En 1 ster is nog veel teveel...VEEL TEVEEL
En 1 ster is nog veel teveel. Hij leveren een krabbelring die binnen enkele uren kapot is en het is mijn schuld. Klarna heeft een gedeeltelijke terugbetaling afgedwongen bij Dierenoase en nu zijn ze boos en beginnen ze mij te beschuldigen dat ik ze lastig val omdat ik geen geld ga betalen voor een ondeugdelijk speelgoed wat binnen enkele uren kapot is. Oh neeee toch niet....mijn schuld. 🤮 dit is hun lieve brief aan mij. Ik wil die rommel terugsturen maar dat mag niet want ik lieg erover....ik heb fotos dat het kapot is. Maar mijn schuld.
Hier volgt hun antwoord op mijn email dat ik niet akkoord ga.
Sinie,
We hebben uw bericht gelezen, maar we gaan hier verder geen tijd meer aan verspillen. Het geschil is namelijk al lang afgerond. De bank heeft ons bewijs volledig geaccepteerd en heeft duidelijk aangegeven waar de fout ligt – en die ligt bij u.
Als u een gedeeltelijke terugbetaling heeft ontvangen, is dat waarschijnlijk een aalmoes van de bank geweest om u eindelijk stil te krijgen met uw onzin, niet omdat u gelijk had.
Wij accepteren absoluut geen retourzending meer en u krijgt van ons geen cent meer terug. Wij zijn helemaal klaar met uw leugens en dit gedrag. Zoek alstublieft een andere hobby in plaats van ons lastig te vallen.
Dit is ons laatste bericht over deze kwestie. Wij reageren hier niet meer op.
DierenOase
On Wed, 13 May 2026 at 16:59, Sinie van Rooij
wrote:
Hallo
Waarom heb ik maar een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen. Ik moet nog steeds € 9,49 betalen.
Ik ga daar niet mee akkoord.
Ik wil een retourzending doen en daarna ook het restbedrag terug krijgen.
Mvg
Sinie v Rooij
Blijf weg bij deze OPLICHTERS. GEEN GARANTIE EN ZE DOEN NIET AAN KLANTVRIENDELIJKHEID.
JE BENT GEWAARSCHUWD. DOE ERMEE WAT U WIL MAAR ZE ZIJN ZEER ONBETROUWBAAR.
HET ZIJN OPLICHTERS. Koop en wordt bedrogen.