Elvacenter Anmeldelser

1. Elevatorservice
  2. Elektronikgrossist
  3. Elevatorproducent

UW PARTNER IN LIFT- & ROLTRAPONDERDELEN Elvacenter is de ‘one-stop-shop & servicecenter for elevating Europe’. Uw online en offline partner voor alles wat u nodig heeft.--- The One-Stop-Shop & Service Center for Elevating Europe! Dat is wat Elvacenter wil zijn. Een online shop die aan assortiment en duidelijke bestelinformatie niets te wensen overlaat. En een offline partner, altijd bereikbaar voor overleg, advies of technische ondersteuning. Waar en wanneer u die ook maar nodig heeft.--- Elvacenter is een krachtenbundeling van twee vertrouwde namen in liftenland: Kool Elevator Parts en Elvaparts. De eerste staat bekend als een online liftonderdelenleverancier uit Nederland, onder andere gespecialiseerd in spoedbestellingen. De tweede staat bekend als een liftspecialist uit België, sterk in onder andere modernisatiepakketten en maatwerkoplossingen.------------------- Als liftfabrikant of installateur weet u het als geen ander: Betrouwbaarheid is het sleutelwoord. Veiligheid staat voorop, en de liftreiziger moet daar blindelings op kunnen vertrouwen. Bij Elvacenter kunt u daarom rekenen op QISS. ---------------- QUALITY, INVOLVEMENT & SPEED FOR SAFETY. Quality, Involvement & Speed for Safety. Ofwel: QISS. Liften moeten veilig zijn én veilig blijven. Met Quality, Involvement en Speed dragen we daar bij Elvacenter elke dag weer onze steen aan bij. We leveren betrouwbare lift- en roltraponderdelen van louter kwaliteitsmerken. We staan continu ‘AAN’ voor persoonlijk overleg en technische ondersteuning. En we leveren uw bestelde onderdelen snel, razendsnel of met spoed!

God

3,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

I purchased a pcb for my IGV Domus lift…

I purchased a pcb for my IGV Domus lift as a spare as parts are no longer readily available. Shipped promptly and my service company have fitted it and confirm it works perfectly. Thanks for a very good service.

27. februar 2025