Shop Femmeboutique

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ordernummer #4988 gevraagd in te trekken enberoep gedaan op mijn 14 dagen bedenktijd. Gevraagd geld terug te storten via creditcard 39.95 betaald voor sandalen nooit gehad ! Krijg geen antwoord o... Se mere

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Pas op! Is fake!

Is allemaal fake! Reageren na betaald te hebben nergens meer op en je geld ben je kwijt. Lees hier ook alleen slechte reviews. Je besteld iets en dit blijkt uit China te komen. Als je het zelf via een site in China besteld, ben je een tiende van het bedrag kwijt. Ook is het nog eens namaak wat je dan thuis krijg! Nergens staat ook vermeld dat zij het uit China laten komen. Dit merk je pas als je een bericht krijgt uit China.

Je geld ben je kwijt en ze reageren niet! Dit soort bedrijven moeten ze verbannen. Oplichters!

30. november 2022

Oplichters

Eigelijk verdienen ze niet eens 1 ster. 14mei bestelling gedaan betaald. 22sept niks ontvangen. Geen goede klantenservice nummer verwijst je naar online. Mails beantwoorden ze niet, nu krijg ik dat mail niet meer bestaat. Oplichters zijn het

14. maj 2023

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!
Ik heb €50 betaald voor sleehakken…
En guess what nooit wat ontvangen ze reageren niet op e-mails.
Hoop dat jullie karma op bezoek krijgen!! Smerige oplichters! Ga werken voor je geld! Ipv geld jatten van eerlijk hard werkende mensen

31. august 2023

Ook ik ben opgelicht

Ook ik ben opgelicht. Na bestelling in juni en bevestiging van order met ordernummer zelfs en het bericht dat het onderweg is, heb ik tot op heden mijn bestelling niet ontvangen.

20. juni 2023

Ook opgelicht..

Ook opgelicht...

In juni slippers besteld en nooit ontvangen. Ze reageren niet tot nauwelijks op hun mails en dan krijg ik als reactie dat ik binnen drie werkdagen word geholpen. Dat is inmiddels vier weken geleden.

10. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net als iedereen die een review plaatst.
Oplichterij. Ik heb in Juni 5,2023 een Orthopedische schoenen voor dames besteld. Maar toe nu toe geen reactie op mails of telefoon. Geen bestelling ontvangen of geld terug. Dat is jammer!

5. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik kan me aansluiten in de rij

Ik kan me aansluiten in de rij. Na aanbeveling van vriendin die (net als anderen volgens haar) haar bestelling wel kreeg na paar weken, me laten verleiden door de aanbiedingen. Inmiddels 2 maanden verder en na bevestiging bestelling en aankomende levering, niets gehoord. Geen reactie, niks nada noppes. Ergens hoop ik nog op levering maar dat is waarschijnlijk tegen beter weten in. Geld kwijt dus. Vreselijk onbeschoft.

18. august 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel erg boos en teleurgesteld

Ook ik als zoveel anderen voel me belazerd door shop-femmeboutique. Heb 2 maanden terug gouden sneakers gekocht omdat ik volgende week 50 jaar getrouwd ben. Keek er zo naar uit! Wat een teleurstelling na vele mailtjes en berichtjes. Ze hebben niet eens het fatsoen om terug te mailen. Ben zo teleurgesteld!

17. august 2023

Niet bestellen!!

Site via Facebook gezien. Had beter eerst moeten checken. Leer voor een volgende keer 🤨
Schoenen besteld. Netjes bevestiging hiervan. Na paar weken toch maar gemaild. Maar verder dan een bevestiging van het mailtje ben ik helaas niet gekomen. Verder contact niet mogelijk dus dat wordt slikken en doorgaan. Maar een slechte revieuw op z’n minst!

29. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

6 mei twee paar Megan sportschoenen…

6 mei twee paar Megan sportschoenen online gekocht en betaald, keurig mailtje bestelling ontvangen en verwerkt, op 4 juni update ontvangen, 6 juni mailtje binnenkort zal je bestelling binnen zijn. Augustus nog steeds niets gezien, geen reactie op mailtjes, en als ik al deze verhalen lees gaat dat (helaas) ook niet meer gebeuren. Had me meer in deze website moeten verdiepen en in vervolg zal ik geen spontane aankopen meer doen die via advertenties op Facebook worden geplaatsts en gesponsord, ze checken niets.

6. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De vogel is reeds met de noorderzon…

De vogel is reeds met de noorderzon vertrokken: webwinkel is niet meer bereikbaar, tevens 'track&trace' gegevens zijn verdwenen! Weldra zullen, politie, banken, acm, KvK, enzovoort, deze onverlaten een nieuwe webwinkel laten openen onder een andere alias! Want de autoriteiten pikken altijd wel een graantje mee van de gestolen buit; waarom denkt men anders dat dit soort van dieven en oplichters gerust hun gang mogen gaan! "If you're the owner of this store
Please sign in to resolve the issue, or contact support."

14. august 2023

Oplichters

Ook besteld in april, meerdere mailtjes gestuurd. 1 mailtje terug gehad waarin ik geen antwoord kreeg op mijn vraag. Verder wel veel spam mails ontvangen, dus erg frustrerend. Geld nooit terug gezien en nooit mijn bestelling ontvangen.

17. april 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net als iedereen die een review plaatst.
Oplichterij. Geen reactie op mails. Geen bestelling ontvangen. Heb in juni al besteld.,

11. august 2023

Hier nx kopen!

Hier nx kopen!! Slechte zaak wel betaald nooit product ontvangen. Geen geld terug
. Op mails geen antwoord ...dus eigenlijk GEEN ster

1. maj 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.