Banner for Samsung UK

Samsung UK Anmeldelser

41.978

4,2

det er bare så godt det viker altid du er så smuk samsung. ville du gifte dig med mig pls jeg mangler penge

Har købt et smart tv og appen med yousee tv og film forsvandt. Ringede til Samsung og fik super god hjælp til geninstallation. Tak for hjælpen

kundeservice tager telefonen hurtigt. desværre fik jeg trykket nej til at lade dem optage samtalen til interne undervisningsformål. undervisning i hvordan man bedriver kundeservice har samsung stærk... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Elektronikproducent

Om Samsung UK

Samsung inspires the world and shapes the future with transformative ideas and technologies.

The company is redefining the worlds of TVs, digital signage, smartphones, wearables, tablets, home appliances and network systems, as well as memory, system LSI and foundry.

Samsung is also advancing medical imaging technologies, HVAC solutions and robotics, while creating innovative automotive and audio products through Harman.

With its SmartThings ecosystem, open collaboration with partners, and integration of AI across its portfolio, Samsung delivers a seamless and intelligent connected experience.

God

42 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(41.978)

28.206 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hvis man skal bruge hjælp

Hvis man skal bruge hjælp, skal man gennem en robot, som JEG ikke kunne komme igennem! Da mit behov var at passe min leukæmi-behandling - og få lægehjælp til et lodret faldende blodsukker, kan jeg ikke bruge en dårlig forklaring til noget som helst! - men jeg overlevede til trods - og må se, om kræfterne kan holde til en retssag? Lidt utilfreds synes jeg faktisk godt, at jeg kan tillade mig at være :-((((

1. juli 2025

S25 er en iPhone-klon

Hvis jeg kunne lide, det der er anderledes ved iPhones i forhold til alle de androids, jeg har haft, havde jeg nok købt en iPhone. Det eneste, jeg stadig har er, at jeg kan lukke alle apps samtidig.
Er så træt af den her iPhone-klon

11. juni 2025

Returneringsgebyr

Hvis man bestiller er produkt på nettet, som skal returneres opkræves der 99 kr. I returneringsgebyr - udover den fragt man skal betale. Det står med meget små bogstaver.
Desværre var den samsung støvsuger jeg havde bestilt reservedel til defekt og derfor kunne jeg ikke bruge reservedelen alligevel. Sådan et returneringsgebyr har jeg alligevel ikke oplevet før, men jeg kan se, at jeg ikke er alene om, at være utilfreds med Samsung.

14. maj 2025

Elendig kundeservice

Jeg bestilte tirsdag kl. 16 en Samsung Galaxy S25 Ultra, med afhentning hos Elgiganten i Kolding. Ifølge informationen på hjemmesiden skulle ordren være hos butikken inden for 1–2 timer – hvilket var afgørende for mit valg, da min nuværende telefon er gået i stykker.

Her et par dage senere har jeg stadig ikke modtaget besked om, at telefonen er klar til afhentning. Kundeservice er elendigt, og ikke det mindste undskyldende. Først efter at jeg kontaktede både Elgiganten og Samsung – både i går og igen i dag, blev sagen sendt videre hos dem begge. Nu kan jeg så afvente svar på mail, men jeg er uvis omkring ventetiden.

Jeg forstår, at der kan opstå forsinkelser, men det ville have været en stor hjælp med løbende information eller bare en statusmelding undervejs - og ikke først et forsøg på det, ved egen kontakt.

Jeg glæder mig stadig til at få min nye telefon (hvis jeg får den) og håber, at oplevelsen afsluttes positivt – men indtil videre har forløbet været frustrerende og ikke tilfredsstillende.

Update: ELENDIG OG UTILGÆNGELIG KUNDE"SERVICE". De har nu mod min vilje annulleret min ordre og tilbudt mig en rabatkode på 15% - jeg fik 50% på telefonen.

8. maj 2025

Har lige købt et Samsung gennem power

Har lige købt et Samsung gennem power, total spild af penge og Samsung’s support team aner ikke hva de laver og sidder bare og spiller dumme i den anden ende.
Kan på det kraftigste fraråde at man køber et sådan skidt produkt, som supporten selv sagde ordret: det er jo et asiatisk produkt….
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

19. september 2024

Svindel og humbug

Svindel og humbug, har nu ventet 4 mån på mit ekstra produkt, en Cromebook. Efter 123 samtaler med Power slås jeg stadig for og få mit ekstra produkt. I burde skamme jer Samsung FØJ 🤮 KØBER ALDRIG SAMSUNG IGEN...

PS. GALAXY 24 VIRKER HELLER IKKE SOM DEN SKAL 🤮🤮🤮

7. marts 2024

Defekte TV

Jeg købte desværre 2 fjernsyn af mærket Samsung. Browseren i fjernsynet fungerer overhovedet ikke, så næste gang står der ikke Samsung på mine penge:

18. juni 2024

Køb aldrig et samsung tv

Køb aldrig et samsung tv, jeg skulle ændre mit tlf. nr, da jeg har fået nyt og det tager to uger at få det ændret, dvs. for at kunne installerer apps på mit tv for at kunne se TV, skal jeg nu, pga. deres to faktor godkendelse, vente to uger på at få adgang til at kunne få en kode, som skal bruges til at installere en ny app. Ikke engang mitID eller min bank er så problematiske at ændre tfl. på. @samsung det er den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet! Køber ALDRIG et produkt fra jer igen!

9. april 2024

Samsung snyder deres kunder!!!!!

Jeg bestilte et Samsung qled 65” 6.jan.20024.
Pengene er hævet men mit fjersyn er d.d. ikke leveret.På ordrebekræftelsen blev det oplyst at jeg ville modtage mit TV d.16.1.2024.
Jeg har indtil nu og efter timer med ventetid til kundeservice fået lovning på af 3 forskellige medarbejdere at de vil sørge for at der bliver fremsendt en ny ordre(replacement) men intet er sket.Jeg må advare alle mod at handle med dette håbløse firma, der bare kaster deres kunder rundt i en uendelig karruseltur, hvor ingen tager ansvar for noget som helst og bare siger en masse ord hvor der ikke ligger handling bag.
Hanna Herold

22. februar 2024

Det lovede ekstraprodukt er ikke leveret

Vi købte et nyt Samsung tv og blev lovet et ekstra produkt, hvor vi valgte et tv. Efter en fuldstændig ulogisk tilmelding og en tvangsanmeldelse af det købte produkt, har vi ikke hørt noget som helst, sådan noget snyd.
Kunne jeg give 0 stjerner, gjorde jeg det

22. december 2023

Fjernbetjening defekt

Fjernbetjeningen til vores 65” Samsung TV 1,5 år gammelt til14000kr virker ikke, vi reklameret for 14 dage siden Samsung har fået alle data produkt nr og serie nummer. Vi kan ikke se fjernsyn mere, hvad gør vi nu?

25. oktober 2023

Sygt lang leveringstid

På deres webshop står at tlf er på lager, man går så og venter og der kommer oplader og cover men ingen tlf..... nej nej der er så op til 6 ugers levering, det forventer man ikke lige ved at den er på lager på deres shop.
Det er godt nok skuffende og kundeservice er intet værd.

23. august 2023

Har lige haft en snak Samsung support

Har lige haft en snak Samsung support. Det tog mig et godt stykke tid at komme frem til at DR´s app kun virker i begrænset omfang på et Samsung TV. Det oplyser de IKKE om når de sælger apparatet. Og de har travlt md at fralægge sig ansvaret. Det tog lang tid at få medarbejder til at indrømme det. Man sælger et produkt til det danske marked som kun virker DELVIST. Jeg køber aldrig et Samsung produkt mere. Og så kan man henvise til det med småt og det gør Samsung.

10. august 2023