Alt for Damerne 6/11-25 Jeg køber bladet for at få inspiration til tøj, mad og gode artikler for os kvinder!? MEN ca. det halve af dette nr. indeholder kun Politisk reklame fra mange kvindelige Bor... Se mere
Alt for Damerne er egentlig et ok kvindeblad. Men! Annoncer for Humen design er sgu at drive rovdrift på ressorcesvage singlemødre. Med løfter om max 4 timers arbejdsdage og andre luftkasteller om... Se mere
Købte et kvartals abonnement til min kone, men ud af 12 leveringer kom kun 8 af dem til tiden, de resterende 4 kom enten alt for sent eller måtte eftersendes ved kontakt til kundeservice! Så havde h... Se mere
Det var nemt at bestille og jeg fik en hurtig bekræftelse. Pakken kom med Post Danmark som forventet og tøjet var i en super kvalitet. Jeg havde bestilt tøjet i en størrelse større end jeg norma... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Desværre skidt skidt skidt
Jeg bestilte nogle varer, for de har gode varer til gode priser nogen gange. Jeg hørte ingen ting overhovedet i en uge. Kontaktede dem og fik afvide at det var fordi 1 af varerne jeg havde bestilt ikke var på lager der og der kom ikke flere (havde været rart at få afvide da jeg bestilte eller dagen efter, men at ignorer mig føltes ikke rart). Jeg sagde ok, til at de kunne sende resten og først flere dage efter modtager jeg en mail om at nu var min pakke sendt og jeg kunne følge den på et link (track and trace) dagen efter klikker jeg på linket og det virker ikke. Jeg ved stadig ikke hvor mine varer er. Jeg vil ikke handle der igen, de er super gode til at skrive blade, men at sælge varer, det tror jeg de skal lade andre om......
Fin handel
Fin handel. Alt i orden. Lidt sjovt var det dog, at tracking nummeret til forsendelsen kom på mail, dagen efter jeg havde modtaget varen...
Super levering!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med den nye altfordamerneshop. Alle mine varer kom efter kun et par dage og var lige som vist. Topkarakter herfra :-)
super godt koncept.
Jeg syntes det er et lille problem at man ikke kan se alle varen på en gang uden at skal bøvle med under bjælken, feks. hvis man rammer ved siden af bjælken så forsvinder den også skal man tilbage og trykke på det ønskede emne igen. :S
Jeg smider mit mobil nr med ,så kan i ringe hvis i har brug for en uddybning.
Sus mob 22769632
Det var en rigtig god bh jeg fik med posten
Alt gik fint og upåklageligt
Yes, nyt tøj til yoga - og så i bambus!
Jeg havde bestilt tøjet i en størrelse større end jeg normalt benytter, men det var for småt. Alt Shop havde ikke oplyst at tøjet var ekstremt småt.
Tøjet fandtes ikke i en større størrelse så jeg returnerede tøjet den 23/8
Iflg. Post Danmark har Alt Shop modtaget pakken den 28/8
I dag den 3/9 har jeg endnu ikke modtaget mit tilgodehavende, trods henvendelse og oplysning om pakkenummer.
Jeg havde en forventning om at jeg modtog mit tilgodehavende lige så hurtigt og smertefrit som jeg modtog pakken, men det er åbenbart ikke tilfældet.