Bestilte el pærer og lampe
Bestilte el pærer og lampe. Det var virkelig godt pakket ind og alt var intakt ved pakkens ankomst. Hurtig ekspedition og levering. Vil helt sikkert anbefale og ikke sidste gang jeg handler her.
Velkommen til Ole Stage A/S Firmaet blev grundlagt tilbage i 1946 Af Kaj Åge Hansen. Igennem de sidste 40 år er firmaet blevet drevet af Birgitte og Ole Stage. OLE STAGE A/S har til huse på Hækken 1 i Vordingborg, hvor administrationen, lager og butik har til huse i en 1000m2 stor bygning opført i 2008. OLE STAGE A/S udfører i dag en lang række opgaver som strækker sig fra el-arbejde i det private hjem, til højteknologiske styringssystemer til industri og landbrug i det offentlige rum og hos private. Geografisk dækker vi hele Sydsjælland, Møn og Lolland Falster. OLE STAGE A/S er et solidt foretagende med nære personlige relationer og med ca. 30 ansatte løser vi såvel store som små arbejdsopgaver. Vores mål er ikke at blive størst, men at levere førsteklasses kvalitetshåndværk hver gang. Derfor er Ole Stage A/S vigtigste ressource kompetente medarbejdere, som er personligt serviceorienterede og som konstant holder sig ajour med den nyeste teknologi. Hos Ole Stage har vi løbende ansat 4-8 lærlinge, som vi er i stand til at give en meget alsidig og bred uddannelse, der er med til at sikre at vi også i fremtiden lever op til vores målsætning.
Hækken 1, 4760, Vordingborg, Danmark
Super hurtig levering havde alle de vare jeg skulle bruge ingen problemer flot og meget sikker pakket ind og med xl bobleplast som faldt i børnenes smag
Køber aldrig igen!
Bestiller 2 nye lamper men den ene har været åben. Spørg om jeg kan få den byttet eller refunderet men svaret jeg fik er at det var en stik prøve produkt og ikke muligt at få den byttet eller refunderet… hvis man køber noget nyt til prisen og ikke en rest lager salg eller udstillings produkt mm, så går man ud fra det er i ubrudt emballage…
Et firma, der yder usædvanlig god service.
Jeg returnerede uden problemer en lampe, og fik straks pengene retur.
Bestilte en ny lampe, hvor jeg fik en flot vejledning og løsning på et problem med hensyn til dæmpning af lyset.
Begge gange har der været super hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Vi har lige fået installeret varmepumpe i sommerhuset - det var en helt igennem positiv oplevelse lige fra valg af den rette model, til installationen, som forløb helt snorlige og som aftalt - og med venlig og kompetent opfølgning i butikken. Kan kun anbefales..
Super nemt og fint. Jeg bestilte en lampe og et par batterier, og havde varen indenfor få dage. Super fint og vil gerne handle igen 🙂
Bestilte diverse Philips hue pærer til Black Friday. De havde desværre ikke den ene pakke af 1xpære, men det opdagede jeg først ved levering, da de i stedet havde sendt en 2x pakke af sted. Dertil også en fin note det fortalte det ovenstående, skrevet af Dorthe.
Synes det var en rigtig fin måde at håndtere situationen på, som de overhovedet ikke var nødsaget til at gøre.
Vi har derfor sidenhen handlet der igen, uden nogen problemer.
Mage til kundeservice skal man efterhånden lede længe efter.
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale, at handle her.
Jeg har handlet her flere gange og kommer glædeligt igen.
Super lækre sager, hurtig levering, og absolut super kundeservice i særklasse.
Tak til jer.
Jeg var "på jagt" efter en bestemt lampe, og fandt den til en attraktiv pris hos Ole Stage.
Jeg bestilte den, og modtog kort efter en ordrebekræftelse.
Jeg modtog også en email om at betaling var accepteret.
Kort efter modtager jeg så en email om, at "der kan være en mindre forsinkelse på leveringen, da varen desværre ikke er på lager, men at jeg kan være tryg ved, at de gør alt hvad de kan for at løse det".
Her 3 dage efter modtager jeg så en ny email, om at "Din ordre hos Ole Stage A/S er blevet annulleret ".
Ingen forklaring på hvorfor!!!!
Jeg tror da virkelig ikke, de "har gjort alt hvad de kan, for at levere den bestilte vare...". Og det mindste de kunne gøre, var da at give en forklaring.
--------------------
Tilføjelse 07-06-2019:
Nogle dage efter min anmeldelse, hvor jeg samtidig havde skrevet til firmaet om min forundring, modtog jeg endnu en email fra firmaet, hvor de undskyldte at en e-mail de havde sendt mig samme dag som de havde annulleret min ordre, åbenbart ikke var kommet frem til mig. Den pågældende lampe var desværre blevet solgt i deres fysiske butik samtidig med jeg havde afgivet min ordre i deres netbutik. I denne e-mail havde de skrevet alternativer til at løse problemet. Nogle meget fine alternativer må jeg sige. Dagen efter sendte de den valgte lampe og dagen efter modtog jeg den.
Det er sjældent man møder en sådan service/kundepleje nu om dage.