Shirtcity.com Anmeldelser

2,4

Niks aan de hand! Ik kreeg mijn paketje binnen de afgesproken tijdsperiode en de 2 truien die er in zaten waren helemaal in orde. Ik snap niet waarom er zo negatief wordt gereageerd op deze site. Er i... Se mere

Bestelling is niet afgeleverd. Track and trace werkte niet, dus pakketje was niet te volgen. Er wordt niet gereageerd op mails en de telefoon wordt nooit aangenomen. De site oogt betrouwbaar, maar nie... Se mere

Verzending was traag. Kwaliteit minder dan de prijs doet vermoeden en retourneren is al helemaal een drama. Er wordt niet eens gereageerd op mijn verzoek/vraag. Aanvulling; toen er uiteindelijk wel... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Its a scam

I have placed an order with this company for €56 that has never been fullfilled. No response on support messages or emails.
This company seems to be a total scam. Off course i only have read these reviews afterwards. Dont let the cute and funny shirts mislead you. Good luck getting your money refunded.
e-mail address is not info @ shirtcity.nl its: service @ shirtcity.com

2. januar 2021

Shirt besteld

Shirt besteld, na 2 weken nog geen shirt, 2x contact formulier ingevuld, toen een verzonden bericht gehad, maar na 4 dagen verder nog steeds geen shirt of reply email!, heel slecht dit.

24. december 2020

Geen levering !!!

Ik heb besteld op 08 december, ze zouden leveren rond 15 december. Ik heb tot hiertoe niets ontvangen, ik kan hen niet telefonisch bereiken, vandaag poging via contactformulier. Zulke wachttijden zijn NIET aanvaardbaar.
Dus geen kerstcadoo !!! :-(
Hopelijk kan ik mijn geld nog recupereren.

Ik raad dus absoluut af om hier te kopen !!!!!!

23. december 2020

VRESELIJK ROTBEDRIJF

VRESELIJK ROTBEDRIJF
Ze leveren niets. Je bestelt, wacht drie weken. Niets. Je mailt. Je mailt nog eens. Niets. Geen antwoord. Geen pakje. Daar gaat je geschenk voor je lieve dochter, die geen pakje vindt onder de boom, door dit rotbedrijf.

23. december 2020

Een schijn bedrijf!Niks bestellen daar!

Een schijn bedrijf!Niks bestellen daar!
Ze reageren op geen mails via zogenaamde klantenservice,telefonisch maar tussen 9-12 uur bereikbaar.
Als je kijkt naar de status van de bestelling er gebeurt niks in zogenaamde voorbereidingsfase voio weken ipv. levering binnen 1 week.
Oplichters!

21. december 2020

Ik heb niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen. Er is teveel afgeschreven van mijn creditcard. Op mails antwoorden ze niet en de telefoon nemen ze niet op. Ik probeer nu via mijn creditcard mijn geld terug te krijgen. Niet bestellen op deze website is mijn advies.

21. december 2020

Deel bestelling niet geleverd

Ik heb 3 kindertruien besteld; er is er maar 1 geleverd. Ik heb meerdere berichten gestuurd, geen enkele reactie. Slechte service en naar mijn geld kan ik wrs ook wel fluiten

15. december 2020

Waardeloos

Een maand geleden besteld, niets ontvangen. Geen contact te krijgen, ook niet in het Engels of Duits. Heb mijn geld teruggehaald. Ze zoeken het maar uit.

10. december 2020

Product komt niet overeen, geld kwijt :(

Ik heb een mondkapje besteld bij shirtcity, toen ik 'm geleverd kreeg bleek deze een hele andere vorm te hebben dan de afbeelding op de website deed geloven.

Direct contact opgenomen met shirtcity en dit met foto's laten zien echter ze zeggen dat de breedte en hoogte kloppen dus dat ze geen geld terug geven. Dat het mondkapje een hele andere vorm heeft en daardoor totaal niet aansluit op het gezicht interesseert ze niet.

Koop hier dus geen producten, de afbeeldingen zijn niet wat er werkelijk geleverd wordt dan ben je dus gewoon je geld kwijt.

Pure oplichterij dus.

============================

I ordered a face mask from shirtcity, when I received it, it turned out to have a completely different shape than the image on the website suggested.

Contacted shirtcity directly and showed this with photos, however, they say that the width and height are correct so that they do not give a refund. She is not interested that the mouth mask has a completely different shape and therefore does not fit the face at all.

So do not buy products here, the images are not what is actually delivered, so you simply lose your money.

So pure scam.

29. oktober 2020

Hier zeker niets bestellen!

Sturen na bestelling geautomatiseerd een hoop onzin mailtjes om zand in de ogen te strooien. Je betaling is ontvangen, we zijn nu bezig, we zijn nu klaar, het gaat nu naar de verzendafdeling. Maar er komt niks niemendal. Hier niet bestellen. Oplichters. 50 euro lichter en datum van verjaardag is inmiddels voorbij. Bah.

24. oktober 2020

Slechte ervaring

Kreeg een mailtje dat ze helaas mijn bestelde en betaalde product niet meer konden leveren en dat ik mijn geld zou terugkrijgen via Paypal.

Geen cent gezien, Contact was onmogelijk, geen reactie op mijn mails.

Heb het uiteindelijk door Paypal laten oplossen en nu net mijn geld teruggekregen.

23. oktober 2020

Er dette din virksomhed?