momenteel zijn ze allemaal in gesprek (nog maar 10 minuten...)
Bestelling laat op zich wachten
Bestelling laat op zich wachten. Bij vragen aan de klantendienst via chat word je met een kluitje in het riet gestuurd. Heel onpersoonlijk. Telefoneren lukt al helemaal niet. Op de website staat levering tussen 5 en 10 werkdagen. Deze periode is ruim overschreden. Op de website staat dat, als je een bericht stuurt, je binnen 3 werkdagen antwoord krijgt. Bij het sturen van een bericht, standaard antwoord: ze proberen binnen de 14 werkdagen te antwoorden.
Ik wou mijn bestelling annuleren en mijn geld terug krijgen: dat kan pas bij retour. Je moet daarom wel eerst je bestelling ontvangen. Oplichterij?
Middelmatige producten met interessante manier van beoordelingen tonen
Leuk weetje: de beoordelingen die klanten geven voor elk product worden gesorteerd van 5 sterren naar 1 ster, zonder de mogelijkheid om op een andere manier te sorteren (bv. nieuwste eerst). Dit betekent dat nieuwe klanten standaard de goede beoordelingen te zien krijgen en naar de laatste pagina's van de beoordelingen zouden moeten kijken om de lagere scores te zien. Interessante manier van werken!
Uitschrijven nieuwsbrief onmogelijk
Ik probeer me sinds enkele weken uit te schrijven op de Standaard Webshop Nieuwsbrief.
Ik heb al meermaals op de 'uitschrijven' link geklikt. Ik heb al meermaals contact opgenomen met de klantendienst via chat en via telefoon. Maar ondertussen krijg ik nog steeds de nieuwsbrief. Het is toch niet normaal dat ik me wekenlang moet bezighouden voor uitschrijven op een nieuwsbrief?
3 weken wachten op levering
Op 19 mei een puzzelorganiser besteld voor een jarige op 25 mei. Daar de levering er nog niet was, gechat gedurende 20 minuten om uitleg.
Uiteindelijke antwoord: levering tussen 3 en 8 juni!! Nooit meer!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.