Aller Dyremad Webshop Anmeldelser 231

2,9

Jeg er yderst tvivlsom omkring kvaliteten af dette dyrefodder… hvordan er det lige med fødevaresikkerhed i Rusland… en by i Rusland? Jeg er betænksom nok når jeg kikker på indholdet i det meste dyr... Se mere

Burde have minus 1.000.000 stjerner fordi de tjener tykt på at drive virksomhed i Rusland. Fy føj - den slags virksomheder fortjener ikke at høre hjemme i Danmark. Mit forslag er, at hele ejerkred... Se mere

Fantastisk hjemmeside og dyrefoder. Vi bestilte nogle smagsprøver da vores kat er utroligt kredsen. De var gratis og vi betalte kun for transporten. Alle prøverne var tæt pakket, så der gik ikke nog... Se mere

Er skiftet til Aller hundefoder uden korn , hunden spiser det med fryd, men kender selvfølgelig ikke langtids virkningen mht. pels energiniveau mm. Men indtil videre ok. Levering: foderet kom som love... Se mere

1. Dyrefoderbutik

Aller Dyremad er en dansk, familieejet virksomhed, som ejes og ledes af 4. generation af Bylling familien. Bylling familien har siden 1921 været engageret i udvikling og fremstilling af dyrefoder. Vi er stolt af at forsyne danske hunde og katte med sundt og ærligt, danskproduceret mad til katte og hunde. Som familieejet virksomhed lægger vi navn til alt det, vi gør. Vi prioriterer langsigtede relationer og er stolte af at have kunder, som har handlet med os i over 40 år.

2,9

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Jeg er yderst tvivlsom omkring kvaliteten

Jeg er betænksom nok når jeg kikker på indholdet i det meste dyrefodder… at det så også oveni bliver produceret i rusland

28. september 2025

Besvarelse fra Aller Dyremad Webshop

Hej Claus. Alt vores foder er produceret i Danmark! For at sikre den bedste kvalitet og fødevaresikkerheden. sælger vi her hos Aller Dyremad kun foder som er produceret i Danmark af ingredienser fra Danmark og EU. Fabrikken er godkendt af Fødevarestyrelsen. Med venlig hilsen Frederik, Aller Dyremad ApS

Burde have minus 1.000.000 stjerner…

Mit forslag er, at hele ejerkredsen rykker teltpælene op, forærer deres værdier til hjemløse i DK, og flytter permanent til Moskva.

25. juli 2025

Besvarelse fra Aller Dyremad Webshop

Hej Per. Selv om Aller Dyremad via vores ejer har forbindelse til et danskejet selskab i Rusland, er det på ingen måde udtryk for at Aller Dyremad og ejeren personligt støtter Ruslands angreb på Ukraine. Vi er desværre blevet fanget / fastlåst i den nuværende ulykkelige verdenssituation. Med venlig hilsen Aller Dyremad

Aller er superaktive i Rusland

Aller er superaktive i Rusland - handl aldrig noget der!

10. oktober 2024

Hej Ole.
Selv om Aller Dyremad via vores ejer har forbindelse til et danskejet selskab i Rusland, er det på ingen måde udtryk for at Aller Dyremad støtter Rusland. Vores firma er desværre blevet fanget / fastlåst i den nuværende ulykkelige verdenssituation.

Skodprodukt

24. september 2024

Hej Erik.
Vi er kede af at høre at du ikke har været tilfreds med kvaliteten og vil derfor gerne have lov at undersøge om der måske er noget galt med produktet som du har købt.

Vi ønsker det bedste for vores kunder og deres kæledyr.

Derfor vil vi gerne bede dig om at maile varenavn, batchnr. og købskvittering til os på aller@aller-dyremad.dk så vi kan undersøge nærmere. Gem venligst også resten af foderet i original emballage, så vi har muligheden for at få det tilsendt til nærmere undersøgelse. Ved berettiget reklamation vil købsprisen blive refunderet sammen med evt. returfragt.
Med venlig hilsen Aller Dyremad

Produkter er mere end dets fysiske…

Produkter er mere end dets fysiske udtryk og Aller Dyremad har valgt at støtte Rusland. Derfor ingen stjerner

29. juni 2024

Hej Soren.

Meat cube

Min kat prøvede deres produkter, men kastede op konstant derefter, hvilket den som regel gør når den mistænker den bliver fodret med mad der med til at finansiere folkemord.

24. februar 2024

Hej John
Vi er kede af at høre om din kats reaktion på vores produkter og vil derfor gerne have lov at undersøge om der måske er noget galt med produkterne som du har købt.

Vi ønsker det bedste for vores kunder og deres kæledyr.

Med venlig hilsen Aller Dyremad

Fantastisk hjemmeside og dyrefoder

Fantastisk hjemmeside og dyrefoder.
Vi bestilte nogle smagsprøver da vores kat er utroligt kredsen. De var gratis og vi betalte kun for transporten. Alle prøverne var tæt pakket, så der gik ikke noget pap til spilde. Ankom hurtigt og problemfrit. Vores kat kunne rigtig godt lide foderet. Vi har anbefalet siden til venner og familie og de fik også et par smagsprøver selv.
Næste gang vi køber foder vil vi klart overveje Aller Dyremad.

26. februar 2024

Jeg bestilte 2x2 prøvefoder i…

Jeg bestilte 2x2 prøvefoder i forbindelse med min virksomhed , dog som privat ved levering.
Til min store glæde var der faktisk 2x2 prøve poser på en variant mere i som jeg egentlig ikke havde bestilt.
Det synes jeg var rigtig flot og godt set!
Selve produkterne kunne alle hunde rigtig godt lide og jeg kan godt lide selve strukturen i pillerne da de er meget sprøde.Det virker som en rigtig troværdig virksomhed med nogle gode troværdige produkter. Jeg lægger også mærke til at produktionen af produkterne er ISO certeficerede...det er der meget på markedet der ikke er.Så..5 stjerner!

7. januar 2024