1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De beste deals online, voor o.a. gps, mp3, digicam, memory, mapdata, games, lcd en nog veel meer. Bel 0900-2025093 (€0.50 p/m) voor vragen en bestellingen! Levering via TNT-Post of de mogelijkheid tot afhalen tijdens kantooruren in Amsterdam. Hier kunt u met Pin of contant betalen.

1,9

Under middel

Fup og fiduser

Købte wraptastic og Voque ur. Ingen ruller vi kan købe i supermarked passer i Wraptastic og det fantastiske Voque ur var med løse visere. Køb aldrig noget fra dem!! Der kan ikke blive nogen stjerner til dem - for der kan ikke trækkes i minus. De er ikke til at komme i kontakt med pr. telefon og de svarer heller ikke på mails.

26. september 2014

Nu kan man ikke give 0 stjerner - ADVARSEL FUB FIRMA!!!!!!!!

Jeg vil gerne have at I svare på mine henvendelser omgående!! Jeg synes bestemt ikke det kan være rigtigt at i sender defekte vare, møg beskidte vare, og vare som slet ikke lever op til det i lover eller er på billederne!

Jeg har ringet, sendt mails, i sletter mine kommentarer og andres på facebook og i svare ikke på facebook beskeder!!!

ADVARSEL TIL ALLE DET ER FAKE VARER SOM ER DEFEKTE OG MØG BESKIDTE...JEG VIL BLOT VIDE HVORDAN KEG SENDER RETUR OG FÅR MIN PENGE IGEN, HAR KÆMPET ÆÆNGE FOR AT FÅ SVAR PÅ DETTE MEN HØRE INTET. De politi anmeldes hvis jeg ikke har hørt fra dem senest Mandag den 11/8-14

8. august 2014

Køb aldrig hos Dealfactory.dk / New buy at Dealfactory.dk

Man bestiller og betaler via Paypal(og tak for det). Men der kommer ingen varer. Man skriver til dem på dansk og får et svar retur fra CeltoTrade på engelsk(De dumber iøvrigt også her på TP).

Har nu kontaktet Paypal.dk og spurgt om hjælp.

Så der skal I ikke handle. Note til mig selv: ALTID besøg TP før køb.

Og nederst kan jeg så sætte hak i om min anmeldelse skal sendes til dealfactory - men der står @deal-factory.com - og det findes ikke - SUPER...

Og nu har jeg så fået svar fra Paypal:
Vi har afsluttet vores undersøgelse af din sag og giver dig medhold.

Det lykkedes os at inddrive 158,00 DKK, og du vil blive krediteret dette
beløb. Der vil gå fem arbejdsdage, før denne justering bliver posteret.

12. juli 2014

svindel og humbug

Man bestiller og betaler men får intet leveret opringning ikke mulig man skal skrive en mail men den svarer de ikke på kan måske få pengene tilbage fordi jeg har betalt via PayPal

9. juli 2014

Bestilt og betalt, men intet modtaget? PAS PÅ DETTE FIRMA..

Min veninde og jeg bestilte en varer og betalte med PayPal (gudskelov) og har siden hen intet hørt fra firmaet. Har flere gange forsøgt at kontakte dem, dog helt uden resultat. Jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos dem. Havde jeg dog bare brugt TrustPilot inden jeg gjorde mit køb, så var jeg ikke havnet i denne situation, men jeg har startet sagen hos PayPal, så må de tage sig af firmaet.
Else & Kurt

12. juni 2014

SVINDELFIRMA

Man betaler via PayPal for de varer, man bestiller, men får aldrig varerne tilsendt. Man skal maile til LifesNetwork og mailadr. er kontakt@billigjulegave.dk Denne hjemmeside kan man ikke se noget på, meget amatøragtig. Når man ringer, får man bare at vide, at man skal sende en mail, men ingen mailadresse. Man får en ordre, som ser tilforladeligt ud, dog med et underligt ordrenr.: IBFKBXFIV dette burde have advaret mig. Man betaler via PayPal, og har derved mulighed (måske) for at få pengene tilbage. Svindelfirma....!!!!

12. juni 2014

Svindelfirma!

Pengene trækkes på bankkontoen, men varen bliver ikke leveret. Og man kan ikke få telefonisk kontakt, og mail svares der ikke på... Heldigvis foregår handlen via Paypal, så man har mulighed for at få pengene retur!

30. maj 2014

Svindelforetagende

Har købt varer, der aldrig kommer. De kan ikke spores på deres hjemmeside. Ringer man til dem får man ikke fat i dem, man får besked på at sende en mail og de vil svare hurtigt, det gør de dog aldrig.

19. maj 2014

Ekstremt dårligt virksomhed, varen modtages aldrig

Man bestiller varen, også går der 1 måned hvor de lover en leverings dato og når man egentlig er tæt på leverings dato så får man en ny mail hvor de beklager at de ikke kan levere varen til den aftalte dato, og dermed angiver de en ny dato, og når der så er gået endnu en måned med forventning at man får varen til den ny dato, får man intet.
Det er fusk og der findes ik en kundesverive hvor man kan ringe til dem.

11. marts 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto