Shirtsupplier.nl Anmeldelser 56

4,7

I ordered 3 sweaters from them. Not only they delivered much earlier than expected, they also gifted a 4th product. Extremely surprised and happy about this purchase. They also have a great selection... Se mere

Omdat een prachtige trui bij de grote online webwinkels uitverkocht was, bij Shirtsupplier.nl terecht gekomen. Toch even getwijfeld wegens de overwegende slechte reviews. Maar omdat retourverhalen alt... Se mere

Goede aanbieding, snel geleverd en goed contact via de Whatsapp met Geert omdat er iets geruild moest worden voor een grotere maat. Ook dit weer snel geregeld, kortom een aanbeveling voor mooie merkkl... Se mere

Top bedrijf, na mijn 1e bestelling te hebben gedaan werd ik netjes over de app benaderd met de vraag of er een advies mocht worden gegeven . Na het doorgeven van wat maten werden er meerdere op... Se mere

4,7

Wat een service

Wat een service! Poloshirts bestelt en goed advies gekregen ivm de maat.
Heeft zelf maten van de shirts in cm doorgeven. Goed bezig.

16. januar 2026

Goede aanbieding

Goede aanbieding, snel geleverd en goed contact via de Whatsapp met Geert omdat er iets geruild moest worden voor een grotere maat. Ook dit weer snel geregeld, kortom een aanbeveling voor mooie merkkleding.

6. december 2025

Gewoon goed en betrouwbaar!

Binnen één dag geleverd. Geen goedkope rommel, maar fijne overhemden/shirts en trui gekocht en ontvangen. De maten zijn gewoon goed, zoals je ook in de winkel bent gewend. Kleuren zijn de jleuren zoals ook op de website staan. Kortom gewoon, goed, degelijk en eerlijk. Aan te raden!

4. december 2025

Top service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Geert is zeer behulpzaam, betrouwbaar en levert kwaliteit en is erg servicegericht.
Bovendien reageert hij razendsnel via whatsapp wat erg vertrouwd overkomt

Meerdere bestellingen hier geplaatst en altijd naar volle tevredenheid.

Groet, Ronald

12. november 2025

Top service

Uitstekende service en razendsnelle leveringen.
uitstekende communicatie en zeer goede
Kwaliteit van het geleverde.

25. september 2025

Top bedrijf met goede service

Na het doorgeven van wat maten werden er meerdere opties ( betere) voorgesteld.
Bij levering ging het helaas mis bij DHL maar werd netjes opgelost vanuit de verkoper

Mijn complimenten en zeker tot volgende keer

25. juli 2025

Aanrader

Goeie service! Erg snel antwoord op vragen via whatsapp. Lacoste polo’s goede kwaliteit

17. juli 2025

Op een vrijdagmiddag wilde ik een paar…

Op een vrijdagmiddag wilde ik een paar shirts bestellen. Omdat ik deze eigenlijk zaterdag al nodig had belde ik voor de zekerheid of deze echt op voorraad waren. Dit was het geval en er werd verteld dat deze dan de volgende dag bezorgd zouden worden. Net na plaatsing van de bestelling werd ik teruggebeld door Geert (eigenaar), omdat er getwijfeld werd aan de toezegging van DHL direct de volgende dag te kunnen leveren vroeg hij of het uitkwam dat hij deze nog dezelfde avond bij mij thuis kwam brengen. Dat is dan ook gebeurd (voor hem heen en weer ruim anderhalf uur rijden!!!). Ben dan ook zeer tevreden over de mooie shirts en de super service. Zal hier zeker opnieuw gaan bestellen.

20. juni 2025

Top service!

Top service!! Ik heb nu voor de 3e keer besteld bij Geert en ben wederom zeer tevreden met de items en hoe snel er gereageerd wordt. Volgende keer bestel ik weer mijn truien en sweaters hier. Wat een goede service!!! Bedankt!!

14. december 2024

Fantastische service

Wat een geweldige service en levering. Al eerder shirts en poloshirts besteld bij shirtsupplier - toen al een zeer goede ervaring. Onlangs had ik bij een bestelling een foutje gemaakt mbt de maat. Nog GEEN uur later belde Geert - hij adviseerde de juiste maat te nemen. De volgende dag had ik de bestelling. Wat een geweldige en betrouwbare service, Geert is bovendien erg vriendelijk. Ik ben, wederom, zeer tevreden. Absoluut aanbevolen.

10. december 2024

Nog nooit eerder meegemaakt!👍🏻👍🏻

Nog nooit eerder meegemaakt!👍🏻👍🏻
Wat een service!!
Op een avond mijn bestelling gedaan en er werd direct gereageerd door Geert!
Het was alsof ik fysiek in de winkel was.
Hij dacht met me mee en stuurde een kleiner artikel dan dat ik besteld had. Alles wat ik heb ontvangen was goed op maat!
Echt een reden om hier weer te bestellen!!

19. november 2024

Te mooi om waar te zijn?

Ik was wat huiverig geweest om te bestellen via internet na 2 eerdere teleurstellingen. Geert reageerde meteen met zichtbaar 06 nummer (geeft ook al vertrouwen) en bood alternatieven aan om zekerheid te geven qua levering. Uiteindelijk 2 vesten besteld die de volgende dag al geleverd werden. Top kwaliteit voor mooie prijs. De slogan 'Als iets te mooi is om waar te zijn' is deze keer niet van toepassing. Bedankt Geert en excuus dat het even duurde voor ik mij over liet halen.

22. november 2024

Top website

Geert reageert super snel via whats app mooie kleding voor een goede prijs retour is ook geen probleem Geert is een topper.

25. oktober 2024